| نویسنده |
پیام |
|
|
من که بچه دهاتم از این چیزا سر درنمیارم
ولی همه که مهندددددددددس نمیشن!!!!!
|
|
|
شرمنده منظورم اونايي كه بدروغ ميگن بود
يا
منظورم اونايي كه بدروغ ميگن بود شرمنده

آدم ها فقط در يك چيز مشتركند : متفاوت بودن .
|
|
|
اهان
امشب خوشتیپ تر شدی
|
|
|
|
|
Quoting: hta یعنی دیگه هم دیگه را در وهله اول به چشم ادم نگاه نمیکنیم اولین چیزی که میبینیم یک تیکه کاغذ مهر خورده از دانشگاه دورقوز آباد و مهر دلار روی تخت پیشینی طرف مقابل؟؟
به اين ميگن فقر فرهنگي عزيز دلم
متاسفانه جامعه ما در گير اين مساله هست
و تا تك تك افراد خودشونو درست نكن جامعه درست نميشه
راوي
ابری نیست ... بادی نیست ... می نشینم لب حوض...گردش ماهی ها ...پاکی خوشه زیست !
|
|
|
Quoting: ravi_gham
به اين ميگن فقر فرهنگي عزيز دلم
متاسفانه جامعه ما در گير اين مساله هست
خوابم زیاد چرت نبود انگار نه..ناراحتی لو رفتی راوی؟
از دست عزیزان چه بگویم گله ای نیست...گر هم گله ای هست دگر حوصله ای نیست
|
|
|
Quoting: admin مهندس! چرا بنزين تموم شد! حروم شددد!!!
ها ....
منظورت چیه!!!
|
|
|
Quoting: hta ها ....
منظورت چیه!!!
بله ديگه دور بودن از ايران و غرق شدن در فرهنگ هلندي غربي باعث شده كه مفهوم اين جمله حكيمانه سياوش خان رو نفهمي.....
اين سياوش ميبيني درسته كانادا زندگي ميكنه اما از فرهنگ ايراني فاصله نگرفته. بعبارت بهتر غرب زده نشده.......
اينجورياست ديگه. 
زندگی آنچه زیسته ایم نیست.بلکه آن چیزیست که به یاد می آوریم تا روایت کنیم ((گابریل گارسیا مارکز))
|
|
|
ادمين تبليغات جمهوري اسلامي زياد نگاه ميكن
|
|
|
|
|
Quoting: oonkareh مفهوم اين جمله حكيمانه سياوش خان
حالا خدا وکیلی یکی میتونه ترجمش کنه!!!1
رضا جان شما که دست به قلمت خوب و فرهنگ غربی هم نداری میتونی یک زیر نویس برش بذاری 
|
|
|
والا جونم برات بگه ....... که یه آگهی تلویزیونی بود در مورد مصرف بنزین.....یه آقای مهندسی تو این آگهی بود که یه یارویی رو در مورد مصرف صحیح بنزین راهنمایی میکرد و یارو هم گوشش بدهکار نبود.......تا اینکه یوهو بنزین ماشینش تموم شد و یارو بصورت ریتیمک خوند که اااا مهندس.....چرا بنزین تموم شد..... مهندس هم در جوابش میگفت حروووووووووووم شد.....
این قضیه یه مدت افتاده بود سر زبون مردم ..... بخصوص کارگرا تو کارخونه خیلی سر به سر مهندسا میزاشتن با این قضیه....
افتاد الان جییییییییگر. 
زندگی آنچه زیسته ایم نیست.بلکه آن چیزیست که به یاد می آوریم تا روایت کنیم ((گابریل گارسیا مارکز))
|