صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / سکس در ایران / یک سوال - رابطه سکسی‌ چه ربطی‌ به مدرک تحصیلی مثلا مهندسی داره
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . >>
نویسنده پیام
# : 9 May 2006 03:18

کی‌ می‌تونه توضیح بده رابطه سکسی‌ چه ربطی‌ به مدرک تحصیلی مثلا مهندسی داره!!!! اگه تو ایران مهندس نباشی‌ کسی‌ به شما پا نمیده؟؟
تو اغلب تاپیکها همیشه چند تا مهندس هستن دنبال کسی‌ برای روابط سکسی‌ میگردن!!!
حتی‌ تو یکی‌ از تاپیکها یکی‌ مدرک لیسانس مهندسی‌ داشت!!!
این نوع مدرک رو که از کجا گرفته برای من یک سوال.

یعنی‌ دیگه هم دیگه را در وهله اول به چشم ادم نگاه نمی‌کنیم اولین چیزی که میبینیم یک تیکه کاغذ مهر خورده از دانشگاه دورقوز آباد و مهر دلار روی تخت پیشینی‌ طرف مقابل؟؟؟؟؟

# : 9 May 2006 03:30

کاری که مهندس میکنه...با خط کش و مداد میکنه,,,,کاری که دکتر میکنه با پنبه و الکل میکنه.....

از دست عزیزان چه بگویم گله ای نیست...گر هم گله ای هست دگر حوصله ای نیست
# : 9 May 2006 03:36

Quoting: dariushagha
با خط کش و مداد میکنه

حتما کاری هم که عمله می‌کنه با دسته کلنگ و دسته بیل می‌کنه؟؟

# : 10 May 2006 16:21 | ویرایش بوسیله: hta

چه باحال انگاری همه مثل خودم برای این سوال جواب ندارن!!!

# : 10 May 2006 16:26

تو ايران همه چيز مدي هست اين هم مد شده.بعد هم هر كس درس بخونه فكر ميكنند روشنفكر هست.تازه فكر در امد رو هم ميكنند..خلاصه اين تا اونجايي هست كه من متوجه شدم(ايران كه ميرم)

به قول یکی از دوستام...تا کی دروغ؟؟؟؟؟؟؟؟
# : 10 May 2006 17:00

Quoting: hta
کی‌ می‌تونه توضیح بده رابطه سکسی‌ چه ربطی‌ به مدرک تحصیلی مثلا مهندسی داره

والا فکر کنم ارتباطش در اینه که جامعه مهندسین عزیز بعلت مشغله زیاد .....محیط کار خشن و مردونه.....درگیری با مسایل ریاضی و فنی و غيره........از مسئله عشق و عشقبازی دور افتاده اند و بعبارت ساده تر کف کرده و میزان حشراتشون زده بالا. بیچاره مهندسین.....
چرا دكترا از اين آگهي ها نميدن براي اينكه نعمت هاي الهي به وفور تو دست و بالشون ريخته.
خوب مگه ملت گناه کردن مهندس شدن؟؟؟ خوب دلشون سکس میخواد چیکار کنن بیچاره ها......
من پیشنهاد میکنم انجمنی جهت کمک و یاری به این قشر مظلوم از جامعه آویزون تشکیل بشه.
البته حتما کمکها بصورت جنسی باشه نه نقدی........اجرتون با خدا.
با تشکر
رضا مهندس

زندگی آنچه زیسته ایم نیست.بلکه آن چیزیست که به یاد می آوریم تا روایت کنیم ((گابریل گارسیا مارکز))
# : 10 May 2006 17:10

Quoting: oonkareh
والا فکر کنم ارتباطش در اینه که جامعه مهندسین عزیز بعلت مشغله زیاد .....محیط کار خشن و مردونه.....درگیری با مسایل ریاضی و فنی و غيره.......

رضا جان عجب تجزیه و تحلیل مهندسی‌ کردی!!!!

# : 10 May 2006 17:13

اِ اِ اِ اِ مهندس! چرا بنزين تموم شد! حروم شددد!!!

تازه امروز اولین روز از باقیمونده عمرته... کی میره این همه راه رو!
# : 10 May 2006 17:15

زندگی آنچه زیسته ایم نیست.بلکه آن چیزیست که به یاد می آوریم تا روایت کنیم ((گابریل گارسیا مارکز))
# : 10 May 2006 17:18

اگر شما تو ايران يك پيكان قراضه داشته باشي وجلوي يه دختر خشگل ترمز كني و دسته پول 100 هزار تومني رو بهش نشون بدي و بگي با من باش اينو بهت ميدم باهات نمياد ولي اگه با يه ماكسيما حالا فرض كن قرضي جلوش ترمز كني با سر سوار ميشه و اگه يه ذره زبون داشته باشي .........
حالا مسئله مهندسي هم همينه شايد كسي خيلي روشنفكر هم باشه ولي چون مدركي نداره كمتر بهش توجه ميشه پس در نتيجه همه ميشن آقا مندس!!!!!!!!!!!

آدم ها فقط در يك چيز مشتركند : متفاوت بودن .
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.