صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / سکس در ایران / چطور از کسی که دوستش نداریم جدا شویم(مهم مهم مهم)
نویسنده پیام
# : 7 Oct 2008 22:29

سلام
من مدت چند ماه با یک دختر دوست بودم و واقعا عاشقش شده بودم . وانقدر از ازدواجمون مطمئن بودم که کارمون به سکس کشید و من پردشو زدم . ولی یه مدته که خیلی رفتارش عوض شده و واقعا غیر قابل تحمل شده. و من از دستش دارم دیوونه میشم. و دیگه نمی خوام باهاش باشم .ولی تنها مشکل ما از بین رفتن پردشه لطفا اگر راهی برای ترمیم پرده سراغ دارید یا چیزی به ذهنتون میرسه من رو خبر کنید

# : 7 Oct 2008 23:37

Quoting: mahdi_italia4
ولی یه مدته که خیلی رفتارش عوض شده و واقعا غیر قابل تحمل شده

رفتارش چطور شده؟ دقیقا بگو منظورت از غیر قابل تحمل بودن چیه؟

هر کجا محرم شدی چشم از خیانت باز دار _*_*_* ای بسا محرم که با یک نقطه مجرم می شود...
# : 7 Oct 2008 23:43

mahdi_italia4

پسر خوب بردی کردیش پردشو زدی از چشمت افتاده بعد میگی غیر قابل تحمل شده؟

اون چند سالشه تو چند سالت؟

کمکت میکنم نه برا پرده دوختن _ چون تجربشو دلرم

هر کجا محرم شدی چشم از خیانت باز دار _*_*_* ای بسا محرم که با یک نقطه مجرم می شود...
# : 7 Oct 2008 23:56

Quoting: Amir_ho
چون تجربشو دلرم

هه هه ای مچ بگیرم

# : 10 Oct 2008 05:02

mmmmmmmmmmina

Quoting: mmmmmmmmmmina
هه هه

هه هه و مرض مینا جون _ چیه باز نیشت بازه ؟؟؟

Quoting: mmmmmmmmmmina
ای مچ بگیرم

چرا همشو کات نمیکنی ؟ گفتم برا پرده دوختن نه _ برا چیزای مثبت کمکش میکنم _ تجربم هم

برا چیزای مثبته

توام ولگرد آویزونیا مینا خانم اما خودمونیم _ ول میچرخی یه چیزی بگیم سوژه کنی
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -- -- - - - - - - - - -- - - -- - -- - - --

mahdi_italia4

پسر خوب جواب ندادی نکنه دخترو دادن گردنت سرگرم تدارکات عروسی هستی؟؟؟!

جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.