صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / سکس در ایران / به نظر شما چرا بیشتر دختر های ایرانی جنده - فاحشه هستند ؟
<< . 1 . 2 .
نویسنده پیام
# : 13 Oct 2008 02:12

Quoting: negah_khoshgele

خوت جنده ای و هفت جدو آبادت

میخوای؟؟

چرا موضوع رو شخصی می گیرید ؟ مگه شما شامل تعریف جنده شندید که این قدر داغ کردید؟

تازه ایجا همه دنبالش هستن و باید عوضش خوشحال هم بشی

# : 13 Oct 2008 02:14 | ویرایش بوسیله: arezoo_h

من خیلی هم خوشحال میشدم اگر شامل این تعریف بشم

جندگی هم برای خودش عالمی داره . مگه نه ؟

# : 13 Oct 2008 17:33

kir_black
دوست عزیز شما اگه میخواین یه مشکل اجتماعی رو اینجا مطرح کنید لطفا به طریقه نوشتار سوالتون توجه کنید. این جمله بندی شما توهین به تمام مادران و خوهران ایرانی هست.
توصیف اول شما که کاملا اشتباه است اما طبق توصیف دومی آیا واقعا بیش از 50% دخترای ایرونی در برابر سکس پول دریافت میکنن. رو چه برداشت و یا تجربه ای این اهانت رو به تمام خانمهای ایرونی میکنید؟؟؟؟ این آمارو از کجا جمع آوری کردید؟؟؟

# : 20 Oct 2008 20:24

بله حق با شماست lolipup.
نحوه درست مطرح کردن سوال و حتی تاپیک زدن خیلی خیلی مهمه.
راستش فکر می کنم که همه باید یه روزی یاد بگیریم که چه جوری افکار و مسائل خودمنو
محترمانه و جامع مطرح کنیم.

# : 31 Oct 2008 12:41

به هر حال ایشون هم نظرش رو گفته
من اگه مدیر بودم این تاپیک رو حذف میکردم

i'm god's lonely man
# : 14 Nov 2008 20:02

اونایی که با من مخالفن
واژه جنده رو تعریف کنن تا مام یاد بگیریم

فحش دادن رو که هر خری بلده ؛

تعریف من در زیر هست تعریف شما چیه

فاحشه کسی هست که در یک زمان با بیشتر از یک نفر رابطه سکسی داشته باشه و/یا برای رابطه سکسی با دیگری پول پرداخت یا دریافت کنه .
# : 14 Nov 2008 20:02

Quoting: fireplace

به هر حال ایشون هم نظرش رو گفته
من اگه مدیر بودم این تاپیک رو حذف میکردم

همون بهتر که نیستی

فاحشه کسی هست که در یک زمان با بیشتر از یک نفر رابطه سکسی داشته باشه و/یا برای رابطه سکسی با دیگری پول پرداخت یا دریافت کنه .
# : 14 Nov 2008 20:06

Quoting: lolipup

kir_black
دوست عزیز شما اگه میخواین یه مشکل اجتماعی رو اینجا مطرح کنید لطفا به طریقه نوشتار سوالتون توجه کنید. این جمله بندی شما توهین به تمام مادران و خوهران ایرانی هست.
توصیف اول شما که کاملا اشتباه است اما طبق توصیف دومی آیا واقعا بیش از 50% دخترای ایرونی در برابر سکس پول دریافت میکنن. رو چه برداشت و یا تجربه ای این اهانت رو به تمام خانمهای ایرونی میکنید؟؟؟؟ این آمارو از کجا جمع آوری کردید؟؟؟

من گفتم بیشتر شون ؛ درصد هم شما دارین میدین

شما تعریف جنده روبخون بعد نظر بده

<< . 1 . 2 .
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.