| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: negah_khoshgele خوت جنده ای و هفت جدو آبادت میخوای؟؟
چرا موضوع رو شخصی می گیرید ؟ مگه شما شامل تعریف جنده شندید که این قدر داغ کردید؟
تازه ایجا همه دنبالش هستن و باید عوضش خوشحال هم بشی
|
|
|
# : 13 Oct 2008 02:14 | ویرایش بوسیله: arezoo_h
من خیلی هم خوشحال میشدم اگر شامل این تعریف بشم
جندگی هم برای خودش عالمی داره . مگه نه ؟
|
|
|
kir_black دوست عزیز شما اگه میخواین یه مشکل اجتماعی رو اینجا مطرح کنید لطفا به طریقه نوشتار سوالتون توجه کنید. این جمله بندی شما توهین به تمام مادران و خوهران ایرانی هست. توصیف اول شما که کاملا اشتباه است اما طبق توصیف دومی آیا واقعا بیش از 50% دخترای ایرونی در برابر سکس پول دریافت میکنن. رو چه برداشت و یا تجربه ای این اهانت رو به تمام خانمهای ایرونی میکنید؟؟؟؟ این آمارو از کجا جمع آوری کردید؟؟؟ 
|
|
|
|
|
بله حق با شماست lolipup. نحوه درست مطرح کردن سوال و حتی تاپیک زدن خیلی خیلی مهمه. راستش فکر می کنم که همه باید یه روزی یاد بگیریم که چه جوری افکار و مسائل خودمنو محترمانه و جامع مطرح کنیم.
|
|
|
به هر حال ایشون هم نظرش رو گفته  من اگه مدیر بودم این تاپیک رو حذف میکردم
i'm god's lonely man
|
|
|
اونایی که با من مخالفن واژه جنده رو تعریف کنن تا مام یاد بگیریم
فحش دادن رو که هر خری بلده ؛
تعریف من در زیر هست تعریف شما چیه
فاحشه کسی هست که در یک زمان با بیشتر از یک نفر رابطه سکسی داشته باشه و/یا برای رابطه سکسی با دیگری پول پرداخت یا دریافت کنه .
|
|
|
Quoting: fireplace به هر حال ایشون هم نظرش رو گفته من اگه مدیر بودم این تاپیک رو حذف میکردم
همون بهتر که نیستی

فاحشه کسی هست که در یک زمان با بیشتر از یک نفر رابطه سکسی داشته باشه و/یا برای رابطه سکسی با دیگری پول پرداخت یا دریافت کنه .
|
|
|
Quoting: lolipup kir_black دوست عزیز شما اگه میخواین یه مشکل اجتماعی رو اینجا مطرح کنید لطفا به طریقه نوشتار سوالتون توجه کنید. این جمله بندی شما توهین به تمام مادران و خوهران ایرانی هست. توصیف اول شما که کاملا اشتباه است اما طبق توصیف دومی آیا واقعا بیش از 50% دخترای ایرونی در برابر سکس پول دریافت میکنن. رو چه برداشت و یا تجربه ای این اهانت رو به تمام خانمهای ایرونی میکنید؟؟؟؟ این آمارو از کجا جمع آوری کردید؟؟؟
من گفتم بیشتر شون ؛ درصد هم شما دارین میدین
شما تعریف جنده روبخون بعد نظر بده
|
|
|