صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / سکس در ایران / به نظر شما چرا بیشتر دختر های ایرانی جنده - فاحشه هستند ؟
. 1 . 2 . >>
نویسنده پیام
# : 29 Sep 2008 15:25 | ویرایش بوسیله: kir_black

به نظر من بیشتر دختر های ایرانی جنده یا فاحشه هستند نسبت به دختر های خارجی البته این بسته به تعریف کلمه فاحشه داره - به نظر شما تعریف کلمه فاحشه چی هست ؟ و آیا شما با من موافق یا مخالف هستید و چرا ؟

این هم یک لینک از آیلار جون که فقط نصفش ایرانی هست !!!

URL

فاحشه کسی هست که در یک زمان با بیشتر از یک نفر رابطه سکسی داشته باشه و/یا برای رابطه سکسی با دیگری پول پرداخت یا دریافت کنه .
# : 29 Sep 2008 15:38

به نظر من شما فاحشه بینی داری داداش.
البته احتمالش هست که ...نده بینی هم داشته باشی.

# : 29 Sep 2008 15:43

Quoting: kir_black
من فوافق

اره همین درسته که گفتی

به شانه ام میزنی که تنهاییم را تکانده باشی.به چه دل خوش كرده ايي؟تكاندن برف از شانه هاي آدم برفي؟؟؟
# : 29 Sep 2008 15:55

وقتی من با کیر کلفت و خوش فرم هنوز تجربه سکس ندارم و قدرم رو کسی نمیدونه فکر نمیکنید آه من یا کیرم گرفته باشش مبتلا به جندگی شده باشه؟

# : 29 Sep 2008 21:33

دوست عزیز
نمیشه گفت که همشون جنده یا فاحشه هستند. گرچه این تعاریف زیاد از هم فرق نمیکنه.
راستش همه می دونند که خانمها بیشتر از آقایان محتاج سکس و ارضا هستند و در این زمینه
از آقایان قویتر. تنها نکته و یا شاید مشکل بحث نگاه فرهنگی پیچیده مابه این موضوعه که مشکل
میشه گفت هنوز سنتیه و یا اینکه داره جدید و عوض میشه. یه جوری بین ایندو گیر کرده.
تو این وضع و با توجه به مشکلات جامعه و زندگی کمتر خانمی میتونه بفهمه خودش چیکارست؟
ترکیبی از نیاز جنسی و مالی و یاشاید فقر فرهنگی. هنوز سکس آزاد یک تابو رسمی به حساب
میاد. خوب همه چیز به صورت مخفی و غیر استاندارد صورت میگیره.
من شخصا خانمهای میانسال بسیاری دیدم که علیرغم نیاز مالی کارشون رو می کنند و به هر چی بهشون بدی هم راضین.

# : 29 Sep 2008 22:00

Quoting: Shahramghani
همه می دونند که خانمها بیشتر از آقایان محتاج سکس و ارضا هستند

واقعا که میشه یگی کیا میدونن؟؟؟؟شما دچار توهم هستید براتون متاسفم کاش میشد چشاتون رو باز کنید یه نگاهی به صفحات این سایت بندازید تا ببینید چه کسایی فقط به فکر سکس هستن ونه چیز دیگه اصلا تمام حواسشونو از دست میدن واسه سکس حتی قدرت بینایی وخوندن مطالب نوشته شده رو البته پسرای با شخصیت و با جنبه مسلما هستن کم هم نیستن که همه چیزو سکس نمیدونن..
Quoting: kir_black
به نظر من بیشتر دختر های ایرانی جنده هستند

کافر همه را به کیش خود پندارد شما حتی به خودتون هم توهین کردید با این حرف من فکر میکنم مشکل از چشم شماست که فقط دنبال این جور ادما میگرده و بقیه رو نمبینه و در ضمن مشکل اساسی هم در روان خود دارید
فکر میکردیم تو این سایت میشه یه دوست خوب پیدا کرد نمیدونستم تنها کلمه موجود در این سایت سکس است وبس
آخرین بارم باشه میام اینجا

# : 30 Sep 2008 00:08

ممنون از اینکه نظر میدید

من اول میخوام کلمه فاحشه یا جنده رو از نظر خودم تعریف کنم :

فاحشه یا جنده کسی هست که در یک زمان با بیشتر از یک جنس مخالف خود رابطه سکسی داشته باشه و/یا برای رابطه سکسی با جنس مخالف پول پرداخت یا دریافت کنه .

فاحشه مرد یا زن نداره و هر کسی که شامل این تعریف باشه فاحشه یا جنده بحساب میاد

نکته دیگه ای که به نظر من جالب هست مقایسه دختر های ایرانی با خارجی هست . منظورم از کلمه خارجی افرادی هستند که در کشور اونها سکس نه جرم هست . نه زشت هست و نه غیر طبیعی . بلکه به چشم یک نیاز طبیعی که در وجود انسان هست نگاه کرده میشه .

به نظر شما تعریف کلمه فاحشه با جنده چی هست ؟ خوب یا بد بودن این کلمه هم چیز دیگه ای هست .

فاحشه کسی هست که در یک زمان با بیشتر از یک نفر رابطه سکسی داشته باشه و/یا برای رابطه سکسی با دیگری پول پرداخت یا دریافت کنه .
# : 4 Oct 2008 19:43

Negariiin
Negariiin
دوست عزیز، این موضوع واقعیت داره. لزوما به معنای لاابالی گری بیشتر از جانب جنس مونث نیست. در تکمیل عرایض باید بگم که یه نگاه به آناتومی آلت تناسلی زن و ساختمان پیچیده تر آن نسبت به مرد، گویای این حقیقت است. زنان در سکس بسیار قویتر از مردان هستند.
اما در عوض و از نگاه فرهنگی و اجتماعی، در اکثر جوامع زنان بسیار بیشتر از مردان در این
خصوص به اصطلاح خود دار هستند.
در مورد جامعه خودمان هم (مثال همین سایت)، مشکل کسی را پیدا می کنی که یک تعریف
درست از خودش و یا طرف مقابلش داشته باشه. آره، بلانسبت، کسانی هستند که دنبال سوراخ
هستند تا تبادل نظر، ولی از هر دو جنس.

# : 7 Oct 2008 12:23

Quoting: Negariiin
واقعا که میشه یگی کیا میدونن؟؟؟؟شما دچار توهم هستید براتون متاسفم کاش میشد چشاتون رو باز کنید یه نگاهی به صفحات این سایت بندازید تا ببینید چه کسایی فقط به فکر سکس هستن ونه چیز دیگه اصلا تمام حواسشونو از دست میدن واسه سکس حتی قدرت بینایی وخوندن مطالب نوشته شده رو البته پسرای با شخصیت و با جنبه مسلما هستن کم هم نیستن که همه چیزو سکس نمیدونن..

حالا خوبه پسرا میان تو سایت ! شما یه نگاهی به سطح شهر تهران بنداز میبینی که ...

بعدش هم من قبول ندارم که فلان جنس بیشتر به سکس احتیاج داره ، بنظر من کسی تا حالا مرد یا زن بودن رو با هم تجربه کنه که بتونه اینو بگه

Heatstrokes, hrm , xpix , eshghe_sine , h3sooot فداتون.
# : 11 Oct 2008 10:59

خوت جنده ای و هفت جدو آبادت

"""""!!!!اراذل !!!!"""""من اردیبهشت میرم مکه از این به بعد شدم حاجیه نگاه خوشگله
. 1 . 2 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.