| نویسنده |
پیام |
|
|
دوستان سلام بعد از تقريبا يكسال كه توي آويزون ميام و ميرم متوجه شدم كه تعداد زيادي از مراجعين اين سايت آقايوني (و گاها خانومهايي)هستند كه شناخت كافي از جنس مخالف و چگونگي تمايلات و خصوصيات اون ندارند . براي همين هم :
1- در بسياري از بخشها به راحتي توسط يك مردم آزار سر كار ميرند . 2-در جلب نظر جنس مخالف بسيار ناموفق عمل ميكنند و ارتباط ائليه شون به شكست ختم ميشه
براي همين تصميم گرفتم با معرفي خصوصيات و علايق خانمها (در ابتدا - چون آقايون در اي سايت خيلي تعدادشون بيشتره ) و خواهشهاي قايون يك اقدام مثبت انجام بدم
از تمام دوستان (چه خانم و چه آقا )ميخوام كه تجربياتشون رو در اينجا طرح كنند تا باعث غناي تاپيك بشه . همچنين جهت اينكه تاپيك موجب آزار و دلخوري هيچيك از خانمها و آقايون نشه خواهش ميكنم ادب و احترام را در نوشته هاتون رعايت بفرماييد.
حتما هم از كساني كه مطلب مينويسند ميخوام كه جتسيت و سنشون رو درج كنند كه ديگران با توجه به جنسيت و تجربه فرد ميزاني از نزديكي ايده به واقعيت دستشون بياد
|
|
|
من مرد هستم و 41 سالمه
*********************** مردها از چشم گول ميخورند و زنها از گوش **********************
اين جمله مهمترين موضوع در ايجاد ارتباط با جنس مخالفه . البته خانمها تا حد زيادي اون رو درك كرده اند چون وقتي ميخوان به ديدار مردي برن لباس بسيار شيك ، تميز و جذابي مي پوشند. به خودشون و ظاهرشون ميرسند و خلاصه حسابي سعي ميكنند كه در چشم مرد خوب و جذاب باشند.
اما همونقدر كه آقايون از ديدن يك خانمزيبا و سكسي و لوند و خوش اندام به وجد ميان ،خانمها هم از شنيدن كلمات زيبا و عاشقانه لذت ميبرند و جلب ميشند . اونها از مورد تمجيد بودن بسيار لذت ميبرند و يك مرد اين رو هميشه بايد بدونه كه اونها اصلا دوست ندارند كلام مرد بي ادبانه و يا همراه با شوخي زياد باشه . اونها يك مرد مودب و موقر رو دوست دارند و از مزاح و طنز هم بدشون نمياد به شرطي كه با لودگي و قهقها همراه نباشه
|
|
|
jahangirhot

ممنون عزیز ادامه بده
خدایا شکرت که دوباره آویزون عزیز باز شد
|
|
|
|
|
yooda عزيز ممنون از اظهار نظرت . منو دلگرم ميكني . فقط كاش سن و جنسيتت رو مينوشتي كه من ميفهميدم بحث مورد علاقه خانمها قرار گرفته يا آقايون
باز هم مينويسم . من مردهستم -41 ساله
************* فقط شكار گريزپا لذت شكار رو به شكارچي مي چشونه
خانمهابيش از اون حدي كه شما فكرش رو بكنيد دوست دارند مورد توجه واقع بشند . تمام كارهايي رو هم كه ميكونند براي جلب توجهه (حتي اگر عمدا نباشه) براي همين هم هميشه سعي مي كنند خوش صحبت ،تميز،شيك پوش ، جذاب و .... باشند . خلاصه از مورد توجهه واقع شدن بيشترين لذت رو ميبرند
اما دقيقا اين خصوصيته كه آقايون ميتونن ازش حداكثر استفاده رو بكنند . اگر پسري مشخصات نسبتا مناسبي داشته باشه ،مودب و خوش كلام باشه تقريبا بايد مطمئن باشه كه همه دخترها دوست دارند كه توجهه اين پسر روجلب كنند . حالا فقط كافيه آقا پسر خيلي معمولي رفتار كنه ،منظورم اين نيست كه بي احترامي يا بي ادبي يا بي محلي كنه ،كافيه مثل يك آدم عادي كه روابط معمولي دارن با خانم رفتار كنه . كمتر با اون خانم صحبت كنه و مخاطب قرارش بده و خلاصه سرش را به چيزهاي ديگه ( بجز دخترهاي ديگه كه ممكنه شبهه هرزگي پسر را ايجاد كنه)جلب كنه .
در اين شرايط دختر خانمها براي اينكه ديده بشند سعي مي كنند به بهانه هاي مختلف به آقا پسر خوش برخورد داستان ما نزديك بشند تا نظرش رو جلب كنند . و اين دقيقا جايي است كه پسر بايد آخرين حربه ،يعني نگاه رو بكار ببره . توي نوشته بعدي نحوه نگاه موثر رو توضيح ميدم
|
|
|
********* نگاه عميق و نافذ ، بهترين ابزار براي جذب خانمها *********
اغلب آقايون خيلي از خصوصيات خانمها رو نميدونند ولي خانمها تقريبا مردها براشون كاملا شناخته شده هستند . مردها بسيار ساده هستند كه وقتي روي يك موضوع كار ميكنند تقريبا بطور كامل فقط روي اون تمركز دارند اما خانمها در آن واحد ميتونند به چند موضوع بطور كامل بپردازند . اين موضوع در ساليان دراز موجب جداسازي و تقويت حواس اونها شده .
بذاريد يك مثال بزنم . وقتي توي يك مهمني ، يك خانم زيبا و سكس جلوي يك آقا قرار ميگيره و مرد بهش خيره ميشه تقريبا بجز اون زن چيزي نميبينه و حتي حواسش نيست كه ممكنه ديگران نگاهش كنند
اما يك خانم توي يك مهموني وقتي يك آقاي خوش تيپ و شيك پوش رو ميبينه ،ضمن اينكه كاملا حواسش به اون هست و مراقب حركاتشه ( غالبا بدون نگاه مستقيم)در عين حال ممكنه غذا هم بخوره ،با بغل دستيش صحبت كنه و حتي جواهرات مهمانها و ارزششون رو هم ارزيابي كنه
اينها رو گفتم كه آقايون بدونن يك زن براي اينكه بفهمه مورد توجه مردي است نياز نداره باهاش همكلام بشي يا رو در رو نگاهش بكني . حتي اگر يك مرد از پشت سر يك زن اونو خيره نگاه كنه ، زن سنگيني نگاهشو حس ميكنه . دقت كنيد باز هم ميگم كه خانمها حتي سنگيني نگاههاي غير مستقيم رو حس ميكنند
بنابراين وقتي با يك خانم صحبت ميكنين ،براي اينكه جذبش كنين ،ضمن اينكه خيلي مودبانه حرف ميزنيد سعي كنيد توي صحبتتون به سينه يا لاي پاي زن كمتر نگاه كنيد ،نگاهتون بيشتر روي بيني و لبش باشه (صورت بع غير از چشم)اما زماني كه خواستيد علاقتون رو نشون بديد كافيه حرفتون رو قطع كنيد و توي چشماش خيره بشيد ،صحبت نكنيد فقط يك نگاه عميق و نافذ مستقيم توي چشمهاش بدون لبخند تا زماني كه اون چشماشو كنار بكشه و سرش رو پايين بندازه و خودش دوباره حرف زدن رو ادامه بده . اگر چشماشو دزديد و سرش رو پايين انداخت اما حرف نزد،شما سريعا صحبت كنيد بدون اينكه به موضوع دوست داشتن و اين چيزها اشاره ايي بكنيد . فقط به صحبتتون ادامه بديد . چند دقيقه كه گذشت يكبار ديگه اينكار رو تكرار كنيد . اينجاست كه شما خانوم رو مال خودتون كرديد ،بدون يك كلمه صحبت عاشقانه
|
|
|
jahangirhot لطفا ادامه بده .
من مذکر و 17 ساله هستم
Heatstrokes, hrm , xpix , eshghe_sine , h3sooot فداتون.
|