| نویسنده |
پیام |
|
|
لیلی نازه اینطور که این می گه 2-3 ماه دیگه 18 می شه . یعنی بازم باید بن شه تا دو سه ماه دیگه یا تخفیف می دن بهش ؟؟
دیگه خیلی کم می آم . دلم واستون خیلی تنگ می شه .
|
|
|
Quoting: sirius_black چرا ؟؟
چون بن میشه اخه زیر 18 البته به گفته خودش 
حالا اگه تو هم هستی بدو فرار کن 
هر کس به طریقی دل ما می شکند/بیگانه جدا دوست جدا می شکند / بیگانه اگر می شکند حرفی نیست/ از دوست بپرس چرا می شکند
|
|
|
Quoting: Spade_Ace حالا اگه تو هم هستی بدو فرار کن نه بابا . من 6 روز دیگه رسما می رم تو 24 
|
|
|
|
|
خوب بیخیال تقصیر منه که رک وراست حرف زدم احتمالا پس تو اینجا وقتی کسی خودشو 18 معرفی میکنه یعنی 14 -15 سالست و وقتی میگه 25-6 حتما بالای 30 هست کم کمش چه خوب میشه اعتماد کرد
|
|
|
Quoting: Negariiin فکر کنم وقتی درسم تموم شده باشه به سن قانونی رسیده باشم شماها چه ادمایی هستیداا اصلا من مگه در مورد خودم حرفی زدم ااااااااااااااااه اینجا ما همه خواهر برادرای لیلی هستیم. به همین دلیل ایشون از همه تازه واردها آمار می گیره موقع تولدش کسی رو از قلم نندازه
مرد و زن به خاطر این ازدواج می کنند که نمی دانند خودشان باید با خودشان چه کار کنند - آنتوان چخوف
|
|
|
Quoting: hornet_32 موقع تولدش کسی رو از قلم نندازه پس 29 شهریور باید واسه من جشن بگیره 
|
|
|
Quoting: Negariiin خوب بیخیال تقصیر منه که رک وراست حرف زدم احتمالا پس تو اینجا وقتی کسی خودشو 18 معرفی میکنه یعنی 14 -15 سالست و وقتی میگه 25-6 حتما بالای 30 هست کم کمش چه خوب میشه اعتماد کرد
پستای خودت را بخون متوجه میشی 

هر کس به طریقی دل ما می شکند/بیگانه جدا دوست جدا می شکند / بیگانه اگر می شکند حرفی نیست/ از دوست بپرس چرا می شکند
|
|
|
Quoting: sirius_black پس 29 شهریور باید واسه من جشن بگیره نکته رو نگرفتی رفیق سالش رو هم باید بگی

مرد و زن به خاطر این ازدواج می کنند که نمی دانند خودشان باید با خودشان چه کار کنند - آنتوان چخوف
|
|
|
|
|
# : 13 Sep 2008 18:42 | ویرایش بوسیله: sirius_black
شما اشتباه گرفتی فکر کنم . زیر 18 صاحب تاپیکه . ماشین حساب که داری ؟؟ 23 رو از 87 کم کن 
|
|
|
Quoting: sirius_black ریز 18 صاحب تاپیکه منظورتون چیه؟؟؟
|