صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / سکس در ایران / می خوام پرده دوست دخترم رو بزنم
. 1 . 2 . >>
نویسنده پیام
# : 1 Sep 2008 15:51

می خوام پرده دوست دخترم رو بزنم راهنماییم کنین . به زور نمی خوام می خوام با رضایت بزنم

# : 1 Sep 2008 16:27

حتما میدونی که به خاطر مسائل و ویژگی های فرهنگی جامعه ما ، این مساله خیلی مهمیه برای یه دختر چه از نظر اجتماعی و چه شخصی ، عاطفی ، روحی ، روانی و...
میتونی مسئولیت کاری را که میکنی به عهده بگیری؟؟؟ اگر ذره ایی شک داری ، پس حتی فکرش را هم نکن

آسمان مال من است/ پنجره، فکر، هوا، عشق، زمين مال من است/چه اهميت دارد ...بقيه اش...
# : 1 Sep 2008 16:30

این که نشد راهنمایی آبجی!
میخواد بدونه چطوری بزنه . نزدنش که کاری نداره!

# : 1 Sep 2008 16:32

!!!

وای بر من , گر تو آن گم کرده ام باشی ....!*خدايا سپاس...*
# : 1 Sep 2008 16:44

میخوای بد بختش کنی؟
اگه دوسش داری این کارو نکنی بهتره

# : 1 Sep 2008 16:54

Quoting: loplopy1
می خوام پرده دوست دخترم رو بزنم راهنماییم کنین . به زور نمی خوام می خوام با رضایت بزنم

مواد لازم

نردبان
چوب پرده
پرده
دوست دختری که پنجره داشته باشه

زور هم لازم نداره کار ساده ایه

# : 1 Sep 2008 17:10

می خوام با رضایت بزنم

من اسمم رضاست میتونی رضایت صدام کنی

زندگی آنچه زیسته ایم نیست.بلکه آن چیزیست که به یاد می آوریم تا روایت کنیم ((گابریل گارسیا مارکز))
# : 1 Sep 2008 17:17

میتونی مسئولیت کاری را که میکنی به عهده بگیری؟؟؟

ها من میتونم هیشکی مثل من نمیتونه مسئولیت پرده زدگی رو بعهده بگیره. بدون درد بدون خونریزی با خدمات پس از فرووووووووووووش( از مصدر فرو کردن)

زندگی آنچه زیسته ایم نیست.بلکه آن چیزیست که به یاد می آوریم تا روایت کنیم ((گابریل گارسیا مارکز))
# : 1 Sep 2008 17:23

منظور ؟؟؟

. . . دوست . . . ◄... خدایا سپاس...►
# : 1 Sep 2008 17:26

estrogen
Quoting: estrogen
میخواد بدونه چطوری بزنه

خوب زدنش که فقط یه میخ و ضربه میخواد....

آسمان مال من است/ پنجره، فکر، هوا، عشق، زمين مال من است/چه اهميت دارد ...بقيه اش...
. 1 . 2 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.