| نویسنده |
پیام |
|
|
اگه دوست داری یکی پیدا بشه تورو به خاطر خودت بخواد بشین تو خانه تا برات خاستگار بیاد البته دیگه از سن تو گذشته ولی بیشتر مردها هدفشون از دوستی سکس هست نه چیز دیگه وهر کاری میکنن که یه جور سر حرف رو باز کنن و وقتی هم کردن بعد از یه مدت حال کردن دنبال بهانه میگردن تا طرف رو چطوری بپیچونن به هر حال کمتر کسی پیدا میشه که تو دوستی دنبال سکس نباشه ولی با این حال که سنتم زیاد هست ولی به نظر من تنهایی بهتر از اینکه یارو بیاد بکونه و بره برای چند نفرم تعریف کنه و اون وقت تو بمونی بایه عمر پشیمونی البته امکان داره وقتی با هات سکس کرد خواست بپیچونت یکی دیگه از دوستاش وارد عمل بشه من نمونش رو دیدم که پسره دختره رو کرده بعد پاس میده به رفیق دیگش
|
|
|
rota سلام من انقذه خوفم به منم میدی sina_tiger2002@yahoo.com
مجرد
|
|
|
سلام - واقعا نظریه درسته و منم به اون رسیدم . من تاحالا چندتا زن شوهردار و بیوه رو کردم که اولش فقط یه دوستی بود اما وقتی حسابی رام شدن چندین بار کردمشون . ولی حالا ازهمشون سیر شدم و هروقت میخواهند که باهاشون دوباره سکس داشته باشم رغبتی از خودم نشون نمیدم . اگه دوست دارید تعریف کنم برمن چه گذشت برام ایمیل بزنید تا تعریف کنم . پیشنهاد میکنم خانمها برام ایمیل بزنند تا واقعیات رو براشون نقل کنم seyedvahid_amiri@yahoo.com
|
|
|
|
|
بنظر من سكس كردن مال كسايي هست كه همديگرو دوست دارن و با سكس هم روحشون به هم نزديكتر ميشه
ولي بعضي ها از بس كه اينكار رو با افراد مختلف انجام دادن ديگه اون حالت قبلي براشون وجود نداره .
Heatstrokes, hrm , xpix , eshghe_sine , h3sooot فداتون.
|