صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / سکس در ایران / پرده زدن درد داره ؟ تصمیم گرفتم بکارتمو از دست بدم
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
نویسنده پیام
# : 17 Aug 2008 13:14

Quoting: parisa_teh
/ پرده زدن درد داره ؟ تصمیم گرفتم بکارتمو از دست بدم

نه چشاتو ببند
تا سه بشمار
هنوز دو رو نگفتی میزنن واست حالیتم نمیشه

.هی فلانی شاید زندگی همین باشد.....................
# : 17 Aug 2008 18:00

كون بده حالش بيشتره

# : 17 Aug 2008 18:42

دردش به اون شدت نیست اگه همون موقع سکس نکنی مثلا اگه با انگشت یا چیزی به جز کیر باشه ..!

[ ®HeatoN ]
# : 20 Aug 2008 00:14

Quoting: parisa_teh
سلام .. بار اول درد داره ؟؟
از آقایون کسی هست که قبلا" تجربه داشته باشه پرده خانومیو زده باشه و دردش نیومده باشه ؟
کسی کمکم میکنه ؟

درد که دار... ولی بعدش همش حال میکنی...

اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
# : 20 Aug 2008 00:20

Quoting: dariushagha
درد که دار... ولی بعدش همش حال میکنی

اینو داریوش اقا از روی تجربش گفتا .
داریوش اقا یه ذره بیشتر از لذتش می گفتی براش .

دیگه خیلی کم می آم . دلم واستون خیلی تنگ می شه .
# : 20 Aug 2008 00:54

خب. اغلب دوستان نظرشون رو دادن. یک کلوم هم از من یعنی مادر عروس بشنو.
خیلی از چیزایی که گفته شد (حتی به شوخی) جنبه واقعیت داره.
مثلاَ نوع پرده، سایز کیر طرف مقابل، میزان ترس تو در اون لحظه و...
من هم نظرم رو بر اساس یکی دو تا تجربه کوچولو بهت میگم. شاید به دردت خورد.

اولاً هر دو نفر (یعنی پرده دار و پرده بردار) باید کاملاً ریلکس باشن و هیچ عجله ای در کار نباشه. یعنی اگه کسی پشت در وایساده تا دستمال خونی رو بگیره! فایده نداره!
Foreplay یا عشقبازی قبل از سکس نقش اساسی داره و دو نفر باید حتماً آمادگی سکس رو تو همدیگه ایجاد کنن. مخصوصاً جنس مذکر باید از هر روشی برای تحریک جنسی دختر باکره استفاده کنه. لیسیدن و خوردن چوچوله خیلی مهمه (به همین خاطر قبل از اولین سکس از جلو، باید حتماً پشمهاتو زده باشی و بیرون و تا حدی که میتونی درون واژن رو با صابون شسته و با عطرهای تحریک کننده مردها خوشبوش کنی). عمل خوردن و لیس زدن چوچوله (یا به اصطلاح کس لیسی) باعث میشه که ترشحات داخل و بیرون واژن، کل محیط ورود کیر رو لزج و تا حدی باز کنه که دختر در این حالت درد خیلی کمتری احساس میکنه. اگه این کار به درستی و توسط یه آدم خبره انجام بشه، دختر چنان در حالت شهوانی فرو میره که اصلاً متوجه پرده برداری نمیشه و اگه هم بشه جزء دردهای لذت بخش به حساب میاد. ولی اگه دیدی طرفت هیچی حالیش نیست و میخواد مثل حیوون یهو بپره و تا بیخ بکنه توش، تو باید به هر بهانه ای شده بری تو دستشویی و اول به اعصابت مسلط بشی و بعد تا حد ممکن با خودت ور بری و محیط رو آماده پذیرش کیر کنی. اگه قبل از مراسم پرده برداری راههای درست خودارضایی رو یادبگیری برای اون شب خیلی به دردت میخوره. بخصوص اگه دوست دختر یا کلاً دختر دیگری هست که میتونی باهاش ارتباط جنسی برقرار کنی و تجربه بیشتر از تو داره ازش بخواه تا با هم یکی دو بار سکس کنین تا در زمان خودارضایی بتونی با متمرکز شدن روی اون لحظات سوژه مناسب برای تحریک خودت داشته باشی. باز هم تاکید میکنم، ریلکس بودن در اون زمان خیلی خیلی مهمه و اگه خودت رو سفت کنی، مثل آمپول زدن، درد خیلی زیادی رو باید تحمل کنی. تازه اگه طرفت کیرش گنده باشه، ممکنه کارت به بیمارستان هم بکشه و کلی بخیه بخوری و تا مدتها هر دوتون از سکس محروم بشین.
تب شدید پسرا رو تو اون موقع خیلی راحت میتونی با ساک زدن برطرف کنی ولی اگه طرفت شاه داماد باشه ممکنه از بی عرضگی خودش حالش گرفته بشه و تو رو به داشتن تجربه با دیگران متهم کنه. که این هم میتونه دردهای روانی و عصبی شدید رو برای تازه عروس داشته باشه و حتی منجر به طلاق بشه.

یه چیز دیگه:
پرده برداری از کون (منظورم اولین باری که یه دختر کون میده) درد خیلی بیشتری از پرده برداری از کس داره. چون کسی که میخواد یه دختر رو برای بار اول از کون بکنه باید دارای مهارتهای بیشتری باشه و خود دختر هم باید قبل از شروع سکس مقعدی، خودش رو کاملاً آماده کنه. داخل مقعدش رو کاملاً بشوره (اغلب از شلنگ دستشویی برای این کار استفاده میکنن) و با فشار آب و تخلیه های پی در پی، کلیه فضولات از مقعد خارج میشه و حالت نفرت انگیزش رو برای دو طرف از دست میده. باید سعی کنی قبل از شروع به این کار از مواد بسیار چرب (مثل وازلین بهداشتی ) برای روون کردن دهانه مقعد استفاده کنی.
استفاده از ژل لیدوکایین برای بیحس کردن موقت دهانه مقعد و همچنین ژل لوبریکنت برای لیز و لزج کردن مسیر رو شدیداً بهت توصیه میکنم. هر دوی این ژلها رو تو اغلب داروخانه ها میفروشن.
تا همینجا بسه. اگه توضیح دیگه ای خواستی بگو.

یه کوچولو تو اون گوشه.

Arash
# : 20 Aug 2008 01:03

Quoting: rostam1300
کوس کردن هم سخت شده
در هر حال
فروش فیلم های سوپر2008 هر فیلم 1500 تومن
کیفیت عالی 100 دقیقه
بالای 700 مگ

برادر من! مگه اینجا بازاره؟
هرکی فیلم سوپر خواست، خودم مجانی بهش میدم. فقط سی دی یا دی وی دی خام از خودش. اگه فلش پر ظرفیت یا هارد اکسترنال داشته باشه که بهتر.

Arash
# : 30 Aug 2008 17:35

Salam ,, Man Daryoush hastam ,, 35 salameh az Tehran ,,, mohandesie omran khoondam va hamishe sedaghat daram...,, Khoshhal misham betunim ba ham ashna beshim va betunam sex dashteh bashim,,, mitunim dostaye kheili samimi beshim,,, baram mail bezanid ,,, life_ir38@yahoo.com

13431343
# : 5 Sep 2008 02:27

من که دوست دخترم از درد داشت میمرد اونم با 28 سال سن

I look into the mirror see myself . I'm over me I need space for my desires havo to dive into my fantasies
# : 6 Sep 2008 19:50

Quoting: siavash_saadat21
من که دوست دخترم از درد داشت میمرد اونم با 28 سال سن

خوب اون دیگه پردش زنگ زده بوده

هنگامي که يک نفر دچار توهم مي شود، ديوانه اش مي گويند. هنگامي که افراد بسياري دچار يک توهم مي شوند، مؤمن شان مي خوانند.
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.