صفحه اصلی
|
صفحه اصلی انجمن
|
عکس سکسی ایرانی
|
داستانهای سکسی
فیلم سکسی
|
سکسولوژی
|
خنده بازار
|
داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها
|
پاسخ
|
وضعیت
|
ثبت نام
|
جستجو
|
قوانین
|
آخرین ارسالها
|
انجمن آویزون
/
سکس در ایران
/
پرده زدن درد داره ؟ تصمیم گرفتم بکارتمو از دست بدم
.
1
.
2
.
3
.
4
.
>>
نویسنده
پیام
parisa_teh
اعضا
#
: 10 Aug 2008 00:38
سلام .. بار اول درد داره ؟؟
از آقایون کسی هست که قبلا" تجربه داشته باشه پرده خانومیو زده باشه و دردش نیومده باشه ؟
کسی کمکم میکنه ؟
××××××××××××××
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
ادیت شد
مهدی
گذاشتن شماره تلفن خلاف مقررات سایت هست لطفا رعایت کن
mashgholam
اعضا
#
: 10 Aug 2008 01:07
Quoting: parisa_teh
از آقایون کسی هست که قبلا" تجربه داشته باشه پرده خانومیو زده باشه و دردش نیومده باشه ؟
به حق چیزای نشنیده !
سلام .. بار اول درد داره ؟؟
نچ . اولش درد داره ! تقریباَ هر دفعه
کسی کمکم میکنه ؟
آره !
کسی چه میداند ، شاید این جهان جهنم عالمی دیگر باشد
Heart_Ace
اعضا
#
: 10 Aug 2008 01:53
اولا... فکر کنم این تاپیک باید منتقل بشه بخش پرسش و پاسخ!
ثانیا تاحالا اینجوریش رو نشنیده بودم البته توی این آویزون از این سوالها کم نیست...
ماها هم هیچی نمیدونیم باید دیقه به دیقه سوال کنیم.. حاج آقا مسئلة
پرده اولا انواع مختلف داره بايد نوع پرده رو مشخص كني و بگي جنسش حريره يا ابريشم يا اطلسيه چيزه يعني حلقويه مشبكه يا شايدم نواري! توي عمق قرار داره يا سطح! تازه به چوب پرده يعني چيزه يعني اوني كه بايد پرده رو بهش نه ببخشيد باهاش بزنيد هم بستگي داره.. هرچند نميدونم براي چي ميخواي پردت رو بزني درحالي كه خيليها دارن از نداشتنش ناراحتي بحث ازدواج و اين چيزها رو ميكشن و به فكر ترميم و عواقبش ميفتن شما از داشتنش ناراحتي! اما درهرحال ميزان درد بار اول فقط به پرده بستگي نداره چون حتي براي باز شدن مجراي مهبل و انبساط ماهيچه هاش هم درد زيادي هستش... بعدش هم به سن شما و ميزان قدرت جسميتون و وضعيت نسبي قد و وزنتون هم بستگي داره...
no matter who u r or what u do!... there's always a thing 2 sigh 4 u
Heart_Ace
اعضا
#
: 10 Aug 2008 01:56
راستي يه چيزي... اولا اينكه اون شماره رو براي چي گذاشتيد؟!؟ ثانيا اينكه چرا بعد از اين تاپيك تازه رفتيد يه تاپيك دوست يابي زديد؟ مگه هنوز كسي كه ميخواد پرده رو بزنه مشخص نكرديد؟ ثالثا اينكه چرا اونور هم شماره داديد؟ اينجا ايميلش رو هم بعضي جاها نميشه گذاشت اونوقت شما انقدر راحت شماره ميزاري؟ يكي بره اون شماره رو هم پاك كنه بعدا اگه مشكلي پيش اومد نيفته گردن سياوش
no matter who u r or what u do!... there's always a thing 2 sigh 4 u
reza_34
اعضا
#
: 10 Aug 2008 19:35
پرده زدن درد داره ؟
ببین اگه پوزیشنت مناسب باشه و از نردبان استفاده کنی نه درد نداره.. البته برای پرده آشپزخانه و اپن چون باید یه ذره خم بشی ممکنه موجب کمر درد بشه. در مجموع بهتره این کار رو به متخصصش واگذار کنی .
من خودم زمانی که پرده های پنجره های بزرگ رو می زنم گردنم درد می گیره.
راستی پرده هایی که والان دار هستند بدترین نوعه .
خطاب به وطن پرست ها: این وطن و وطن و وطن و وطن این بود وطــــــــــن===> دیم دو وطن
Kaveh87
اعضا
#
: 10 Aug 2008 20:00
parisa_teh
بار اول درد داره ؟؟
نه اتفاقا توی تحقیقاتی که در چند ماه اخیر توی یکی از دانشگاه های آمریکا انجام شد (این تحقیقات به صورت تجربی از خانوما پرسیده میشد) آماری که گرفتن نتیجش این بود که 92% خانوما همگی گفته بودن که برای اولین بار که پردمون رو زدن درد نداشته بلکه دفعه دوم و بعد اون دفعه یازدهم هستش که دردی طاقت فرسا داره و حتی در مواردی دیده شده که طرف به کما بره
اینطور که از سوالاتتون بر میاد گویا شما در زمینه پزشکی هم اطلاعات خوبی دارید...کمتر کسی میدونه که وقتی برای بار اول یه آقایی میخواد پرده بکارت خانومی رو بزنه دچار درد شدیدی میشه اون آقا..........حتی توی مقاله ای که توی مجله پزشکی ماهانه ای که توی آمریکا چاپ میشه نوشته شده بود دکترایی که روی این مساله تحقیق میکردند متوجه شدند که علت این درد تو آقایون اینه که به هنگام ازاله پرده بکارت آلت تناسلیشون به شکل یه منحنی خم میشه و با معادل سازی کامپیوتری که انجام دادن تونستن با تقریب قابل قبولی این خم رو منطبق بر منحنی y=-x^2 بدونن.......که باید بگم این مشکلی اساسی در علم پزشکی هستش....
کسی کمکم میکنه ؟
امیدوارم تونسته باشم با علم محدودم جواب شما رو داده باشم...
موفق باشید
هرکه عاشق شدجفا بسیارمیبایدکشید/بهریک گل منت صدخارمی باید کشید/من به مرگم راضیم،امانمیآیداجل/بخت بدبین،ازاجل هم نازمیبایدکشید
mos7272503
اعضا
#
: 15 Aug 2008 17:14
من میونم
برام بیام بکزار
memole
اعضا
#
: 16 Aug 2008 00:08
من فکر میکنم با مسایلی که تازگیها کشف شده بهترین فرد برای ازاله بکارت آقای کردان باشه!!!!!!
Yahya_j58
اعضا
#
: 16 Aug 2008 18:17
salam man midunam
123789
F_Super6
اعضا
#
: 16 Aug 2008 23:45
آفرین یحیی جون..بیایین براش بستنی بگیرین که جواب رو میدونه
چه عیبی داشت اگه فردا جهان بهتر از این میشد ...خدا میرفت و یک مادر پرستار زمین میشد
.
1
.
2
.
3
.
4
.
>>
جواب شما
»
نام
»
رمز عبور
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از
این قسمت
عضو شوید.