صفحه اصلی
|
صفحه اصلی انجمن
|
عکس سکسی ایرانی
|
داستانهای سکسی
فیلم سکسی
|
سکسولوژی
|
خنده بازار
|
داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها
|
پاسخ
|
وضعیت
|
ثبت نام
|
جستجو
|
قوانین
|
آخرین ارسالها
|
انجمن آویزون
/
سکس در ایران
/
چند درصد ايرانيان به سكس ضربدري تمايل دارند
<<
.
1
.
2
.
3
.
4
.
>>
نویسنده
پیام
Arash_1385
اعضا
#
: 2 Aug 2008 22:04
یه چیزی بین اغلب ما ایرانیها قطعیه.
زن جزئی از اموال مرده.
یه ملک خصوصی. شخصی. حریمی که فقط مال خودته و نه زنت و نه دیگری حق شکستن این حریم رو ندارن.
(حالم از خودم بهم میخوره از بیان این جملاتی که گفتم)
این طرز تفکر با ما جور شده. عیاق شده. رفته توی گوشت و خونمون. شدیم مثل اون کمونیستی که وقتی میخواد حرفش رو ثابت کنه به خدا قسم میخوره.
ماها اگه توی خیالاتمون هم این فانتزی رو داشته باشیم (که باز هم در مورد خیلیها صادق نیست) ولی به عمل درآوردنش غیرقابل تصوره. نمیدونم تا حالا شده از دست یه نفر انقدر عصبانی بشین که توی فانتزیهاتون اون رو بارها و به روشهای مختلف کشته باشین. ولی لذت این فانتزی دلیلی به اجرای اون نیست. از عذابهای بعدی وجدان و غیره هم نجاتتون نمیده.
خداییش هنوزم هر چی فکر میکنم بازم برام جا نمیفته. یعنی خیلی حیفم میاد که از زنم استفاده ابزاری برای سکس بیشتر کنم. مثلاً اگه خیلی طالب سکس گروهی یا orgy بشم خوب میرم با یکی از رفیقام دو تا خوشگلو بلند میکنیم و میریم دسته جمعی حال میکنیم.
نمیخوام این عمل رو محکوم کنم. میدونم که آدمها ممکنه حتی از روی عشق دست به این کار بزنن. ولی همین کار ممکنه عشق رو بشدت تحت تاثیر خودش قرار بده.
این هم ربطی به ملیت و مذهب نداره. دیگه خیلی چیزا توی مذاهب و ملل مشترک شده. مخصوصاً تابوها.
فیلم پیشنهاد بیشرمانه رو دیدین؟
Arash
kaveh666
اعضا
#
: 3 Aug 2008 01:13
ارش جان من متاهلم و فیلم پیشنهاد بی شرمانه رو هم دیدم (دمی مور بازیگرشه)... ولی ایا تا حالا نظر زناتونو در مورد سکس ضربدری جویا شدید؟من فکر میکنم این کار باید با احتیاط کامل در انتخلب شرکای جنسی حفظ حریم چهار نفره وسکرت موندن مسئله همینطور توجیه روانی وکنار اومدن با این داستان به خصوص بعد از سکس توجیه هر چهار نفر به این مسئله که این کار فقط یه تنوع جنسیه ...انجام بگیره اگر این شرایط موجود بود بله میشه وگرنه میتونه یک عمل نسنجیده با عواقب وخیم باشه...
kaveh.ahangar
swinging4all
اعضا
#
: 4 Aug 2008 20:51
با سلام مجدد به همگي دوستان
با توجه به پاسخ هايي كه دوستان در اين مبحث عنوان كردند لازم دونستم يه خورده مساله رو باز كنم
ببينيد عزيزان واژه "سكس ضربدري" جاي بحث زيادي داره.
عده اي اونو Wife Swap تعريف و عدهاي اونو Groupsex معني ميكنند و به علت اينه كه واژه هاي معادل براي تمام حالات سكس نداريم
اما در اين تاپيك بيشتر نوعي از سكس هست كه دو يا چند نفر در يك اتاق مشترك با هم سكس دارند و مي توانند شريك جنسي خودشونو عوض كنند يا نكنند(بستگي به جمع)
واژه انگليسي اين حالت Swinging هست.
به نقل قول از آرش عزيز استفاده ابزاري از همسر(شريك جنسي در موقع سكس) ناخوشايند به نظر ميرسه ولي ايشون درقبالش كلمه Orgy رو بكار برده كه به معني مجالس عياشي و خوشگذراني هست كه جذاب به نظر مي رسه.
در هر صورت دوستان منظور بنده در اين تاپيك Swinging هست ونه اينكه دو يا چند نفر همسرانشون رو با يكديگر عوض كنند و هركدام در مكاني مجزا سكس داشته باشند
منتظر نظراتتون هستم
متشكر
lifelover
اعضا
#
: 5 Aug 2008 07:45
joorabe_nazok@yahoo.com
yooda
اعضا
#
: 6 Aug 2008 14:37
نظرات جالبی دارید ... منهم این فانتزی ضربدری رو دارم خودم و با خوندن داستانهایی در این رابطه نیازم رو برطرف میکنم اما خودم هیچوقت فکر نکنم تو واقعیت ممکن باشه
قشنگترین مطلبی که در این مورد تو اویزون دیدم داستانی بود از aspk که فکر کنم الان تو صفحه دوم یا سوم انجمن داستانهای سکسی باشه به اسم داستان سکس همسرم با دیگران
این داستان فکر من رو خیلی مشغول کرد و راستش رو بخواید یه جورایی روم خیلی تاثیر گذاشت
خدایا شکرت که دوباره آویزون عزیز باز شد
Arash_1385
اعضا
#
: 6 Aug 2008 18:57 | ویرایش بوسیله: Arash_1385
kaveh666
Quoting: kaveh666
ولی ایا تا حالا نظر زناتونو در مورد سکس ضربدری جویا شدید؟
کاوه عزیز
مطمئن باش که اینکار رو کردم. من فکر کنم تا الآن به روده درازی تو این سایت و سایتهای دیگه ای که بهشون سر میزنم معروف شده باشم. ولی فکر میکنم که وقتی حرفی برای گفتن هست، باید گفت. (البته این رو هم در نظر داشته باشین که سرعت تایپ فارسی و لاتین من خیلی زیاده). به هرحال...
من و زنم خیلی زیاد با هم صحبت میکنیم. با اینکه هر دوتامون صبح خیلی زود باید از خواب پاشیم و بریم سرکار ولی اغلب صحبتهامون به درازا میکشه و یه وقت ساعت رو میبینیم مثلاَ شده 3 یا 4 بعد از نصف شب و فقط یکی دو ساعت وقت برای خوابیدن باقی مونده!
این مقدمه رو گفتم تا بدونی که این همه وقت گذاشتن برای صحبت کردن یعنی راجع به همه چی صحبت کردن. حتی اغلب میایم تو سایتهای مختلف و از جمله آویزون و مطالبش رو با هم میخونیم و با مشورت همدیگه نظر میدیم. تازه ازم خواسته یه آیدی اینجا براش درست کنم تا نظرات شخصی خودش رو (به عنوان یک زن) اینجا مطرح کنه که بزودی اینکار رو براش خواهم کرد.
راستش فکر نمیکنم کاری رو از من بخواد و من براش انجام ندم (حتی سکس با یه مرد دیگه). شدت علاقه بین ما خیلی از مرزها رو شکسته.
در مورد سکس ضربدری هم نظر مثبتی نداره و همیشه بهم میگه که:
"من اگه خیلی زور بزنم و بتونم تو رو ارضا کنم برای هفت پشتم کافیه و جایی باقی نمیمونه که بخوام واسه یه مرد دیگه بذارم؛ چون تو خیلی حشری هستی و کاملاً من رو ارضا میکنی. هنوز با گذشت سالها از ازدواجمون هر بار که با تو حال میکنم تعداد ارضا شدنم از دستم در میره. ولی اگه تو نظرت اینه که بتونی با زنهای دیگه حال کنی، از نظر من هیچ ایرادی نداره. چون میدونم نمیتونم بطور کامل تو رو ارضا کنم و با وجود من، بارها مجبور به خودارضایی میشی. مطمئنم که تمام راهکارهای یک سکس امن (Safe Sex) رو هم بلدی."
(نقل قول بالا رو خودش تایپ کرده، سرعت تایپ اون از منم بیشتره)
Arash
Arash_1385
اعضا
#
: 6 Aug 2008 19:28
kaveh666
Quoting: kaveh666
این کار باید با احتیاط کامل در انتخلب شرکای جنسی حفظ حریم چهار نفره وسکرت موندن مسئله همینطور توجیه روانی وکنار اومدن با این داستان به خصوص بعد از سکس توجیه هر چهار نفر به این مسئله که این کار فقط یه تنوع جنسیه ...انجام بگیره اگر این شرایط موجود بود بله میشه وگرنه میتونه یک عمل نسنجیده با عواقب وخیم باشه...
کاوه جون:
من زن آرشم و میخوام مستقیم باهات صحبت کنم. البته آرش بهم قول داده که یه آیدی جدا تو این سایت برام درست کنه. حالا تا اون موقع من مجبورم از آیدی اون استفاده کنم.
من خودم اصلاً تمایلی به این کار ندارم. ولی اگه آرش بخواد این کار رو بکنه به خاطر اینکه شدیداً بهش علاقه دارم حاضرم دست به این کار یا هر کار دیگه ای که از من بخواد بزنم. (حتی به قول خودش استفادۀ ابزاری از من برای سکس بیشتر)
من نمیدونم چند سالته. ولی تا حالا شده که یه دوست پیدا کنی که بهت نارو نزنه -حتی کوچولو- و یا برعکس (
) تو بهش نزنی؟
البته این حرف من دلیل به تمایل من به سکس ضربدری به خاطر این موضوع نیست.
آرش هر کاری رو از من بخواد براش انجام میدم. هر چی که باشه. ما سالهاست که داریم با هم زندگی میکنیم و با اینهمه صحبت کردن با هم، تمام خصوصیات شخصی همدیگه رو خوب میشناسیم. حتی شکل حرف زدنمون هم خیلی جاها مثل همدیگه شده.
گفتی که اگه شرایط موجود بود؛ خب اگه بود و این کارو کردین، بعداً طرفهاتون توزرد از آب دراومدن، تو این مملکت خراب شده با این طرز تفکر عصرحجری هموطنامون و خونواده، اونوقت چیکار میخواین بکنین؟ من اصلاً نمیخوام راجع به بوجود اومدن علاقه به پارتنر جدید صحبت کنم. چون اگه من یا آرش با یکی دو بار سکس با کسی، علاقمون بخواد از بین بره؛ همون بهتر که بره.
«زن آرش»
Arash
Arash_1385
اعضا
#
: 6 Aug 2008 19:38
Quoting: swinging4all
اما در اين تاپيك بيشتر نوعي از سكس هست كه دو يا چند نفر در يك اتاق مشترك با هم سكس دارند و مي توانند شريك جنسي خودشونو عوض كنند يا نكنند(بستگي به جمع)
ببخشید بعد از گفتن این مطلب، برای این جیگرطلا یه آیدی درست میکنم تا به من تجاوز نکنه!! )منظورم آیدیم بود
)
اگه منظورت سکس در مقابل دیگرانه که فکر کنم با وجود اینکه پردۀ اتاق خواب ما توری هستش، تمام همسایه های روبرویی سکس ما رو بارها با هم دیده باشن، تو تاپیک کون لختها (لخت گشتن در خانه) هم گفتم که به خاطر اینکه ما خیلی لختی هستیم، دوست و آشنا همه جای من و زنم رو قشنگ دیدن و همچنان هم دید میزنن. ولی اسم تاپیک تو یه چیز دیگس.
Arash
yooda
اعضا
#
: 7 Aug 2008 11:41
Arash_1385
خدایا شکرت که دوباره آویزون عزیز باز شد
hawas
اعضا
#
: 10 Aug 2008 01:12
سکس ضربدري هنوز در ايران جا نيفتاده و زمان مي خواهد
<<
.
1
.
2
.
3
.
4
.
>>
جواب شما
»
نام
»
رمز عبور
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از
این قسمت
عضو شوید.