صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / سکس در ایران / چند درصد ايرانيان به سكس ضربدري تمايل دارند
. 1 . 2 . 3 . 4 . >>
نویسنده پیام
# : 23 Jul 2008 23:53

با سلام به همه دوستان
علي رغم تمامي باورهاي مذهبي ايرانيان و متافيزيك هاي ديني در تمامي مردم عزيز عقيده بر اينست كه درصد زيادي از مردم از اشكال ديگر روابط جنسي لذت مي برند.
البته بر اساس گفته كتاب 'The ecstasies of Eros' by Stefan Beyst 1997 اين موضوع در دهه 1970 در امريكا و همزمان در اروپا شروع به اوج كرده و كماكان ادامه دارد و از لحاظ روانشناختي فقط ريشه در باورهاي مذهبي دارد- بود يا نبود آن - و به هيچ وجه انحراف جنسي به شمار نمي آيد .
لذا از تمامي دوستان عزيز خواهشمند است پاسخ منطقي و واقعي خودرا اعلام نمايند كه در ايران وضعيت به چه گونه است.
متشكرم

# : 24 Jul 2008 00:40

شما آمارگیری رو کجا یاد گرفتین ؟؟افرادی که می آن تو اویزون چند درصد مردم ایران رو تشکیل می دن ؟؟ شما وقتی می خوای امار رو واسه ملت ایران بدی باید یه نمونه خوب انتخاب کنی .
دبیرستان که رفتی ؟؟ اونجا یاد می دن بهتون اندازه نمونه باید با اندازه جامعه مطابق باشه .
وقتی می گی چند درصد ایرانی ها یعنی 70 میلیون نفر اونوقت میری تو یه سایت امار می گیری ؟؟
Quoting: swinging4all
البته بر اساس گفته كتاب 'The ecstasies of Eros' by Stefan Beyst 1997

بابا تو هم کتاب می خونی .
وقتی می خواین بگین منم سواد دارم تو یه زمینه ای شاخ بشید که بتونید جمعش کنید .
Quoting: swinging4all
در دهه 1970

1970 ساله . اگه بخوای بگی باید بگی دهه 70 .
من می دونم الان که این پست رو گزاشتم اگه یه مدیر بیاد ببینه مطمعنا ادیتش می کنه و منم بن می شم .
اما مدیر عزیز , جان من اول بخون ببین من چی گفتم اگه اشتباه کرده بودم اونوقت هرچی دوست داری به من بگو.

دیگه خیلی کم می آم . دلم واستون خیلی تنگ می شه .
# : 24 Jul 2008 00:44

sirius_black
اولشو خوب شروع کردی ولی وسطشو خراب کردی
حالا این بابا اصلا بی سواد یا هرچی
نمیشه اشکال بحثشو بدون تحقیر کردن بهش بگی؟

# : 26 Jul 2008 20:11

sirius_black عزیز
بدون هرگونه پیشداوری: به نظر من هم حرف آقا مصطفی 74 درسته و داری همون کاری رو میکنی که با کریچر کردی.
اصلاً بهتره تو همین سایت هم آمارگیری کنیم. بعد آمار سایت آویزون رو میتونیم به عنوان نمونه آماری جمعیت سکسی ایران که دارای توان استفاده از کامپیوتر و اینترنت هستن و با این سایت در تماسن دربیاریم و الخ...

نظر شخصی من در این مورد اینه که اگه من نمیتونم تحمل کنم که یکی دیگه بیاد با زنم حال کنه (حتی اگه من هم با زنش حال کنم) بهتره که دست به این کار نزنم. چون از نظر فکری، هرچند که پایه و اساس درستی نداشته باشه، با امتحان کردن و تجربه کردن این کار لطمات جبران ناپذیری رو به بنیاد خانوادم وارد میکنم. چیزی که سالیان سال مثل یک -به اصطلاح دوستمون- تابو در مغز من نقش بسته رو نمیشه یکشبه درستش کرد. من عاشق حال کردن زنم هستم. حتی هم به خودش و هم تو یکی از تاپیکها این رو عنوان کردم که اگه بخواد با کسی حال کنه مانعش نمیشم و بهش این اجازه رو میدم. ولی این با سکس ضربدری فرق میکنه و من نمیخوام از اون به عنوان یک وسیله برای حال کردن بیشتر استفاده کنم و با توجه به صجبتهای مفصلی که با هم در زمینه مسائل سکسی داریم، مطمئنم که اونهم نمیخواد من رو وسیله قرار بده. اگه مشکل حال کردن با کس دیگه باشه خوب ما به راحتی با هم توافق داریم ولی حفظ حریم خصوصی بین زن و شوهر که باز هم به نظر شخصی من یکی از ارکانش سکسه، برای ما بیشتر ارزش داره. حتی به این نتیجه رسیدیم که اگه من یا اون بخواد با کسی جال کنه بهتره تو خونه خودمون انجام بشه و هر کسی بدونه طرفش داره چکار میکنه و حال کردنش رو مخفیانه انجام نده.

I'm afraid about the time you're grim

Arash
# : 26 Jul 2008 21:33

swinging4all خیلی عزیز

از تاپیکت خوشم اومد. حرفت در زمینه تمایل انسانها به سکس مخصوصاً به شکل و شیوۀ جدید رو به هیچ وجه نمیتونم انکار کنم. کتابی رو که گفتی نخوندم و نویسندش رو هم نمیشناسم. صحبیتهای من همش براساس تجربیات شخصی یا اطرافیانمه که شاهدش بودم. من آدم مذهبی نیستم. حتی به دیده بعضیها کاملاً مشرک و کافر هم به حساب میام. ولی نبود مذهب چه جامعه ای رو بوجود میاره اونهم در زمانی که میدونیم حتی تو جوامع خیلی پیشرفته که دم از خیلی چیزا میزنن هنوز مشکلی به اسم تجاوز وجود داره؟ اونهم تو کشورایی که هر کسی بخواد حال کنه یه عالمه کس در اختیارشه و لازم نیست یه عالمه پول و ماشین و مکان و شانس و... داشته باشه.
مثلاً از همین شوروی سابق و روسیه فعلی با بر و بچه های تازه استقلال یافتش که مذهب رو نفی کردن و ریشه تعالیم مذهبی رو برای سالها سوزوندن، کلیپهای زنده ای رو دیدم از تجاوز پدر به دخترش؛ حتی یه دفعه دختره نزدیک سه سالش بود. چنان تحت تاثیر قرار گرفتم که همینطور اشک ازم درمیومد بی صدا. تا چند روز اعصاب درست و حسابی نداشتم. هیچ قانونی هم از حق اون دختر دفاع نمیکنه چون اون دختر توان ابراز شکایت رو نداره و از جامعه و حیووناتی که در نقش ما مردها حتی به اسم پدر ظاهر میشن هنوز بی اطلاعه. شاید هم تا آخر عمر فکر کنه که همه ما مردها همینیم و حق هم داره. به قول یک شاعر "کسی که به خود زنا کند*به دیگران چها کند".
مذهب با همه بدیهاش حداقل به انسانها حرمت و حرام رو میفهمونه و من فکر میکنم ایجاد رابطه جنسی با محارم (تاکید میکنم بر اثر حشریت - نه عشق) نشان از بی عرضگی یه مرد داره (منظور من از مرد فقط متاهلها نیستن، مردها (مردها) هم نیستن، بلکه تمام مذکرهایی که به بلوغ رسیدن هست؛ در واقغ منظورم انسانهای نره). کسایی که عرضه پیدا کردن یه شریک جنسی رو ندارن و چشمشون دنبال کس و کون خواهر و مادر خودشونه و حتی از زنشون به عنوان مبلغ پرداختی برای سکس با زن یک نفر دیگه استفاده میکنن.
اینجا تازه به مصداق کلمه کشتزار در مورد زنان میرسیم که حالا اونهایی که مذهب رو انکار میکنن و دم از روشنفکری و مدرنیزه شدن میزنن از زن به عنوان یک کشتزار استفاده میکنن و کاری هم ندارن که اون طرف کیه؟
کسی که به خاطر اعتمادی که به تو داره جلوت راحت و باز میگرده اونوقت تو به شهوت انگیز بودن پروپاچش میخ شدی؟ مگه تو این مملکت دیگه پروپاچه نیست که آدم بخواد به اینها گیر بده. مگه تو چند تا مادر داری که بخوای همین یکی رو هم به دوست دختر و معشوقه تبدیلش کنی؟ اینهمه معشوقه و دوست دختر و کس ریخته تو خیابون. بلند کردنشون کاری نداره که. نه پول میخواد، نهماشین و نه مکان. فقط دو قرون زبون میخواد نه بیشتر. بقیش خودش جور میشه.
یادمه تو یکی از سایتهای سکس خونوادگی روسی مطلبی رو خوندم که شاید نقلش اینجا بد نباشه:
"تموم دخترها و زنها فقط سوراخهایی هستن که بایست بکنی توش. اگه نکنی یکی دیگه میکنه!!!!!!!!
اگه خواستین به این بحث ادامه بدین من هم هستم.
همتون ناز بشین

Arash
# : 29 Jul 2008 11:26

سلام دوستان اولا كه بايد اين سوال و پيش خودمون مطرح كنيم كه چرا تاپيك هاي ديگران و به مسخره مي گيريم؟اگر موافقي نظرت رو بگو اگر مخالفي همينطور گير دادن به غلط دستوري و املايي و سوادي نشون ميده كه نظري نداريم يا بلد نيستيم نظر بديم اما در مورد موضوع مطرح شده كه اتفاقا موضوع جالبي هم هست بايد بگم كه اولا دوست عزيزم ارش سكس با محارم رو با سكس ضربدري اشتباه گرفته چرا كه اين دوتا دو موضوع كاملا متفاوتند كه اولي فكر ميكنم تحت هيچ شرايطي تو جيه نداشته باشه ولي دومي با شرايط خاصي امكان پذيره....

kaveh.ahangar
# : 29 Jul 2008 14:48

Quoting: sirius_black
1970 ساله . اگه بخوای بگی باید بگی دهه 70 .
من می دونم الان که این پست رو گزاشتم اگه یه مدیر بیاد ببینه مطمعنا ادیتش می کنه و منم بن می شم .
اما مدیر عزیز , جان من اول بخون ببین من چی گفتم اگه اشتباه کرده بودم اونوقت هرچی دوست داری به من بگو.

اولا اگه دهه 70 درسته دهه 1970 هم درسته که فرق بین دهه هفتم مثلا قرن بیستم با دهه هفتم مثلا قرن شونزدهم (1570 ) ممکن بشه
ثانیا عزیز جون حداقل تو اون جمله ای که داری مردمو به بی سوادی متهم میکنی سعی کن اینقد غلط و غولوطهای تابلو نداشته باشی
گزاشتم
مطمعنا

# : 31 Jul 2008 20:22

کاوه عزیز

اگه به متن من یه خورده دیگه دقت کنی میبینی که در مورد سکس ضربدری هم صحبت کردم. مسئله سکس با محارم فقط به صورت درد دلی در اینجا مطرح شد به دو دلیل:
اول اینکه تو این سایت انجمن مشترکی دارن. در صورتی که همجنس خواهان زن و مرد و ترنسکشوال ها هر کدام دارای انجمن متفاوتی میباشند.
دوم اینکه من فکر میکنم بی بند و باری جنسی در خانواده میتونه شامل حال هر دو مورد بشه. یعنی کسی که در مورد زنش بیخیال باشه شاید راحتتر از بقیه بتونه با محارمش سکس داشته باشه.
در هر صورت مسئله مهم وضعیت فعلی فرهنگی و اعتقادی در جامعه ماست. اینطور مسائل باید ابتدا به صورت نیمه باز در جامعه مطرح بشه و ترس و وحشت از عواقب خانوادگی و اجتماعی و بخصوص قانونی وجود نداشته باشه. با اینکه در قرآن هم (سوره نسا - آیه 24) تلویحاَ سکس ضربدری یا به عبارت دیگه در اختیار قرار دادن همسر به مرد دیگر مورد تایید قرار گرفته ولی به هیچ عنوان در قانون و شرع و عرف ما جایگاهی پیدا نکرده. ولی شاید مجازات اجبار همخوابگی همسر در زمان سه طلاقه شدن توسط مرد برای ایجاد انگیزه شهوانی جهت ادامه زندگی زناشویی که به همچین طلاقی رسیده باشه.

نمیدونم ولی هنوز هم برام جا نمیفته.

ضمناً یکی دو تا از دوستان اینجا رو با انجمن فرهنگ و ادب قاطی کردن. بابا بیخیال شین بشینین حال کنین

راستی کاوه جان تو خودت متاهلی؟

Arash
# : 31 Jul 2008 22:13

Quoting: Arash_1385
دوم اینکه من فکر میکنم بی بند و باری جنسی در خانواده میتونه شامل حال هر دو مورد بشه. یعنی کسی که در مورد زنش بیخیال باشه شاید راحتتر از بقیه بتونه با محارمش سکس داشته باشه. و برعکس
در

Arash
# : 2 Aug 2008 00:09

با سلام خدمت شما دوستان عزيز
از تمامي دوستان متشكرم كه در اين بحث نظراتشون رو ابراز كردند.
عرض كنم خدمت شما دوستان وقتي بنده اسم اون كتاب رو به عنوان يك رفرنس آوردم دليل نميشه كه من همشو خوندم و حالا مي خوام ادعا كنم.اگه همه چيو مي دونستم از كسي خواهش نميكردم نظر بده خطاب به شما سيروس عزيز
احتمالا اكثر دوستاني كه تمايل دارند نظر بدند متاهل هستند و نظرات بسيار سنجيده اي رو ارائه مي دند.
دقت داريد دوستان در جامعه اي كه ما زندگي مي كنيم نميشه به راحتي تمامي مسائل رو باز كرد و براي اكثريت توضيح داد پس به ناچار تنها در اين گونه سايتها بايستي دنبال نظر سنجي رفت
كه البته قالبا راهگشا هم هست.
بهر حال منتظر نظرات بعدي شما عزيزان هستيم تا در نهايت بتونيم يك نتيجه كلي بگيريم با هدف آگاهي
در خاتمه از آرش عزيز بسيار متشكرم با نظرات سازندشون
منتظر نظرات شما هستيم

. 1 . 2 . 3 . 4 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.