صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / سکس در ایران / آیا با کسی که قبلآ رابطه جنسی داشته ازدواج می‌کنید ؟
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . >>
نویسنده پیام
# : 19 Sep 2008 15:15

ba arze salam man age be ganam in karo be konan har gez anjam ne mi dam chon dokhtari ke be to bede be yeki dige ham mi de baadesham eshghe to zendegi ijad mi she behtar az eshghaye to dosti hast

# : 19 Sep 2008 15:24

Quoting: sanaz2
آیا با کسی که قبلآ رابطه جنسی داشته ازدواج می‌کنید ؟

اگه بدونم...
نه

# : 24 Sep 2008 10:13

مهمه؟؟ به نظر من مهم اینه که دوست داشته باشه حتی اگه بعد از ازدواج هم با کس دیگه ای سکس داشته باشه ( البته با اطلاع طرف مقابل )

"""""!!!!اراذل !!!!"""""من اردیبهشت میرم مکه از این به بعد شدم حاجیه نگاه خوشگله
# : 24 Sep 2008 10:18

Quoting: negah_khoshgele
اگه بعد از ازدواج هم با کس دیگه ای سکس داشته باشه

شوخی نکن

از دست عزیزان چه بگویم گله ای نیست...گر هم گله ای هست دگر حوصله ای نیست
# : 25 Sep 2008 14:54

همه ویروسی میشن میگی نه نگاه کن ( سحر )
# : 25 Sep 2008 22:29

Quoting: negah_khoshgele
مهمه؟؟ به نظر من مهم اینه که دوست داشته باشه حتی اگه بعد از ازدواج هم با کس دیگه ای سکس داشته باشه ( البته با اطلاع طرف مقابل )

تو به طرف مقابلت هم همچین اجازه ای میدی؟؟
به نظرت ازدواج اون جوری معنی داره؟؟؟

چه عیبی داشت اگه فردا جهان بهتر از این میشد ...خدا میرفت و یک مادر پرستار زمین میشد
# : 26 Sep 2008 15:49

خب آره اون آزاده هر کاری بکنه ولی با اطلاع قبلی نه اینکه خودشو بزنه موش مردگی و در ضمن باید همین اجازه رو به منم بده ببینم کدوم مردیه که همچین اجازه ای میده!!!!!

"""""!!!!اراذل !!!!"""""من اردیبهشت میرم مکه از این به بعد شدم حاجیه نگاه خوشگله
# : 26 Sep 2008 18:16

یعنی اگه یکی از هر لحاظ ارضات کرد...بازم میری سراغ یکی دیگه؟؟؟

چه عیبی داشت اگه فردا جهان بهتر از این میشد ...خدا میرفت و یک مادر پرستار زمین میشد
# : 26 Sep 2008 23:26

من خودم يه پسرم با هزار تا کس گلک بازي

به نظر من مهم اينه که بعد ازدواج چيزي رخ نده، و گرنه هيچ دختري نبايد اينجور تو حصار قرار بگيره که قراره تعهدي به يه نفر که هنوز نمي شناستش بده

به زودي در اين مکان امضائي نصب خواهد شد!
# : 28 Sep 2008 11:48

F_Super6

اعضا
# : 26 Sep 2008 18:16

یعنی اگه یکی از هر لحاظ ارضات کرد...بازم میری سراغ یکی دیگه؟؟؟

اگه اون بره منم میرم

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.