| نویسنده |
پیام |
|
|
bullshit!!!! تو از گور پاشدی اومدی که چی ؟
چه عیبی داشت اگه فردا جهان بهتر از این میشد ...خدا میرفت و یک مادر پرستار زمین میشد
|
|
|
منم فکر میکنم که اردواج بکنم..اگه البته دختره تهرانو دیگه آباد نکرده باشه البته..
alireza
|
|
|
salam man ladan ahstam va sex ham nemikham man baraye ye maghel ke gahrare too majale vmagazin for woman ehtemalan chap beshe matlab bnevisam rajebe masle zanan too iran lotfan rahnameim konid idim: mrs_nazemi
|
|
|
|
|
خانوم ناظمی..بهتره تشریف ببرین تاپیک های همین قسمت " سکس در ایران" رو بخونین مطالب جالبی گیرتون میاد
چه عیبی داشت اگه فردا جهان بهتر از این میشد ...خدا میرفت و یک مادر پرستار زمین میشد
|
|
|
گذشته هر کی به خودش مربوطه مهم بعد ازدواج که کانون مقدس خانواده رو نباید به لجن کشید ... siavash_saadat21@yahoo.se
I look into the mirror see myself . I'm over me I need space for my desires havo to dive into my fantasies
|
|
|
Quoting: siavash_saadat21 گذشته هر کی به خودش مربوطه مهم بعد ازدواج که کانون مقدس خانواده رو نباید به لجن کشید ... چشم استاد...راستی حاله ترانه جون چطوره ؟؟؟ (الان آذرین میاد منو خفه میکنه بچه ها..من در برم )
|
|
|
اصلا" قبول نميكنم البته به شرايطم بستگي داره
زندگي من = http://www.avizoon.com/forum/2_71337_0.html
|
|
|
شما چطور
|
|
|