صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / سکس در ایران / آیا با کسی که قبلآ رابطه جنسی داشته ازدواج می‌کنید ؟
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . >>
نویسنده پیام
# : 23 Aug 2008 13:29

bullshit!!!!
تو از گور پاشدی اومدی که چی ؟

چه عیبی داشت اگه فردا جهان بهتر از این میشد ...خدا میرفت و یک مادر پرستار زمین میشد
# : 30 Aug 2008 10:13

منم فکر میکنم که اردواج بکنم..اگه البته دختره تهرانو دیگه آباد نکرده باشه البته..

alireza
# : 31 Aug 2008 10:11

salam man ladan ahstam va sex ham nemikham man baraye ye maghel ke gahrare too majale vmagazin for woman ehtemalan chap beshe matlab bnevisam rajebe masle zanan too iran lotfan rahnameim konid idim: mrs_nazemi

# : 31 Aug 2008 20:53

خانوم ناظمی..بهتره تشریف ببرین تاپیک های همین قسمت " سکس در ایران" رو بخونین مطالب جالبی گیرتون میاد

چه عیبی داشت اگه فردا جهان بهتر از این میشد ...خدا میرفت و یک مادر پرستار زمین میشد
# : 5 Sep 2008 02:18

گذشته هر کی به خودش مربوطه مهم بعد ازدواج که کانون مقدس خانواده رو نباید به لجن کشید ...
siavash_saadat21@yahoo.se

I look into the mirror see myself . I'm over me I need space for my desires havo to dive into my fantasies
# : 5 Sep 2008 13:35

Quoting: siavash_saadat21
گذشته هر کی به خودش مربوطه مهم بعد ازدواج که کانون مقدس خانواده رو نباید به لجن کشید ...

چشم استاد...راستی حاله ترانه جون چطوره ؟؟؟ (الان آذرین میاد منو خفه میکنه بچه ها..من در برم )

# : 15 Sep 2008 10:24

اصلا" قبول نميكنم
البته به شرايطم بستگي داره

زندگي من = http://www.avizoon.com/forum/2_71337_0.html
# : 19 Sep 2008 15:04

شما چطور

# : 19 Sep 2008 15:05

شما چطور

# : 19 Sep 2008 15:06

شما چطور

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.