صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / سکس در ایران / آیا با کسی که قبلآ رابطه جنسی داشته ازدواج می‌کنید ؟
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . >>
نویسنده پیام
# : 14 Aug 2008 09:28

Quoting: Arash_1385
بابابزرگ

اگه قرار باشه که من بابا بزرگت باشم. تو هنوز نباید به دنیا اومده باشی.
ببخشید که بد متوجه شدم. شما نوشه بودی "تا بخوام" که معنای آینده رو میداد فکر کردم منظورت اینه که تا بیایی بهش روش سکس رو یاد بدی کلی از عشق کردن عقب میوفتی.
خوشحالم که داری حال میکنی. هیچی بهتر از لذت سکس اونم از نوع حلالش نیست.

اين ازون ماستا كه فكر ميكني نيست
# : 14 Aug 2008 10:39 | ویرایش بوسیله: shazdeh_ghajari

این آقایونی که هی میگن از ما گذشته از ما گذشته مشخص کنن چند سالشونه و چن تا زن دارن که اینقد ساز مخالف میزنن..
محض اطلاعتون حقیر جشن هفتاد و سه سالگیمو هفته پیش گرفتم الانم به استثنای سه تا زن شرعی که به فراخور زندگی نمیتونن همیشه پیشم باشن چندتایی هم خدمه سر سفره م می شینند ( که البته همشونو هم صیغه کردم فکر بد نکنید) با اینحال چن وقت پیش نوه بزرگه دختریم اصرار میکرد یکی از دوستاشو که به قول خودش خیلی ماهه و لایق خان بابا جونه بیاره تو باغچه شمرون زیر پر و بال من -البته فعلا تو بیرونی- اینشالله بعد از برگزاری مراسمی که لایق و در شان دخترک باشه تشریف میارن به اندرونی...
با همه اینا من هنوز چشمم تو پر و پاچه خانومای خوشکل میدوه و سیر شدنی هم نیست ..
از شما چه پنهون گاهی وقتا که دلم هوای جوونی می کنه تو اون گوشه پسلای بیرونی وپشت درخت مرختا به یاد عشقای جوونی یه دستی هم به شازده کوچیکه می کشم..
حالا یه مشت بچه جقله افتاده سر زبونشون که از ما گذشته
عزیزای من بدونید مرد مثل خروسه مثل نره شیره و مثل بقیه مخلوقات خدا که حرمسرا دارن اگه اینو از ذهن تون خارج کنین به فطرت خدادادیتون لطمه زدین..
جواب اون خانوم محترمه هم که این تاپیکو زده بدم و رفع زحمت کنم: این که سوال نداره اظهر من الشمسه که دختر باید بکر باشه مگه ندونی معنی بکر چیه بکر یعنی آفتاب مهتاب ندیده باشتش زبونم لال اگه غیر از این باشه که میشه آدامس جویده شده و تف شده..

# : 14 Aug 2008 14:19

Quoting: lolipup
شرط خیلی سختی گذاشتی.
یه ذره توقع رو بیار پائین بلکه فرجی بشه یه سر و سامونی بگیری.

یعنی اینقدر اوضاع خرابه؟

مرد و زن به خاطر این ازدواج می کنند که نمی دانند خودشان باید با خودشان چه کار کنند - آنتوان چخوف
# : 14 Aug 2008 17:19

Quoting: lolipup
شاید طرف از رو عشق و علاقه این کارو کرده ولی به یه دلایلی نتونسته با اون شخص ازدواج کنه .... من اسم اینو اشتباه نمیزارم و نیاری به پشیمونی نیست ولی مهم اینه که بعد ازدواج با شخص دیگه خیانتی صورت نگیره.

منم اسم ايني كه شما گفتيد رو اين نميزارم اما اولا اون ديقه داشتم با يكي صحبت ميكردم كه به نظرش كلا اين كار قبل از ازدواج خطا هست! بخاطر همين اينطور اومد توي ذهنم نوشتم كه خودت هم ميدوني منظورم از اون يه نفر كي هست و ثانيا درصد به وقوع پيوستن اين حرف خيلي كمتره! چون الان انقدر آسون ميگيرن بعضيا كه حتي براي كنجكاويشون حاضر به انجام اين كار ميشن و اكثر روابط جنسي صورت گرفته هم بخاطر اشتباه در انتخاب دوست و اعتماد بيش از حد يا انجامش در مرحله نامناسب دوستي، باعث از بين رفتن صميميتهاي قبلي و مانع از ادامه دوستي و رسوندنش به حد ازدواج ميشه بخاطر همين اگر حتي كسي بخواد به بهونه ازدواج با كسي در آينده الان باهاش رابطه جنسي برقرار كنه بازم اشتباه كرده به نظرم!...

Quoting: Mustkeesheh

امروزه در خیلی از کشورهای مترقی دینا!! مانند انگلستان و آمریکا DNA ادمهای خطا کار رو میگیرن و بعد از بدست آوردن شمایل DNA ( ترجمه: انگشت نگاریDNA ) اون توی یک بانک اطلاعاتی نگه میدارن. دلیل اونام اینه که اگه یکی یک بار مرتکب خطا شد مثلا دزدی کرد یا به ناموس کسی تجاوز کرد؛ احتمال اینکه دوباره مورد خطا بشه خیلی زیاد هست. و این مسئله که آدم خطا کار دوباره خطا میکنه رو به کرات نشون دادن. اکثر دزد حتی بعد از سالها زندان بعد از آزادی دوباره به عمل دزدی دست زدن.

مسئله دزدي و زندانش رو قاطي مسئله عشق و علاقه ميكني؟ فكر كنم يه كم زيادي داري سطحي نگاه ميكني! كسي كه دزدي ميكنه مشكلات خاص خودش رو داشته كه اين كار رو انجام ميده! مشكلهاي مالي و مادي و معنوي رو قاطي هم نكن! كسي كه ميره زندان و مياد اگر زندانش طولاني بوده كه با وجود كلي تغيير جامعه بيچاره ميشه و واقعا هم اگه خودت رو جاش بزاري ميبيني ديگه هيچي نداري كه بخواي بخاطرش از نو شروع كني! اگر هم زندانش كوتاه باشه باز هم فرقي نميكنه براش چراكه باز هم با جيب خالي از اونجا اومده و همون آش و كاسه اي ميشه كه قبل از زندان رفتن بخاطرش دزدي كرده بود!! فكر ميكني بخاطر چي توي امريكا به زنداني حتي توي زندانش كار و درآمد ميدن و وقتي از زندان اومد بيرون هم بهش تسهيلات براي ساختن زندگي جديد ميدن؟
اون مورد تجاوز هم كه ميگي معمولا توي شرايط بد عصبي صورت ميگيره كه اون هم اكثرا ناشي از الكله كه چون خود الكل يه جور اعتياد هست تا وقتي طرف نخواد تركش كنه امكان انجام اون كار باز هم براش هست
در نتیجه وقتی کسی در قبل از ازدواج رابطه جنسی با کسی داشته باشه احتمال اینکه بعد ازدواج به این عمل دست بزنه مسلما از اون کسی که این کار رو نکرده خیلی بیشتره من قبول دارم که یکی که رابطه جنسی قبل از ازدواج داشته میتونه بعد از ازدواج همسر وفاداری بشه. ولی همیشه احتمال خیانت در اون فرد هست.

ببخشيد... اصلا من گيرم طرف براي رفع نياز جنسيش توي شرايط روحي بد تن به اين كار داده! اونوقت اگر شما بتوني بعنوان همسرش نياز جنسيش رو توي هر شرايطي رفع كني و هميشه كنارش باشي چرا بايد همچين كاري كنه؟
تربیت نا اهل را چون گردکان بر گنبد است.

ببخشيد اما ما اينجا بلانسبت كسي! از فاحشه صحبت نميكنيم كه ميگي نااهل!!
از اون حرفها زديها! اون از استدلالت و اين هم از پايان نامه ت
Quoting: Arash_1385
دمت گرم

no matter who u r or what u do!... there's always a thing 2 sigh 4 u
# : 14 Aug 2008 21:58

هیچی بهتر از لذت سکس اونم از نوع حلالش نیست.

تو چرا به حلال و حرومش گیر میدی. هیچی بهتر از لذت سکس نیست. این درسته.
بابا خب آدم... آدمه... جوونه... نوجوونه... یه موقع یه کاری میکنه... حالا باهاس هی بهش گیر بدی؟
چرا یه دختر نباید بتونه تو دختریش حال کنه؟ مگه چی میشه؟ مثلاَ اگه تو دختریش بره پیتزا بخوره تو دیگه بعد از ازدواجت باهاش پیتزا نمیخوری؟ (چه ربطی داشت؟؟؟ خیلی!!!)
چون مال اون علامت داره و معلوم میشه (البته اگه از کس بده. والا اگه ساک بزنه یا از کون بده که همه فکر میکنیم دختر پیغمبره!) باید بهش گیر داد؟
تو رو خدا بیخیال این حرفا شو.
راستی... تو متاهلی؟
این خیلی بده که آدمها رو فقط سیاه و یا سفید ببینی.
نه فقط آدمها. حتی رنگها رو هم نمیتونی اینجوری نگاهشون کنی.
بین سیاه و سفید (فقط تو طیف رنگ مشکی) بینهایت رنگ خاکستری وجود داره.!
عباراتی که بکار میبری نشون میده که فکر میکنی هیچ راهی برای وفادار بودن یه زن به مرد وجود نداره اگه اون زن قبل از ازدواج کاری کرده باشه. (تا حد زیادی باهات موافقم) ولی این وفاداری رو من وفاداری نمیدونم. اطاعت کورکورانه از یه مرد شاید عبارت بهتری براش باشه. چون تو برعکسش رو بکار نبردی. خب ما مردا که قبل از ازدواجمون هر گهی که دلمون خواست میخوریم چی؟
با این طرز تفکر صفر و یکی که داری این حق رو به زنت هم میدی؟

Arash
# : 15 Aug 2008 17:09

sanaz2
برام ایمل بزندوستدارم

# : 15 Aug 2008 19:17

Quoting: mos7272503

sanaz2
برام ایمل بزندوستدارم

اينم يه مدلشه ديگه
يكي بياد اينو جمع كنه.. اوضاعش خيلي خيطه انگار

no matter who u r or what u do!... there's always a thing 2 sigh 4 u
# : 17 Aug 2008 18:40

اگه بدونم که واقعآ فقط با من رابطه داشته چرا که نه !؟!؟

[ ®HeatoN ]
# : 18 Aug 2008 09:10

ساناز2
برا منم ایمل! بزن منم دوستدارم

# : 18 Aug 2008 23:48

man hichi nemidonamva nemitonasm fekr konam chon eshghamo 1mahe az dast dadam

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.