صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / سکس در ایران / آیا با کسی که قبلآ رابطه جنسی داشته ازدواج می‌کنید ؟
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . >>
نویسنده پیام
# : 12 Aug 2008 04:48

Quoting: Arash_1385
از شانس من همسرم بجاي يكي پونصد تا پرده داشت و تا من بخوام دونه دونه اونها رو پاره كنم و يه سري چيزايي كه تو سكس لازمه رو يادش بدم چند سالي از حال اساسي عقب افتادم

فکر کنم قبل ازدواج رابطه جنسی داشتی برا همین پرده یه دختر که تا حالا تجربه جنسی نداشته برات مثل 500 پرده میاد. کسی که تجربه جنسی داشته باید بره و دختری بگیره که تجربه جنسی قبل ازدواج داشته.
چه تجربه داشتی یا نداشتی اگه صبر کنی و به همسرت رموز معاشقه رو یواش یواش و خوب یاد بدی یه حالی بهت میده که از 1000 با تجربه بهتره. ولی اگه بخوای با دیگرون مقایسش کنی کلاه پس معرکه هستش.

اين ازون ماستا كه فكر ميكني نيست
# : 12 Aug 2008 05:17

Quoting: Heart_Ace
.. آدمها جايز الخطا هستن... مهم اينه كه از خطاشون پشيمون بشن و ديگه تكرارش نكنن

امروزه در خیلی از کشورهای مترقی دینا!! مانند انگلستان و آمریکا DNA ادمهای خطا کار رو میگیرن و بعد از بدست آوردن شمایل DNA ( ترجمه: انگشت نگاریDNA ) اون توی یک بانک اطلاعاتی نگه میدارن. دلیل اونام اینه که اگه یکی یک بار مرتکب خطا شد مثلا دزدی کرد یا به ناموس کسی تجاوز کرد؛ احتمال اینکه دوباره مورد خطا بشه خیلی زیاد هست. و این مسئله که آدم خطا کار دوباره خطا میکنه رو به کرات نشون دادن. اکثر دزد حتی بعد از سالها زندان بعد از آزادی دوباره به عمل دزدی دست زدن. در نتیجه وقتی کسی در قبل از ازدواج رابطه جنسی با کسی داشته باشه احتمال اینکه بعد ازدواج به این عمل دست بزنه مسلما از اون کسی که این کار رو نکرده خیلی بیشتره. من قبول دارم که یکی که رابطه جنسی قبل از ازدواج داشته میتونه بعد از ازدواج همسر وفاداری بشه. ولی همیشه احتمال خیانت در اون فرد هست.
تربیت نا اهل را چون گردکان بر گنبد است.

# : 12 Aug 2008 05:38

Quoting: lolipup
شاید طرف از رو عشق و علاقه این کارو کرده ولی به یه دلایلی نتونسته با اون شخص ازدواج کنه .... من اسم اینو اشتباه نمیزارم و نیاری به پشیمونی نیست ولی مهم اینه که بعد ازدواج با شخص دیگه خیانتی صورت نگیره.

به نظر من اشتباه هست. عشق وعلاقه دلیل نداره که به رابطه جنسی منتهی بشه.من اگه بدونم که همسر آینده رابطه جنسی داشته که اصلا طرفش نمیرم (عاشق بودن و علاقه داشتن به کسی یا به قولی لاس خشکه زدن با رابطه جنسی خیلی فرق داره) و اگه بفهم که همسرم قبل از ازدواج رابطه جنسی با کسی داشته خیلی ناراحت میشم. جدا نمیشم ولی نظرم بهش خیلی خیلی عوض میشه.
به نظر من رابطه جنسی قبل از ازدواج درست نیست. چه در جامعه مذهبی چه غیر مذهبی. وقتی برای یک نفر حرمت دروغ گفتن از بین رفت هرچقدر هم توبه کند باز هم دروغ خواهد گفت. وقتی برای یک نفر عادی شد که میتواند با یک یا بیشتر از جنس مخا لف رابطه داشته باشد ( با عشق یا بی عشق) رابطه بر قرار کند. بعد از ازدواج هم همین حالت را خواهد داشت. در کشورهایی که روابط جنسی قبل از ازدواج آزاد هست آمار خیانت هم خیلی بالا هست ( طبق یک آمار 50 درصد از زنان و مردان آمریکایی به همسرشون خیانت میکنند).

# : 12 Aug 2008 20:22

بحث خيلي روانشناسي شده ها
تمام اين حرفهايي كه شما ميزنيد بستگي به نوع تربيت خانوادگي و اميال دروني شخص داره
شايد اينجا به هزار دليل بگه آره يا نه اما در واقع چيز ديگري رو بپسنده
من شخصاً به چشمام ديدم كه يه نفر زنش رو از زير يه مرد ديگه كشيد بيرون اما طلاقش نداد
خودم ديدم كه يه مرد واسه خاطر دل همسرش بهش اجازه داد كه جلوي چشم شوهره با يه نفر ديگه سكس كنه
شايد براي شما تعجب آور باشه اما باور كنيد كه من خودم هم اولش تعجب كردم
شايد دلائل اون مردها از نظر من و شما قابل قبول نباشه اما من به افكارشون احترام گذاشتم
جالب اينجا بود كه يكيشون در دورات تجرد خواهر خودش رو فقط به خاطر پوشيدن لباس يقه گشاد به طرز فجيعي كتك زده بود

# : 13 Aug 2008 20:25

[b]Heart_Ace[/b]

دمت گرم

Arash
# : 13 Aug 2008 20:37

Quoting: sanaz2
دوستان فقط با دلیل شخصی و مدنی جواب بدهند نه با اتکا به دستورات شرعی. جواب هر دینی به وضوح در پیکر خودش پیداست
اما دلایل ما انسان‌ها با توجه به شرایط جامعه و ....متفاوت است.

اینجانب از نظر شخصی و مدنی از آنجایی که قبلا در شرایط مزدوج بودم دیگه آب از سر مان گذشته فرقی نمی نماید طرف مقابلمان از نظر فیزیکی چطوری باشد. بنابر این فقط از نظر روحی و اخلاقی برایمان مهم می باشد. آدم باشد کفایت می کند. هر چند همان آدمش هم نایاب و کمیاب است.

والسلام علیکم و رحمه الله!

مرد و زن به خاطر این ازدواج می کنند که نمی دانند خودشان باید با خودشان چه کار کنند - آنتوان چخوف
# : 13 Aug 2008 20:40

Quoting: delshode

جالب اينجا بود كه يكيشون در دورات تجرد خواهر خودش رو فقط به خاطر پوشيدن لباس يقه گشاد به طرز فجيعي كتك زده بود

همین نشانگر اینه که طرف آدم نرمالی نیست.

# : 13 Aug 2008 20:44

نه . به هیچ عنوان . به هیچ وجه

. . . دوست . . . ◄... خدایا سپاس...►
# : 13 Aug 2008 21:17 | ویرایش بوسیله: lolipup

Quoting: hornet_32
آدم باشد کفایت می کند.

شرط خیلی سختی گذاشتی.
یه ذره توقع رو بیار پائین بلکه فرجی بشه یه سر و سامونی بگیری.

# : 13 Aug 2008 22:10

Quoting: Mustkeesheh
فکر کنم قبل ازدواج رابطه جنسی داشتی برا همین پرده یه دختر که تا حالا تجربه جنسی نداشته برات مثل 500 پرده میاد. کسی که تجربه جنسی داشته باید بره و دختری بگیره که تجربه جنسی قبل ازدواج داشته.
چه تجربه داشتی یا نداشتی اگه صبر کنی و به همسرت رموز معاشقه رو یواش یواش و خوب یاد بدی یه حالی بهت میده که از 1000 با تجربه بهتره. ولی اگه بخوای با دیگرون مقایسش کنی کلاه پس معرکه هستش.

خب معلومه که داشتم. اگه یه خورده تو چیزی که نوشته بودم دقت میکردی گفتم یه چند سالی از حال کردن اساسی عقب افتادم! یعنی: حالا عقب نیستم و دارم حالشو میبرم.
بقیه حرفم رو هم معلومه که اصلاَ نخوندی والا دیگه منو نصیحت نمیکردی! بابابزرگ

Arash
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.