صفحه اصلی
|
صفحه اصلی انجمن
|
عکس سکسی ایرانی
|
داستانهای سکسی
فیلم سکسی
|
سکسولوژی
|
خنده بازار
|
داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها
|
پاسخ
|
وضعیت
|
ثبت نام
|
جستجو
|
قوانین
|
آخرین ارسالها
|
انجمن آویزون
/
سکس در ایران
/
آیا با کسی که قبلآ رابطه جنسی داشته ازدواج میکنید ؟
<<
.
1
.
2
.
3
.
4
.
5
.
6
.
7
.
8
.
9
.
>>
نویسنده
پیام
Arash_1385
اعضا
#
: 20 Jul 2008 11:07
سلام به همگي
به قول دوستمون از ما كه گذشته ولي جداً من هميشه نظرم اين بود كه دختري كه باهاش ازدواج ميكنم اگه پرده هم نداشته باشه واسم هيچ فرقي نميكنه و مهم رابطه بعد از ازدواجه. حتي الآن به اين نتيجه رسيدم كه چقدر بهتره كه دخترا قبل از ازدواج كاملاً سكس رو بشناسن و بتونن به همسرشون تو شب زفاف و بعد از اون يه حال حسابي بدن. از شانس من همسرم بجاي يكي پونصد تا پرده داشت و تا من بخوام دونه دونه اونها رو پاره كنم و يه سري چيزايي كه تو سكس لازمه رو يادش بدم چند سالي از حال اساسي عقب افتادم. البته الآن ديگه من بايد از اون چيز ياد بگيرم و اون داره پرده هاي منو پاره ميكنه.
Arash
sanammmmmm
اعضا
#
: 25 Jul 2008 00:48
Quoting: Arash_1385
چيز ياد بگيرم و اون داره پرده هاي منو پاره ميكنه.
این منم.. این منم... این منم..... بغضمو تو گلو میشکنم◄ خدایا سپاس... ►
Amir_ho
اعضا
#
: 25 Jul 2008 01:11
Quoting: Arash_1385
البته الآن ديگه من بايد از اون چيز ياد بگيرم و اون داره پرده هاي منو پاره ميكنه
اعضا
#
: 25 Jul 2008 02:06
فقط کاش یه روزی این بیاد که اینجور مسائل حتی ارزش فکر کردن راجع بهش رو هم نداشته باشه چه برسه به اینکه در موردش تاپیک زده بشه و همه پرسی بشه . ولی متاسفانه هنوز این مسئله علیرغم ( نمی دونم سر هم نوشته میشه یا جدا ) اینکه خیلی ها سعی می کنن بی اهمیت جلوه اش بدن تو جامعه ما مهمه . کسی هم نمیدونه چرا مهمه. خیلی ها رو دیدم که تو حرف میگن که دختر قبل از ازدواجش به خودش مربوطه و مهم بعد از ازدواجه. ولی همون ها وقتی خودشون تو دایره انتخاب قرار گرفتند بی پرده هدف نمیگرفتن.
راستی ساناز خیلی وقت بود تو آویزون ندیده بودمت
یهو یاد اون روزهایی افتادم که بابت عرخ خوری با بابک خرمدین و آق حسینی کل کل می کردی
اون روزها کل کل هاش هم با صفا بود
حس امضا ندارم انگشت می کنم
Arash_1385
اعضا
#
: 26 Jul 2008 18:18
behzad_freedom
در جواب بهزاد عزیز
من خودم شخصاً نه از زنم راجع به دختر بودنش سوال کرده بودم(اصلاً به خودم اجازه نمیدادم که چنین سوالی ازش بکنم)، نه فامیل و آشنا بود که بشناسمش، پزشک قانونی هم نبردمش. شب عروسی هم اجازه ندادم کسی بیاد پشت در اتاق خوابم یا تو خونه خودم منتظر دستمال زن من وایسه. عشق من نسبت به اون به حدی بود (و هنوز هم هست) که اصلاً دیگه به این مسئله فکر نمیکردم.
پاورقی: ما بدون امضا هم شما رو قبول داریم
و پیشنهادی به بقیه
بهتره ما مردها به زنها به چشم انسان نگاه کنیم نه کشتزار و کنیز و...
Arash
Arash_1385
اعضا
#
: 26 Jul 2008 18:39
ضمناً از ساناز عزیز هم میخوام که در این مورد من رو راهنمایی کنه:
من تا حد خیلی جزیی دلایلی دال بر ریشه این قضیه دارم (البته کاملاً شخصی و مبتنی بر تجربیات) و راهکارهایی هم برای ریشه کن کردنش به نظرم میرسه. بخش عمده اون اجتماعی و فرهنگیه ولی همونطور که خودت هم میدونی مسایل اجتماعی و فرهنگی ما از مسایل دینی جدا نیست. اگر بخواهیم فقط نظر شخصی بدیم که خوب من این کار رو کردم ولی اگه این تاپیک قراره با کمک دوستان به ریشه یابی و ارائه راهکارها ختم بشه باید در این مورد کمی اغماض به خرج بدی.
در هر صورت به عنوان یکی از اعضای کوچک از تلاشهایی که به عنوان یکی از مدیران برای حفظ این سایت میکشید صمیمانه تشکر میکنم. موفق باشید.
Arash
F_Super6
اعضا
#
: 29 Jul 2008 22:29
برا من مهم نیست که قبلش ویرجین باشه یا نه ...ولی باید باهاش صحبت کنم تا فقط مال هم باشیم
چه عیبی داشت اگه فردا جهان بهتر از این میشد ...خدا میرفت و یک مادر پرستار زمین میشد
reza_1201
اعضا
#
: 29 Jul 2008 23:32
کیرتو بکن تو کس
خارجی ها پرده بکارت براشون مهم نیتس
فقط میکنند
فرق خارجی ها با ایراین ها در اینه
ارجی ها کیرشون تو کوسه فکرشون تو کار
ایرانی ها کیرشون تو کاره فکرشون تو کوس
Arash_1385
اعضا
#
: 2 Aug 2008 00:47
Quoting: reza_1201
خارجی ها کیرشون تو کسه و فکرشون تو کار
ایرانی ها کیرشون تو کاره فکرشون تو کس
(با یه خورده دستکاری ادبی)
اینـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــه، ایول
Arash
pklite
اعضا
#
: 2 Aug 2008 01:30
راستی چطوری میشه فهمید یه کس دوخته شده هست یا نیست
واقعا کس از اول حلقوی بوده یا یارو میگه حلقویه _ ما که نفهمیدیم فرق حلقوی را با کس پاره پوره :)
یکی بیاد توضیح بده...
<<
.
1
.
2
.
3
.
4
.
5
.
6
.
7
.
8
.
9
.
>>
جواب شما
»
نام
»
رمز عبور
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از
این قسمت
عضو شوید.