| نویسنده |
پیام |
|
|
# : 9 Jul 2008 18:58 | ویرایش بوسیله: katayoon_bahar
ببین آقای محترم... اگر داری اذیت میشی..روابطت رو کاملا سرد و کم کن..اونطوری منطق هم بسراغت میاد... بستگی داره چی میخوای از این رابطه... کلا روش خوبیه که به ذهنش پی ببری...کاملا سرد شو.....ببینین چی پیش میاد این نظر منه..الانم تمرکز ندارم که بیشتر بگم.. به نظر من هر طور با ادم برخورد میشه میتونه همونطور جوابگو باشه..البته موارد خاص وجود داره.. وقتی بهتون یک اس ام اس میده..شما هم یکی بده.. یبار زنگ میزنه شما هم یبار جوابشو بده....کلا عمل عکس العمل در برداره....اینطوری بعدها از نوع برخوردت هم پشیمون نمیشی و خودت رو ابله فرض نمیکنی... ببینین ممکنه اون خانوم واقعا مساله یا مشکل دیگه ای هم داشته باشه احتمالشو رد نمیکنم..یطرفه به قاضی نمیرم اما با این فرمایشات شما زیاد به منطق جور در نمیاد.. موفق باشی
|
|
|
سلام به كتايون عزيز از اينكه وقت صرف كردي و به مشكلم فكر كردي ممنونم. در پاسخ اول شما، مورد اول، تقريبا مي تونه درست باشه. چرا كه با توجه به موقعيت شغلي من براي او مفيد كه كسي مثل من باشه تا در بعضي جاها راحت تر كار كنه. دوست دارم يه واكنشي نشون بدم تا بدونه كه رفتارش برا دوستي اشتباست. ولي نمي دونم چه راهي بهتره. خانومهاي عزيزي كه تو سايت هستند اگه مطلبي بفرمايند خوشحال مي شم. بازم از كتايون عزيز تشكر مي كنم.
پرنيا خانوم گل، من منتظرم تا كلمه ( نامردي) رو برات توضيح بدم. اينو بگم كه هر چراغي كه روشنه، زيرش يك گرفتاري هست. زود قضاوت نكن خانومي گل. شما كه آخر تجربه اي.
|
|
|
farhad_jo
اگه متعهلی اصلا کار درستی نمیکنی.
مگه چیه اون از همسر خودت اضافه هست؟
اگه خانم خودت همچین کاری کنه واقعا خوشت میاد؟؟؟!
همیشه سعی کن خودتو جای دیگران بذاری
هر کجا محرم شدی چشم از خیانت باز دار _*_*_* ای بسا محرم که با یک نقطه مجرم می شود...
|
|
|
|
|
هر چه زودتر به هر شكلي كه شده ترتيبشو بده تا دوستيتان يكطرفه نباشه يا اگه نميتوني ترتيبشو بدي رابطه ات را با او قطع كن چون خرت كرده و داره ازت سواري مفتي ميگيره!!!
|