صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / سکس در ایران / آیا اینکار خیانت به همسرم هست؟؟
<< . 1 . 2 . 3 .
نویسنده پیام
# : 29 Jun 2008 14:06 | ویرایش بوسیله: kandoo747

mazi56

ببین من فکر می کنم شما در همان سنین موندید و دونبال همبازی های همون سنی تون می گردید . . تا به نوعی خودتون رو زنده کرده باشید . .

فارق از بدن کهن شده ی خودتون . . که اون رو دارای سنخیتی با درونتون نمی دونید به نوعی در جستجوی کودک گمشده ی درونتون هستید . .

اون پسر در واقع پلی به سوی کودکی شماست . . و شما از اونجایی که دیگه خودتون رو در اون سنین نمی بینید . . این ارتباط رو به صورت نوعی امتیاز که فراتر از شایستگی خودتون هست احساس می کنید و اون پسر علاوه بر اسب پیشکشی که دندونش رو نمیشمارید براتون تبدیل به تکه نخی برای اتصال به درونتون شده . .

شاید حتی وقتی افرادی در این سنین رو ببینید نوعی حس پرستش و بت بودن آنها در شما به وجود میاد که اونها رو کانون توجه و خودتون رو حاشیه ی زندگی احساس می کنید . .

آیا شما در سنین کودکیتان قدری دور افتاده از بچه های هم سن و سالتان بودید . . ؟ منظورم تنهایی ها و عدم ارتباط دوستی صمیمی با سایرین است . . یعنی مثلا حتی زنگ های تفریح گاها براتون شکنجه آور می شده که مجبورید گوشه ای تنها بشینید و از این وضعیت رنج می بردید . . در حالی که اگر کسی رو می دیدید کاملا تحویلش می گرفتید . .

؟

با سپاس ( الآن احساست نسبت بهش تغییری هم کرده یا حداقل دیدت نسبت به اون . .؟ بعد از این صحبتها و مطرح کردن ماجراتون توی سایت . . ! )
آرمان ( اصلا پیش روانشناس مذهبی نرو و شبیه سازی مشکلت رو هم نکن . . چون حتی زائقه ها هم متفاوته . .چه رسد به مسائل و سوژه ها . . حتی 1 سال عقب جلو کردن سن پسره هم می تونه راه حل های متفاوتی داشته باشه . . چه رسد به جابجایی جنسیتش . . در ثانی یک روانشناس مذهبی . . خود یک روانیست . . دوستتان که دیگر جای خود دارد ! )

Sur 20 amis . . 19 disent de mal de vous et le dernier qui en dit du bien lu dit mal !
# : 30 Jun 2008 01:06

kandoo747
من رو به فکر فرو بردی ها...
حدسیاتت درباره وقتی خودم تو اون سن بودم دزسته نسبتا....
اما شما چطور این چیزها رو میدونی؟ روانشناسی؟

# : 1 Jul 2008 02:54

Quoting: mazi56
چطور رابطه رو قطع کنم که اون پسر هم رنجیده نشه و خدانکرده بلایی سر خودش نیاره؟؟

سلام.
به نظر من بهتره یه جایگزین واسش پیدا کنی و یا یواش یواش باهاش رابطت رو کم کنی و حتی میتونی مثل سناریوی فیلمها فردین بازی در بیاری و خودت رو پیشش بد جلوه بدی و مثلا تو سکس اذیتش کنی ( بدون لیدوکایین یا گریس یا هر روان کننده دیگری ) و دست آخر اگه موفق نشدی با خانمت صحبت کن و این شازده رو به عقد خودت در بیار ( البته نه تو ایران چون بدون برو برگرد سرت بالای داره).

پاینده باد ایــــــــــــــران
# : 6 Aug 2008 15:04

دادا یه سر به انجمن داستانها بزن داستان (سکس همسرم با دیگران) از (ASPK) رو بخون بدردت میخوره

خدایا شکرت که دوباره آویزون عزیز باز شد
<< . 1 . 2 . 3 .
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.