صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / سکس در ایران / آیا اینکار خیانت به همسرم هست؟؟
. 1 . 2 . 3 . >>
نویسنده پیام
# : 28 Jun 2008 03:53 | ویرایش بوسیله: mazi56

سلام دوستان من مردی متاهل هستم و تحصیلکرده و همسرم رو هم عاشقانه دوست دارم اما به تازگی موضوعی مثل خوره داره منو میخوره که خواستم نظر شما رو بپرسم؟

ماجرا از این قراره که من با پسر 18 ساله ایکه در همسایگی ما زندگی میکنه به طور ناخواسته کمی خودمانی شدم و این قضیه اصلا با هدف یا نیتی نبود بلکه فقط یه رابطه آشنایی طبیعی بود اما این پسر به من بشدت وابسته شده و در مواردی که تنها بودیم بدن من من رو لمس کرد و من هم نتونستم مقاومت کنم و باهاش سکس داشتم.باز هم میگم شرایط جوری بود که واقعا مجبورم کرد! پسر خیلی زیبایی هست و خیلی خوش قلب و اصلا از نوع فاسد و ..نیست اما این طوری هست و حالا بشدت به من وابسته شده و با اینکه بهش گفتم من متاهلم تهدید به خودکشی میکنه و مرتب به من تماس میگیره و گریه و...حقیقتش من عاطفی اونو خیلی دوست دارم و تحمل اینکارهاش رو ندارم اما از اونجا که زنم رو هم دوست دارم احساس عذاب وجدان و اینکه دارم به زنم خیانت میکنم عذابم میده.و نمیدونم چکار کنم.من مذهبی نیستم و چون این رابطه هم بر مبنای عشق هست و نه فقط شهوت مشکلی در اون نمیبینم فقط مشکل این هست که من با کس دیگه ای ازدواج کردم و اون رو دوست دارم..حالا به نظر شما آیا صحیح هست من به رابطه با این پسر هم ادامه بدم یا نه؟؟و اگه نه چطور رابطه رو قطع کنم که اون پسر هم رنجیده نشه و خدانکرده بلایی سر خودش نیاره؟؟

# : 28 Jun 2008 04:07

ببخشید شما چند سالتونه؟؟

از دست عزیزان چه بگویم گله ای نیست...گر هم گله ای هست دگر حوصله ای نیست
# : 28 Jun 2008 04:18

Quoting: dariushagha
ببخشید شما چند سالتونه؟؟

میخواهی باهاش سکس بکنی ؟ مگه بچه بازی عزیزم ؟ تازه اینم سرکاریه ...

(خیلی چاکریم اشتباه نشه یه موقع )

چاکر همه دوستان و آشنایان
# : 28 Jun 2008 04:21

Quoting: mazi56
آیا اینکار خیانت به همسرم هست؟؟

البته که هست

♥♥♥  هیچوقت نگو میخوام مثل این یا اون باشم... همیشه سعی کن خودت باشی و بهترین  ♥♥♥
# : 28 Jun 2008 04:24

mazi56

سلام

شما زن هستین یا مرد ؟

اول داستان مثل اینکه زن هستین ولی در آخرای داستان گفتین زنم را دوست دارم ؛ من کمی گیج شدم

یه شبی بود و شبی لحظه ای بود و تبی قصه ی غم زدگی دردای پرزدگی همه تاریکیه شب هق هقه گریه رو لب .. ◄... خدایا سپاس...►
# : 28 Jun 2008 04:25 | ویرایش بوسیله: mazi56

من مرد هستم.و این قضیه که گفتم هم حقیقت داره و سرکاری نیست.

# : 28 Jun 2008 04:27

Quoting: Golden_Eagle
اول داستان مثل اینکه زن هستین ولی در آخرای داستان گفتین زنم را دوست دارم

منم تو این موضوع اخرش گیج شدم

♥♥♥  هیچوقت نگو میخوام مثل این یا اون باشم... همیشه سعی کن خودت باشی و بهترین  ♥♥♥
# : 28 Jun 2008 04:30

Quoting: Golden_Eagle
شما زن هستین یا مرد ؟

اول داستان مثل اینکه زن هستین ولی در آخرای داستان گفتین زنم را دوست دارم ؛ من کمی گیج شدم

من مرد هستم برای اینکه اشتباه نشه من نوشتم رو ادیت میکنم..

# : 28 Jun 2008 04:32

Quoting: mazi56
من مرد هستم

اگه مرد هستی پس اشکالی نداره ....

# : 28 Jun 2008 04:33

Quoting: iranxiran
اگه مرد هستی پس اشکالی نداره

. 1 . 2 . 3 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.