| نویسنده |
پیام |
|
|
با سلام به همه دوستان عزیزم منو ببخشید که در این مدت طولانی شما رو بی خبر گذاشتم به خدا همش دلم پیشتون بئد شمایی که با من همدردی کردید من بهترین وعزیزترین کس زندگیم رو از دست دادم و در این مدت داغدار بودم که امیدوارم بقای عمر شما دوستان عزیز باشه من از این دنیا یه دهیی جوون داشتم که تازه میخواست ازدواج کنه که سر کار دچار حادثه شد از اون به بعد شرایط روحیم طوری به هم ریخت که حتی شوهرم هم منو درک کرد وه یه کم مهربونتر شده اما مرد همسایه هنوز دندون گرد کرده به هر حال از شما میخوام که باز هم به این تایپیک من سر بزنید چون داستان هنوز ادامه داره
|
|
|
روزبه جان ممنونم عزیزم که اینقدر برای من نگران بودی و اینقدر خالصانه مشکل منو پی گیری کردی تا اونجایی که فکر کردن ما دو نفر یکی هستیم من برات ایمیل زدم ولی انگار به دستت نرسیده باور کن من ارادت خاص بهت دارم واز ته دل شکستم برات ارزوی بهترینها رو میکنم راستی من هر فعه با مشکل میام تو این سایت من فیلتر شکن ندارم شما چجوری سایتو باز میکنید
|
|
|
دوستان عزیز لطفا منو راهنمایی کنید که چجوری راحت بیام تو سایت خیلی حرفا براتون دارم منتظر جواب شما دوستان عزیز هستم میتونید به ایمیلم هم جواب بدید
|
|
|
|
|
salam az jostejooye www.56st.com biya too avizoon
|
|
|
salam az jostejooye www.56st.com biya too avizoon
|
|
|
ممنون از راهنمایی شما حتما امتحان میکنم
|
|
|
روزبه جان کجاییییییییییییییییییییییییییییییییییتو رو خدا یه خبری از خودت به من بده
|
|
|
من تا دوستان عزیزم نیان دیگه نمیتونم چیزی بنویسم
|
|
|
|
|
دوستان عزیز کسی از این یار با وفای ما اقای روزبه خبر داره ..........به یابنده یک صد افرین جایزه میدم
|
|
|
میخواستم بگم یه ماچ ابدار
|