صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / سکس در ایران / شوهرم نمیدونه که مرد همسایه............................کمکم کنید
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . >>
نویسنده پیام
# : 30 Aug 2008 18:44

با سلام به همه دوستان عزیزم منو ببخشید که در این مدت طولانی شما رو بی خبر گذاشتم به خدا همش دلم پیشتون بئد شمایی که با من همدردی کردید من بهترین وعزیزترین کس زندگیم رو از دست دادم و در این مدت داغدار بودم که امیدوارم بقای عمر شما دوستان عزیز باشه من از این دنیا یه دهیی جوون داشتم که تازه میخواست ازدواج کنه که سر کار دچار حادثه شد از اون به بعد شرایط روحیم طوری به هم ریخت که حتی شوهرم هم منو درک کرد وه یه کم مهربونتر شده اما مرد همسایه هنوز دندون گرد کرده به هر حال از شما میخوام که باز هم به این تایپیک من سر بزنید چون داستان هنوز ادامه داره

# : 30 Aug 2008 18:52

روزبه جان ممنونم عزیزم که اینقدر برای من نگران بودی و اینقدر خالصانه مشکل منو پی گیری کردی تا اونجایی که فکر کردن ما دو نفر یکی هستیم من برات ایمیل زدم ولی انگار به دستت نرسیده باور کن من ارادت خاص بهت دارم واز ته دل شکستم برات ارزوی بهترینها رو میکنم راستی من هر فعه با مشکل میام تو این سایت من فیلتر شکن ندارم شما چجوری سایتو باز میکنید

# : 30 Aug 2008 18:57

دوستان عزیز لطفا منو راهنمایی کنید که چجوری راحت بیام تو سایت خیلی حرفا براتون دارم منتظر جواب شما دوستان عزیز هستم میتونید به ایمیلم هم جواب بدید

# : 30 Aug 2008 20:36

salam az jostejooye www.56st.com biya too avizoon

# : 30 Aug 2008 20:38

salam az jostejooye www.56st.com biya too avizoon

# : 31 Aug 2008 00:04

ممنون از راهنمایی شما حتما امتحان میکنم

# : 31 Aug 2008 00:06

روزبه جان کجاییییییییییییییییییییییییییییییییییتو رو خدا یه خبری از خودت به من بده

# : 31 Aug 2008 00:08

من تا دوستان عزیزم نیان دیگه نمیتونم چیزی بنویسم

# : 31 Aug 2008 00:13

دوستان عزیز کسی از این یار با وفای ما اقای روزبه خبر داره ..........به یابنده یک صد افرین جایزه میدم

# : 31 Aug 2008 00:14

میخواستم بگم یه ماچ ابدار

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.