صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / سکس در ایران / شوهرم نمیدونه که مرد همسایه............................کمکم کنید
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 15 . 16 . >>
نویسنده پیام
# : 30 Jun 2008 01:01

Quoting: kandoo747
آنچه گفتی " ز نا مسلمانی توست "

گفتم گفته باشم که یک وقت با به گمراهی کشاندن بنده گان الله و حرام کردن حلال الله و محروم ساختنشان از ثواب عظیم کتک زدن به زنان . . موجبات ضالــــــــین شدنتون و بعدش مغضوووووووووووب العلیهم شدنتون رو فراهم نسازید . .

سوره النساء (زنان) آیه 34 صفحه 85

الرِّجَالُ قَوَّامُونَ عَلَى النِّسَاء بِمَا فَضَّلَ اللّهُ بَعْضَهُمْ عَلَى بَعْضٍ وَبِمَا أَنفَقُواْ مِنْ أَمْوَالِهِمْ فَالصَّالِحَاتُ قَانِتَاتٌ حَافِظَاتٌ لِّلْغَيْبِ بِمَا حَفِظَ اللّهُ وَاللاَّتِي تَخَافُونَ نُشُوزَهُنَّ فَعِظُوهُنَّ وَاهْجُرُوهُنَّ فِي الْمَضَاجِعِ وَاضْرِبُوهُنَّ فَإِنْ أَطَعْنَكُمْ فَلاَ تَبْغُواْ عَلَيْهِنَّ سَبِيلاً إِنَّ اللّهَ كَانَ عَلِيًّا كَبِيرًا.

مردان، از آن جهت که خدا بعضی را بر بعضی برتری داده است. و از آن جهت که از مال خود نفقه میدهند، بر زنان تسلط دارند. پس زنان شایسته، فرمانبردارند و در غیبت شوی عفیفند و فرمان خدای را نگاه میدارند. و آن زنان را که از نافرمانیشان بیم دارید، اندرز دهید و از خوابگاهشان دوری کنید و بزنیدشان. اگر فرمانبرداری کردند، از آن پس دیگر راه بیداد پیش مگیرید. و خدا بلند پایه و بزرگ است.

با سپاس ( نمی خواد بیای توجیه بافی کنی . . برو توبه کن و پستتم ویرایش کن و سفارش به کتک خوردن و " تمکین " زن که از مهمترین وظایفش در اسلامست بکن )
آرمان ( اسلام به ذات خود پر از عیب است . . اگه حرف خوبی هم بزنی ز نامسلمانی توست . . خودت متوجه نیستی ! )

آرمان عزیز این موضوعی که اینجا آوردی البته ربطی به تاپیک نداره ولی کلا برا منم یه سواله.
چون احساس میکنم این سوال شما مخاطب به منه گفتم این احترامو بزارم و اعنفاد شخصی خودمو بگم. اینکه در قران چطور یه همچین آیه ای آمده من نمی تونم جوابگو قران باشم. ولی چیزی که میدونم اینه که من مسئول اعمال خودم و جوابگوی افکار خودم هستم.
هیچ چیزی رو تا به عقلم جور نیاد قبول نمیکنم و انجامش نمیدم حتی اگه از کتابی آسمانی باشد.
عقل من به من میگه آزار رساندن به همه موجودات حتی حیوانات و گیاهان برخلاف انسانیت ونظام آفرینش هستش. من نیازی به هیچ دستور و نوشته ای ندارم تا خلاف اینو به من ثابت کنه. حلا اگه این به دید شما منو نا مسلمون میکنه اوکی مشکلی نیست. اصولا من اعتقاد و اصراری برا هیچ عنوانی ندارم.

# : 30 Jun 2008 01:13

lolipup

نمی دونم چرا فکر می کردم شما تو بحث ها از اسلام دفاع می کردید و این رو در اون راستا آوردم . .!

اما خب . . این پست بوی دیگری میداد . .

حالا یا شما تغییراتی در راستای تکامل و رشد فکری بیشتر نموده اید . . و یا من در گذشته برداشته اشتباهی نسبت به شما داشتم . .

در کل این خیلی خوبه که آدم تغییر کنه . . تغییر از نشانه های وجود تفکر است !

با سپاس
آرمان

Sur 20 amis . . 19 disent de mal de vous et le dernier qui en dit du bien lu dit mal !
# : 30 Jun 2008 12:01 | ویرایش بوسیله: Roozbe

کسی از این دختر بی پناه خبری نداره؟ دارم نگران میشم!

# : 1 Jul 2008 14:02

Quoting: Roozbe
کسی از این دختر بی پناه خبری نداره؟ دارم نگران میشم!

فک کنم شوهرشو کشته....توی روزنامه در ایران خبری نبود مثلا زنی با قابلمه شوهرش را لهه فرموده؟

از دست عزیزان چه بگویم گله ای نیست...گر هم گله ای هست دگر حوصله ای نیست
# : 2 Jul 2008 17:32

* * *
mahmonirrr

خدمت شما و عزيزاني كه در اين تاپيك پيغامي گذاشته اند عرض سلام دارم .

تاپيك مورد نظر شما ، با موضوعش باعث گرديد تا ضمن مطالعه آن از ابتدا و شرح نظريات مطروحه

توسط برخي از دوستان

# : 6 Jul 2008 10:48

سلام به همه گی من به دلایلی به سایت دسترسی نداشتم وقت تووضیح ندارم بعدا سر فرصت همه جیو میگم از روزبه جان به خاطر وفاداریش ممنونم واما .............این دوست خوبم چرا نیمه کاره مطلبشو نوشته ادامه بده .......................علی رضا

# : 6 Jul 2008 11:08

اون اقایی که پیام خصوصی دادن به ایمیلم پیام بذاریدmonirehasemani@yahoo.com

# : 7 Jul 2008 02:14

salam rastesh man ye khorde shoke shodam az dastane shoam
aval begam ke omid varam moshkele shoma hal beshe bad ham begam ke man kheyli negaran shodam
man alan ba ye dokhtari doost hastam ke mikhaym ezdevaj konim ama oon shiraziye
pas man badbakht shodam ke
lotfan rahnamaee konin

best for best
# : 9 Jul 2008 13:24

Quoting: family_man
alan ba ye dokhtari doost hastam ke mikhaym ezdevaj konim ama oon shiraziye
pas man badbakht shodam ke

برو شیراز..یا اون بیاد پیشت... یا اصلا عقد انترنتی کنید و با وبکم حال کنید.

از دست عزیزان چه بگویم گله ای نیست...گر هم گله ای هست دگر حوصله ای نیست
# : 25 Jul 2008 23:07

عزيزم اول نوشتي كه تهديدم كرده، منم ميخوام تمومش كنم بگيد چيكار كنم؟
بعد نوشتي در 25سالگي عشق را فهميدي در آغوشش و نميخواي برا عشقت دردسر درست كني.
خب اين يعني تمام راه حلاي بچه هاي باهوش اينجا كشك جز اينكه بهرحال بايد خودتو به روانشناس نشون بدي...
بهرحال يعني اينكه چه مشكلت واقعي باشه چه تخيل
بيش از هر چيز هم روي مشكل با همسرت زوم كن تا عشقت
آدرس مطبم را نميدم كه فكر نكني دنبال مشتري ام

غلام آن كلماتم كه آتش انگيزد
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 15 . 16 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.