صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / سکس در ایران / شوهرم نمیدونه که مرد همسایه............................کمکم کنید
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 15 . 16 . >>
نویسنده پیام
# : 29 Jun 2008 15:31

پرنیا جون سلام از اینکه وقت گذاشتی وبرام چند خطی نوشتی ممنونم من اهل خیانت نیستم روزا که تنهام همش ساکت یه گوش میشینم که فکر نکنه من تنهام ناراحتی من بیشتر سر اینه که شوهرم قدرمو نمیدونه من هم زیبا م هم تحصیل کرده من لیسانس دارم شوهرم دیپلم هم نداره تا دوم راهنمایی خونده عکاس هم هستم در حد حرفه ای من هیچیم به روش نمیارم دیگرون خیلی بهش میگن همه تامار و با هم میبینن از تعجب دهنشون وا میشه دکتر روانشناس رفتم میگه شوهرت کم اورده دچار خود کم بینی شده تو رو میزنه که خوردت کنه اعتماد به نفسو ازت بگیره من به خاطر شوهرم نه سر کار میرم نه از هنرام استفاده میکنم مث یه بی سوادخودمو زندانی کردم هزار تا دکتر رفتم فایده نداره اون 35سالشه نه حال درس خوندن داره نه هیچی به هر حال مشکت من ریشه ایه

# : 29 Jun 2008 15:40

روز به عزیز وشیرین زبون سلام مطمین باش من گول هیچ نامردیو نمیخورم تصمیم گرفتم اول برم سراغ اون نامرد به جون خودم میخوام یه سیلی بزنم تو گوشش به خدا این کارو میکنم ....گفتی نکنه با شوهرت دستش یکیه ... راستش یکم ی به فکر رفتم اونا خیلی با هم دوستن من به حساب همسایگی گذاشته بودم ولی ..... یعنی شوهرم نسبت به من بی غیرته...باید برم فکر کنم .....چجوری مشتشونو وا کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

# : 29 Jun 2008 16:25 | ویرایش بوسیله: Roozbe

هی هی هی ! کوتاه بیا! یه وقت بیگدار به آب نزنی ها؟ با فکر پیش برو! اول پدر پدرسوخته شوورتو دربیار! یه جوری بزن که دیگه از مردیش پشیمون شه بره تغییر جنسیت بده! یعنی درس جایی بزن که دیگه وقتی می خواد بره سانفرانسیسکو همش به تو فکر کنه نامرد عوض الدوله!بعد به زنِ اون مرده بگو تا کلکش کنده بشه! خودت خوب گفتی : با فکر! یه جوری هم نگو که کار بیخ پیدا کنه! فکر - فکر- فکر! ببینم چه می کنی نازنین! من هواتو دارم!

# : 29 Jun 2008 16:56 | ویرایش بوسیله: Roozbe

دکی! شوورت بیسواده!؟؟؟ خوب معلومه همچین رفتاری میکنه!
اولن کسادی بازار از سستی دلاله! مقصر خودتی! اینهمه مرد نجیب تو دنیا رفتی زن پسر نوح شدی؟؟؟؟!
دومن آدمای بیسواد عقده ای هم ممکنه باشن! پس یه کارایی میکنن که آدم عاقل نمی کنه! یکیش سو استفاده از زنای بیچاره و تنها! تو هم که ا ِند هر دوشی! بدبختی داره برات رج میزنه! پس بپا بیچاره هم نشی! درسته میگن خودکرده را هیچ تدبیر نیست ولی نگفتن یکی دیگه هم نتونه تدبیر کنه! پس با کسی که سرش تو کاره مشورت کن! یکی مث ایکیو سان! اگه پیدا کردی! تو الان خودت جوشی هستی! یه آدم بافکر باید بهت کمک کنه! ننه ت که از خودت بدتره! از ترس از دست دادن شوورش داره دخترشو دستی دستی بدبخت می کنه! پس یکی دیگه رو پیداکن!
سومن فکر کردی اگه از این یابو - دور از جون یابوها ، به یابو توهین نباشه! - جدا شی خر تو دنیا دیگه نیست؟؟؟ یه اعلان تو همین آویزون بزن ببین چه جور واست له له می زنن! دور از جناب جنتلمنای گروه که همه واقعن آقا هستن!!!!

چارمن بعضی وقتا فکر می کنم تو دیگه چه جور دختری هستی؟؟؟ کجا بزرگ شدی؟؟ شیراز؟ چشمم آب نمی خوره! آدمای غار کهف هم اینجوری فکر و رفتار نمی کردن که تو می کنی!

یه اردنگی بزن به بدبختی ای که داره دنبالت میکنه دختر! از هیچی نترس که خدا باهاته! یوسف نبی میدونی چن سال تو زندون بود؟؟؟ بازم توکل یادش نرفت! نیرویی با توئه که باور نمی کنی چه قدرتی داره!!!!!!!؟

دعای خیر همه آویزونا باهاته مطمئن باش!!!

# : 29 Jun 2008 21:23

kandoo747
Quoting: kandoo747
آنچه گفتی " ز نا مسلمانی توست "

گفتم گفته باشم که یک وقت با به گمراهی کشاندن بنده گان الله و حرام کردن حلال الله و محروم ساختنشان از ثواب عظیم کتک زدن به زنان . . موجبات ضالــــــــین شدنتون و بعدش مغضوووووووووووب العلیهم شدنتون رو فراهم نسازید . .

سوره النساء (زنان) آیه 34 صفحه 85

الرِّجَالُ قَوَّامُونَ عَلَى النِّسَاء بِمَا فَضَّلَ اللّهُ بَعْضَهُمْ عَلَى بَعْضٍ وَبِمَا أَنفَقُواْ مِنْ أَمْوَالِهِمْ فَالصَّالِحَاتُ قَانِتَاتٌ حَافِظَاتٌ لِّلْغَيْبِ بِمَا حَفِظَ اللّهُ وَاللاَّتِي تَخَافُونَ نُشُوزَهُنَّ فَعِظُوهُنَّ وَاهْجُرُوهُنَّ فِي الْمَضَاجِعِ وَاضْرِبُوهُنَّ فَإِنْ أَطَعْنَكُمْ فَلاَ تَبْغُواْ عَلَيْهِنَّ سَبِيلاً إِنَّ اللّهَ كَانَ عَلِيًّا كَبِيرًا.

مردان، از آن جهت که خدا بعضی را بر بعضی برتری داده است. و از آن جهت که از مال خود نفقه میدهند، بر زنان تسلط دارند. پس زنان شایسته، فرمانبردارند و در غیبت شوی عفیفند و فرمان خدای را نگاه میدارند. و آن زنان را که از نافرمانیشان بیم دارید، اندرز دهید و از خوابگاهشان دوری کنید و بزنیدشان. اگر فرمانبرداری کردند، از آن پس دیگر راه بیداد پیش مگیرید. و خدا بلند پایه و بزرگ است.

با سپاس ( نمی خواد بیای توجیه بافی کنی . . برو توبه کن و پستتم ویرایش کن و سفارش به کتک خوردن و " تمکین " زن که از مهمترین وظایفش در اسلامست بکن )
آرمان ( اسلام به ذات خود پر از عیب است . . اگه حرف خوبی هم بزنی ز نامسلمانی توست . . خودت متوجه نیستی ! )

خوش تیپ برو تویه این تاپیک جوابت رو پیدا میکنی تو هم مثل امیر فکر میکنی براتون متاسفم .
forum/1_64611_0.html

یا رب دل دوستان پر از غم نکنی , با تیز قضا ما خم نکنی , ای چرخ تو را به حق قرآن سوگند بعد از من یک مو ز تن رفیق ما کم نکنی .
# : 29 Jun 2008 22:50

به خدا حرفای هیچ کس مث این اقا روزبه جان تا حالا اینقدر روم اثر نذاشته ما نه نا مسلمونیم نه نامرد یه نفر پیدا شده که حرف حق میزنه من به خودم قول میدم یا خودم و درست کنم یا شوهرمو من امشب شام درس نمیکنم ببینم میخواد داد بزنه کتک بزنه تا حالا احترام مردی شو داشتم اگه زد به جان روزبه میخوره سفت ..درسته جایی ندارم برم فهر ولی همه بهمن میگن واسه تو بهتر از ایناش هست ولی من هیج جا نمیرم من این بد بخت عقده ای رو ادم میکنم میخوام باهاش زندگی کنم راستش من از جدا شدن متنفرم اگه من شانس داشتم همون دفعه اول شانس میاوردم ولی زندگی واسش نمی زارم هر وقت میاد خونه غذاش به راه سکسش به راه قربون صدقش به راه لوس شده همه دخترا غروب که میشه مرن بیرون با چه تیپ وچه ارایشی اما من میشینم تو خونه تا اون بیاد اگه دلش خواست سگ کوچولوشو ببره بیرون اونم با کفش ولباسی که خودش انتخاب کرده .روز به جان باور نمیکنی میرم بیرون واسم خواسگار پیدا میشه ارز بس بی ارایش وساده ام ........داره میاد خونه من باید برم میدون .... یا میخورم یا میزنم

# : 29 Jun 2008 22:52

mahmonirrr
مشكلت با همسايت حل شد ؟

. . . دوست . . . ◄... خدایا سپاس...►
# : 29 Jun 2008 22:57

mahmonirrr
ماه منیر خانوم این کارت به نظرم اشتباه که بخوای کارایه خودشو با خودش بکنی اگه این کارو بکنی چه فرقی با اون داری ؟
همیشه سعی کن با کسانی که انسان میستن فرق داشته باشی نه اینکه مثل خودشون باشی .

یا رب دل دوستان پر از غم نکنی , با تیز قضا ما خم نکنی , ای چرخ تو را به حق قرآن سوگند بعد از من یک مو ز تن رفیق ما کم نکنی .
# : 30 Jun 2008 00:17

Quoting: acrobat

خوش تیپ برو تویه این تاپیک جوابت رو پیدا میکنی تو هم مثل امیر فکر میکنی براتون متاسفم .
forum/1_64611_0.html

ببین جناب خوش تیپ تر . .

این چیزا وجب به وجبش . . حرف به حرفش . . روز به روز تاریخش . . به دلیل رنج های بیشماری که در طی صدها سال برای بشریت داشته و هنوز هم دارد . . زیر نور افکن رفته . . !

این مسائل خیلی واضح تر از اونیه که . . با غلیظ ترین دروغ ها و قوی ترین سفسطه ها هم بشه ماله کشیش رو کرد . .

خود مسلمونها هم در جهت حفظ منافع کلاهبردارانشون ( جهت نمونه مراجعه شود به افشاگری اخیر پالیزدار در رابطه با فساد های اقتصادی و . . آیت الله های رژیم اسلامی ) از روش های سانسور و حذف فیزیکی استفاده می کنند . . و این جور ماله کشی هاشون برای مکان هایی هست که زورشون نمیرسه کار دیگه ای بکنن . . خودشونم زیاد امیدی به موفقیتش ندارند . . اما میگن سنگ مفت گنجیشک مفت . بزار چندتا دروغی هم اینجا بگیم . . بلکه یه الاغی باور کرد !

تو هم اگه جوابی داشتی . . میذاشتی ( به جای حواله دادن به جای دیگر ) . . با توجه به اینکه این سایت از آزادی بیان کافی برای اینجور مباحث برخوردار نیست . . می تونی به فروم گفتگو ( goftegu.com/vb ) مراجعه کنی . . و در میان رسوایی های خرافاتتان برای مدتها قدم بزنی . . !

ما نگوییم بد و میل به ناحق نکنیم . . جامه کس سیه و دلق خود ازرق نکنیم

یا سپاس !
آرمان ( پیر گلرنگ من اندر حق ازرق پوشان . . رخصت خبث نداد. . ارنه حکایت ها بود ! )

Sur 20 amis . . 19 disent de mal de vous et le dernier qui en dit du bien lu dit mal !
# : 30 Jun 2008 00:25 | ویرایش بوسیله: Roozbe

خدایا این دختر مظلومو به خودت سپردیم! عاقبت به خیرش کن!

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 15 . 16 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.