صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / سکس در ایران / شوهرم نمیدونه که مرد همسایه............................کمکم کنید
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 15 . 16 . >>
نویسنده پیام
# : 28 Jun 2008 16:54 | ویرایش بوسیله: Mazmazy

عزیزم من به خاطر شغلی که دارم خانومای خیلی بد تر از شما رو دیدم که با تمام بدبختیاشون تو زندگی میسازن یا اگر نمیتونن بسازن در آخر طلاق میگیرن
اینکه من با شوهرم مشگل دارمو سکسش ارزام نمیکنه و دوسش ندارمو دوسم نداره و. . . پس میرم با کس دیگه همش بهانس اگه توی زندگیت مشگل داری هستند دکترایی که میتونن هم تو زمینه روانشناسی و هم در زمینه سکسی کمکت کنند
به نظر من ادم تا وقتی که اسمش توی شناسنامه کسی هست (چه مرد و چه زن) و بره با کس دیگه سکس داشته باشه(حالا هر اندازهای)به اون طرف خیانت کرده
و به نظر من چه شما که شوهر داری چه اون اقا که زن داره جفتتون دارید کار بسیار اشتباهی میکنید
از قدیم میگن :جلوی زررو از هر جا بگیری منفعته

Mazy
# : 28 Jun 2008 22:53

فرمایش شما متین من خودم قصد رابطه بشتر ندارم فقط ترس اینو دارم که شوهرم بفهمه اگه بفهمه دیگه بدترین فکرا رو راجع به من میکنه

# : 29 Jun 2008 00:49 | ویرایش بوسیله: Roozbe

به قول مرحوم علی حاتمی توی فیلم " مادر " : تو ماهی ، تو منیری ، تو ماه منیری!
اولن باید اون موجودی رو که روی یک زن دست بلند میکنه ،بسته به عملش یا بست به دم یابو و اونو رم داد یا یه چوب مث اونیکه توی یه فیلم دیدم و فرو کردن تو ماه تحت یکی! بکنن تو ماه تحتش!
دومن ماه منیر خانوم اگه شوهرت یکی زد، تو هم عین همونو بزن! ترس از کتک خوردن از کتک خوردن بدتره! اگه گذرت طرف ما افتاد یه زنی رو نشونت میدم که شوورش مث مرگ ازش میترسه!
سومن خیانت بدترین خیانته!
چارمن مرد بودن به جنسیت نیست تو همه فرهنگها وقتی صحبت از مرد بودن میشه منظور انسان بودنه! روی شکل شومبول یا بومبولش تاکید نشده! پس مرد باش یا بهتر بگم انسان باش و از حق خودت دفاع کن!

پنجمن فارسی را پاس بداریم،ترکی را زاپاس بذاریم ، لری را کلاس بذاریم، شیرازیا رو دوس بداریم! تا اونجایی که من میدونم شیرازیا ......

برو به جنگ ببینیم چه می کنی! یه فیلم هم جنیفر لوپز بازی کرده در همین مورد که شوورش کتکش میزده ، اسمش یادم نیست ولی پیداش کن ببینش، بدآموزیای خوبی داره!

# : 29 Jun 2008 01:10 | ویرایش بوسیله: Roozbe

راستی مرد همسایه تون هم یه نامردیه مث ِ بقیه نامردا! اصلن بهش اعتماد نکن! اینو که هایروز بهت گفت مگه نگفت؟

# : 29 Jun 2008 01:56

Quoting: lolipup

فقط یه نصیحت بهت میکنم. هیچ انسانی حق نداره رو انسانی دیگه دست بلند کنه. اگه اینو به شوهرت اجازه میدی تا انتهای حقارت پیش رفتی. بهتره فکر چاره برا مشکل کتک حوردنت باشی. وقتی این حل شه موضوع مرد همسایه منتفی میشه.

آنچه گفتی " ز نا مسلمانی توست "

گفتم گفته باشم که یک وقت با به گمراهی کشاندن بنده گان الله و حرام کردن حلال الله و محروم ساختنشان از ثواب عظیم کتک زدن به زنان . . موجبات ضالــــــــین شدنتون و بعدش مغضوووووووووووب العلیهم شدنتون رو فراهم نسازید . .

سوره النساء (زنان) آیه 34 صفحه 85

الرِّجَالُ قَوَّامُونَ عَلَى النِّسَاء بِمَا فَضَّلَ اللّهُ بَعْضَهُمْ عَلَى بَعْضٍ وَبِمَا أَنفَقُواْ مِنْ أَمْوَالِهِمْ فَالصَّالِحَاتُ قَانِتَاتٌ حَافِظَاتٌ لِّلْغَيْبِ بِمَا حَفِظَ اللّهُ وَاللاَّتِي تَخَافُونَ نُشُوزَهُنَّ فَعِظُوهُنَّ وَاهْجُرُوهُنَّ فِي الْمَضَاجِعِ وَاضْرِبُوهُنَّ فَإِنْ أَطَعْنَكُمْ فَلاَ تَبْغُواْ عَلَيْهِنَّ سَبِيلاً إِنَّ اللّهَ كَانَ عَلِيًّا كَبِيرًا.

مردان، از آن جهت که خدا بعضی را بر بعضی برتری داده است. و از آن جهت که از مال خود نفقه میدهند، بر زنان تسلط دارند. پس زنان شایسته، فرمانبردارند و در غیبت شوی عفیفند و فرمان خدای را نگاه میدارند. و آن زنان را که از نافرمانیشان بیم دارید، اندرز دهید و از خوابگاهشان دوری کنید و بزنیدشان. اگر فرمانبرداری کردند، از آن پس دیگر راه بیداد پیش مگیرید. و خدا بلند پایه و بزرگ است.

با سپاس ( نمی خواد بیای توجیه بافی کنی . . برو توبه کن و پستتم ویرایش کن و سفارش به کتک خوردن و " تمکین " زن که از مهمترین وظایفش در اسلامست بکن )
آرمان ( اسلام به ذات خود پر از عیب است . . اگه حرف خوبی هم بزنی ز نامسلمانی توست . . خودت متوجه نیستی ! )

Sur 20 amis . . 19 disent de mal de vous et le dernier qui en dit du bien lu dit mal !
# : 29 Jun 2008 09:25

اره همشهري هستم و باهات همدردي ميكنم ولي نميدونم چه جوري ميشه بهت كمك كرد. اي بابا مادرت هم كه از تو بدتر ! ون خدابيامرز بابات اگر يه چيزي هم به نام تو كرده بود حالا راحت تر ميتونستي از شوهرت جدا بشي حداقل مشكل مالي نداشتي . لعنت به اين سيستم تامين اجتماعي ما كه هيچ فكري به حال زنهايي كه مثل شما مشكل دارند نكرده . من هم خيري از پدر مادر نديدم در اين مورد باهم همدرديم. اميدوارم مشكلت زودتر حل بشه.
راستي آقاي روزبه منظورت از اين كه گفتي : "تا اونجایی که من میدونم شیرازیا ......" چي بود؟!!!
نبينم پشت سر شيرازيا حرف بد بزني! زود توضيح بده.

# : 29 Jun 2008 11:43

فرهاد عزیز ممنون که با من همدردی کردی دنیا پر از نامردیه منم یه جور قربونیه نامردی شدم از اینکه تو هم خیری ندیدی از پدر و مادرت ناراحت شدم امیدوارم همیشه سلامت باشی و هیچ وقت نیازمند کسی نباشی نه مالی نه عاطفی

# : 29 Jun 2008 11:52

اقا روزبه ممنون شاید نتونم کتک بزنم اما مطالب شیرینتو که خوندم خندیدم فکر کردم افتادم رو سرش تا میخوره میزنم اونم زیر دست وپام میگه غلط کردم ........... بی خیال اگه یه روز صبح از خواب پا شدم ببینم شوهرم از قشنگیهام تعریف میکنه با من مهربونتر شده و با رفتارش اجازه نمی ده کسی به حریم من وارد بشه اون روزو جشن میگیرم با شما بجه های گل اوییزونی

# : 29 Jun 2008 11:57

ماه منير خانم سلام
عزيزم
اوني که شما از زندگيت ميگي واقعا" تاسف باره ...ولي خيانت يه بحث ديگه است...
راستش اگه بشه عدم وفاداريتون به شوهرتون رو با اعمالي که همسرت نسبت به شما انجام ميده توجيه کرد...ولي رفتار و خيانت مرد همسايه رو نسبت به زنش نميشه توجيه کرد!!
اون چطور دم از مهربوني ميزنه ...در حالي که اين مهربوني رو نسبت به زنش ...اوني که زير يه سقف داره باهاش زندگي ميکنه نداره...؟!!
عزيزم...عشق آقاي همسايه يه هوسه که از روي تنهايي اش دچارش شده...!!
مطمئن باش به شما هم وفادار نميمونه..
افرادي تو اين سايت بودن که شرايط صدها بار بدتر از شما رو داشتند ولي ايستادگي کردن و از حدود خودشون خارج نشدن و به زندگيشون سرو سامان دادن...
اميدوارم بتوني درست انتخاب کني...
مطمئن باش بال بال زدن اون آقاي همسايه تا زمانيه که با شما سکس داشته باشه و بعد از مدتي شما رو فراموش ميکنه...پس بهتره به سادگي قرباني مرداني که تو زندگيت حضور پيدا ميکنند نشي...خود واقعيت رو پيدا کن ...و براي بهتر شدن زندگيت تلاش کن...
اول از همه دست اين مردمزاحم رو از زندگيت کوتاه کن...و بعد با انجام مشاوره هاي خانوادگي با يک پزشک نقاط ضعف زندگي زناشوئيت رو از بين ببر...
برات دعا ميکنم که مشکلت حل بشه...

وای بر من , گر تو آن گم کرده ام باشی ....!*خدايا سپاس...*
# : 29 Jun 2008 13:02 | ویرایش بوسیله: Roozbe

ماه منیر خانوم
گفتم که بکار ببندی نه اینکه چادر چاقچور ببندی! باید بتونی ، بایده!!!
بزن تو سرش نامرد عوضی رو! تاکی می خوای مظلوم باشی، دنیا مال ظالماست! وقتی قدر تو نازنین رو نمی دونه باید بلا به سرش بیاری! می خوای با چن تا از این برو بچک سبیل کلفت آویزون بریزیم سرش اول تا میخوره .... بعد تا می خوره....!؟؟ می بینی اینجا چقدر بجه مثبت داره؟ همه از دم پوزیتیو!+!!!! همشونم طرفدار زنا!! و البت دخترا !!
ناپولئون میگه : هیچ آدمی اونقدر که تصور می کنه کاملن خوشبخت یا کاملن بدبخت نیست! هممممه چی دست خودته!
ولی خوشحالم خنده به لبت اومد!! همیشه شاد باشی گولوم! گول او نامرد عوضی رو هم نخور! شاید دستش با شوورت یکی باشه وا؟ جماعت نامرد جماعت هر بامبولی ممکنه دربیارن! گفته باشم!!!!! گوهر پاکدامنیتو مفت به باد نده!

آق فرهادی! من ذاتن شیرازیم! بماند که آویزون و دربدر شدیم به ای ولات و او ولات کاکو! مخلص هرچی کاکو و باجی شیرازیـّم هسیم! شاه چراغ نگه دار همشون باشه!

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 15 . 16 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.