صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / سکس در ایران / شوهرم نمیدونه که مرد همسایه............................کمکم کنید
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 15 . 16 . >>
نویسنده پیام
# : 26 Jun 2008 23:28

برو بزار باد بیاد من لزومی نداره دروغ بگم یا خودمو پسر جلوه بدم من یه غلطی کردم توش موندم

# : 26 Jun 2008 23:30

Quoting: mahmonirrr
یه غلطی کردم توش موندم

اشکال نداره آدم نباید به غیر همجنس اعتماد کنه حالا یه اشتباهی که شده تجربه بشه برات کافیه

# : 26 Jun 2008 23:40

از همدردیت ممنون

# : 26 Jun 2008 23:45

من نمیدونم بعضی زنهای شوهر دار به راحتی خیانت میکنن وشاید پول هم در بیارن اما من یکماه گریه میکنم وعذاب وجدان دارم

# : 27 Jun 2008 00:20

ما شیراز زندگی میکنیم ونمیدونید چقدر اوضاع خرابه زنها وقتی به هم میرسن میگن هنوز شوهرتو داری البته اینو برا شوخی مگن من خودمم هم شیرازی هستم ما حجاب نداریم اما بد هم نیستیم

# : 27 Jun 2008 00:26

Quoting: mahmonirrr
میگن هنوز شوهرتو داری

چه جالب یعنی میدونن که شوهراشون بهشون خیانت می کنن و هیچی نمیگن

# : 27 Jun 2008 11:33

نه مینا جون اشتباه متوجه شدی یعنی تو بی وفایی و خیانت به شوهر اولن اگه یه زن شوهرشو نگه داره جایزه داره

# : 27 Jun 2008 11:39

mahmonirrr

ولی به نظر من خیانت کثیف ترین کار ممکن هست در دنیا
هر کسی خیانت کنه خود طبیعت ازش انتقام میگیره و حیانت میبینه پس سعی کن اصل همین موضوع را به همسرت بگی و بگی باید در رفتار و کردارش تجدید نظر کنه مطمئن باش اون از این صداقت لذت میبره

METAL my soul is crying behind my body
# : 27 Jun 2008 12:05

b]لطفا توهین نکنید... ایشون راهنمایی لازم دارند نه توبیخ بیشتر...داریوش آقا[/b]

# : 27 Jun 2008 13:26

Quoting: metalhelpmebe
به همسرت بگی و بگی باید در رفتار و کردارش تجدید نظر کنه مطمئن باش اون از این صداقت لذت میبره

شما 18 سال داری؟؟ آخه مرد حسابی منیر دهن وا کنه در این موضوع که مرده با اردنگی می اندازه بیرون قبلاش هم کتک مفصلی هم میزنه...

اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 15 . 16 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.