| نویسنده |
پیام |
|
|
مگه تا الان چی بودی ؟ 
. . . دوست . . . ◄... خدایا سپاس...►
|
|
|
دیگه کسی نمیخواد نظر بده
|
|
|
Quoting: shammer مگه تا الان چی بودی ؟ طفره نرو....
به شانه ام میزنی که تنهاییم را تکانده باشی.به چه دل خوش كرده ايي؟تكاندن برف از شانه هاي آدم برفي؟؟؟
|
|
|
|
|
من تا حالا فکر می کردم سرپا شاشیدن نشونه روشنفکریه حالا می فهمم چقدر از زمانه عقبم و نمی دونستم که قر زدن زن مردم مهمتر از سر پا شاشیدنه
من مشکلی با رابطه جنسی توام با رضایت طرفین ندارم اما خیانت در یک رابطه زناشویی زیر پا گذاشتن یه تعهده شما اگر از شوهرت راضی نیستی و اون اقا هم از زنش راضی نیست چرا طلاق نمیگیرید تا با هم زندگی کنید؟ اون اقایی هم که خیلی روشنفکره و گاییدن زن شوهر دار را تجویز میکنه بد نیست به این سوال جواب بده که اگر من هم زن شما رو گاییدم روشنفکر میشم؟ فراموش نکنید مادر شما هم بالخره زن کسی است. فقط تو وقتی زن دیگران رو می گایی روشن فکر میشی یا دیگران هم میتونن ننه شما رو بگان؟
|
|
|
ببین اقا مصطفی نظر شما برام محترمه ولی اون روز که من این غلطو کردم از تحاظ روحی داغون بودم اون بی شرف روانشناس خوبیه نه روشنفکر حالا من یه غلطی کردم بخدا پشیمونم حالا چه خاکی سر کنم
|
|
|
خاک رس ( به دلیل چسبندگی کافی )
اون روشنفکر که گفتم اشتباه شد مال تاپیک چه طور مخ خواهر زنم را بزنم بود که اشتباهی اینجا نوشتمش
اما تا اونجایی که مربوط به قضیه شما میشه من مطمئن نیستم که الان هم از لحاظ روحی داغون نباشی! . تصور من اینه که یا شما یه پسری که دنبال یه دختر اسکل میگردی یا اگرم زنی یه اشکلی تو کارت هست این چیزی که میگی با عقل جور در نمیاد
|
|
|
Quoting: mostafa_74 تصور من اینه که یا شما یه پسری که دنبال یه دختر اسکل میگردی یا اگرم زنی یه اشکلی تو کارت هست این چیزی که میگی با عقل جور در نمیاد

بهار من گذشته شاید...
|
|
|
salam val arz konam ke man bavaram nemishe mardy ke agha va mehraboon bashe be zane khodesh khiyanat kone pass bedoon marde hiziye ke cheshm be zane mardom dare man khodam mard hastam bayad begam ke tamame mardha fekr mikonana zane digaran ba zane khodeshoon fargh dare taze migy shoharet asheghete ino bedoon ke marde hamsaye hata az zane khodesh badesh miyad har soorat bedoon ke ye zan nabayad yek marde gharibe roo davat kone tooye khoonashoon hameye zan va shoharha davashoon mishe vali ye rooz bad pashimoon mishan age be in namard roo bedy avalan azat sooestefade mikone saniyan mige age zane khooby boody be shoharet khiyanat nemikardy mige kasy ke be shohare khodesh khiyanat kone be manam khiyanat mikone age marde hesabi bood rahnamayyd mikard na inke booset kone az man mishnavy zood besh begoo velet kone va ela be shoharet migy begoo shoharamo doost daram va ghalate ziyady nakon age on zan mikhad in hame zane khoob va mojarad bazy hamsayeha avazy hastan va cheshmeshoon donbale namoose hamsaye ast ba shoharet mehraboon bash be ghole doostemon ta zan nakhad hij mardy kaj negash nemikone byeeeeeeeeeee
|
|
|
|
|
تصوراتتو بزار در کوزه ابشو بخور من سراسر اشکالم به تو ربطی داره
===============
بهتره مودب باشی عزیز!!!
اینجا هرکس نظر خودش رو میده لزومی نداره که حتما اون نظر خوش آینده شما باشه!
بنابراین با توجه به قوانین سایت شما اجازه نداری بی احترامی یا توهین بکنی
لیلی نازه !
|
|
|
سلام اقای هایروز از اینکه برام وقت گذاشتی ممنون از هینکه مثل یه مرد حقایقی رو بهم گفتی ممنون منم با شما موافقم اون داره از اب گل الود ماهی میگیره ولی کور خونده اگه بازم نظری دارین ممنون میشم
|