| نویسنده |
پیام |
|
|
تاسف آوره و بسیار وحشتناک!
حالا بهت ثابت شد دنیا مال ظالماست و باید ظالم باشی؟؟؟
هرکه ننشیند به جای خویشتن
افتد و بیند سزای خویشتن
|
|
|
وااااااااااااااااااااای وااااااااااااااااااااااااااای، سرم در حال انفجار هست به دو دلیل: 1) الان 2/30 ساعت هست که این تاپیک رو می خونم و ساعت 3 نصفه شبه که تموم شد!!!!!!!!! 2) این تراژدی غم انگیز زندگی mahmonir خانوم، خیلی ناراحت کننده هست، امیدوارم هیچکس تو دنیا دچار همچین مشکلاتی نشه
ولی دیگه توان نوشتنو الان ندارم دوست دارم منم تو این تاپیک شرکت کنم، البته اگه اجازه بدین
|
|
|
قبل از اینکه نظری بدم باید به یه موردی اشاره کنم. توی این تاپیک شخصیتی هست به اسم روزبه; کمتر کسی تو دنیا پیدا میشه که بتونه به خانومی با مشکلاتی اینچنین پیچیده دلگرمی بده. کامنت هاشو خوندم، فوق العاده سنجیده و تاثیر گذار هستن، شخصا خیلی لذت بردم. روزبه جان کارتو واقعا تحسین می کنم. موفق باشی
|
|
|
|
|
# : 28 Sep 2008 00:31 | ویرایش بوسیله: david_s
MMM
|
|
|
# : 28 Sep 2008 04:20 | ویرایش بوسیله: Roozbe
MR. DAVID
! IT'S A PLEASURE MEET YOU IN HERE
همونطور که گفتی چیزایی که ماه منیر خانوم میگه از تراژدی غم انگیز گذشته...
چیزی که برای من جالبه خواست و کشش او برای پاک موندنه!
در حالیکه می تونه مثل آدمای دیگه - که اطراف خودش هم زیادن - زندگی کنه!
کاش نظر یا ایده تو زودتر می دادی!
همه چیز رو همگان دانند!!
|
|
|
سلام دوستان واقعا از اینکه نمیتونم زیاد بیام تو سایت ناراحتم اما چه کنم از اون دوستی که راجع به روز به جان نظر داده ممنونم اره شما درست میگی روزبه عزیز منو خیلی همراهی کرده واقعا شخصیتشو دوست دارم امیدوارم همیشه موفق باشی چند تا سوال خصوصی ازش دارم باید سر فرصت ازش بپرسم
|
|
|
# : 28 Sep 2008 15:49 | ویرایش بوسیله: david_s
ماه منیر خانوم شما دو تا اشتباه بزرگ مرتکب شدین و یه بدشانسی بزرگ آوردین، که باعث شده به یه بن بست بزرگ تو زندگی برسین: 1. دنبال کار نرفتین و بدون داشتن کار ازدواج کردین 2. شوهر خوبی انتخاب نکردین 3. بزرگترین پشتیبان زندگی تونو از دست دادین تنها موردی که میشه گفت همون چیزیه که خودتون مطمئنا به فکرش هستین: درخواست مهریه و طلاق بعد پیدا کردن کار گفتنش خیلی ساده هست ولی در عمل خیلی مشکله، امیدوارم بتونین موفق بشین، چون دوست دارم یه روزی تو این تاپیک خبرهای خوش از شما ببینم بازم میگم، بعید میدونم کسی جز روزبه بتونه شمارو راهنمایی کنه چون از نزدیک تو جریان مسائل هست من دیگه اینجا کامنت نمیزارم چون خیلی از موارد بخوبی روشن شده
|
|
|
سلام چند صفحه اول رو خوندم در مورد کارهای شوهرت چیزی نمیتونم بگم ولی در مورد اون یارو باید بگم که تو داری خودتو خراب میکنی اگه شوهرت متوجه بشه میدونی چه بلایی سرت میاد دیگه اون وقت بیا این ور و اونور هی جار بزن که بد اخلاقه کتکم میزنه و...... کی باور میکنه اون وقت میشی یه زن خیانتکار واسه زندگی آیندت بعدا باید تصمیم بگیری این خیلی احمقانه هست که به خاطر اون یارو جدا بشی تو تا حالا ساخته بودی ولی یه دفعه با پیدا شدن سرو کله این یارو و 4 تاقربون صدقه رفتن فکر کردی چه خبره؟ فکر کردی این یارو واقعا میخوادت نه این طور نیست تو همین اینترنت داستان های زیادی راجع به همین جریان هست لطفا سرچ کن و بخون اگر تونستی جدا بشو با تعریف هایی که از خودت میکنی هستن کسانی که واقعا لیاقت تو رو داشته باشن تو زندگی اون زن رو هم داری تباه میکنی خونه ای که رو خونه کسه دیگه ای ساخته بشه میشه یه خونه روی آب
|
|
|
|
|
پست اولو خوندم . باقيشو بي خيالي سير كردم . مشكلتون حل شده ؟ تونستيد به نفستون قلبه كنيد ؟ تونستيد از خواسته باطني كه سكس با همسايتونه فرار كنيد ؟ مرسي
آی خدا دلگیرم ولی احساس غم نمی کنم چون با توام پیش کسی سرم رو خم نمی کنم
|
|
|
salam ma taze matalebetono khondam shoma chikar mikhain konin az shoharet talag begirin ya on mardaro bikhial beshin?vagt nakardam hameye piamato bekhonam lost_love803@yahoo.com
|