| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: viirusi راستی الان شوهرت کجاست داری پست میزنی اینجا ؟ داره با ایرانسلش پست میزنه دوبار دوبار پست می کنه 
|
|
|
شوهرم وقتی میره بیرون تا کار ضروری نداشته باشم جواب تلفنمو نمیده اگه ازش بپرسم عزیزم کجایی میگه تا چشمت کورشه قطع میکنه دیرتر میاد
|
|
|
منیر خانم... اینجوری تعریف کردی... پس حسابت معلومه...ولی یک سوال...اون آقای مهربان و همسایه میخواد شما زن دومی بشی یا اولی را میده به شوهرت؟؟
اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
|
|
|
|
|
اون اقا به خانمش علاقه نداره هیچ وقت با هم نیستن اونا زودتر ازدواج کردن ولی بچه هم ندارن ولی اقا وحید خیلی با شخصیته مث شورم اهل دعوا و جنگ نیست مگه من وتو نیمه همیم اما شوهرم منو طلاق نمیده شاید باور نکنید شوهر خرم عاشق منه ولی چون ازش سرم با کتک میخواد منو خرد کنه
|
|
|
مینا جون اینکه میگی به شوهرت رو نده یعنی چی کار کنم قربون صدقش نرم یا خودمو زیاد برای سکس در اختیارش نزارم
|
|
|
میگم چطوره بری کلاسه کاراته... یک دفعه با لگد مثله بروس لی از پنجره پرتش کنی. 
اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
|
|
|
mahmonirrr عزیز جان برو به عشقت برسو حال کن خیانت کیلویی چنده... اصلا از کجا معلوم شوهرت هر شب با یکی نباشه و کتک زدنت رو بهونه کنه و دیر بیاد....
به شانه ام میزنی که تنهاییم را تکانده باشی.به چه دل خوش كرده ايي؟تكاندن برف از شانه هاي آدم برفي؟؟؟
|
|
|
من که باور نميکنم اين قصه شما را .حالا هر جور ميخواهي فکر کن.هر زني از خودش اراده دارد.و تا خودش کرم نداشته باشد هيچ مردي نمي تواند به زور به خواسته خودش برسد.حالا با هر دوز و کلکي که باشد .مهربوني باشد نوازش باشد .تا زن نخواهد مردي دست نمي تونه بزند به اون.مگر خودش دلش بخواهد.و اگر کمک ميخواهي واقعا و نارحتي از اين موضوع ميتوني بدون اينکه کسي هم متوجه شود به خود همون آقا گي از زندگيت بيرون برود.اگر نرفت با يه فرد مورد اطمينان مشورت کن تا کمکت کند.و بدون اون مرد هم بخاطر زندگيش و آبروش حتما کنار ميکشه.
|
|
|
|
|
Quoting: amo bade عزیز جان برو به عشقت برسو حال کن خیانت کیلویی چنده... نامردی تو چقد 
Quoting: amo bade اصلا از کجا معلوم شوهرت هر شب با یکی نباشه و کتک زدنت رو بهونه کنه و دیر بیاد.... احتمالش کم نیست
. . . دوست . . . ◄... خدایا سپاس...►
|
|
|
Quoting: shammer نامردی تو چقد اگه تو زنم بشی قول میدم مرد باشم... 
به شانه ام میزنی که تنهاییم را تکانده باشی.به چه دل خوش كرده ايي؟تكاندن برف از شانه هاي آدم برفي؟؟؟
|