صفحه اصلی
|
صفحه اصلی انجمن
|
عکس سکسی ایرانی
|
داستانهای سکسی
فیلم سکسی
|
سکسولوژی
|
خنده بازار
|
داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها
|
پاسخ
|
وضعیت
|
ثبت نام
|
جستجو
|
قوانین
|
آخرین ارسالها
|
انجمن آویزون
/
سکس در ایران
/
شوهرم نمیدونه که مرد همسایه............................کمکم کنید
.
1
.
2
.
3
.
4
.
5
.
6
.
7
.
8
.
9
.
10
...
15
.
16
.
>>
نویسنده
پیام
mahmonirrr
اعضا
#
: 25 Jun 2008 13:21
سلام دوستان عزیز شوهرم نمیدونه که من با مرد همسایه رابطه دارم البته در حد ماچ وبوسه ولی اون اصل ارو میخواد منو تهدید کرده چی کار کنم اگه شوهرم بفهمه منو میکشه به دادم برسید چجوری تمومش کنم
Golden_Eagle
اعضا
#
: 25 Jun 2008 13:56
سلام
بهتره تا کار به جای باریک نکشیده شوهرتون رو در جریان قرار بدین
اگه در حد بوسه هست میتونید الان تمومش کنید
یه شبی بود و شبی لحظه ای بود و تبی قصه ی غم زدگی دردای پرزدگی همه تاریکیه شب هق هقه گریه رو لب .. ◄... خدایا سپاس...►
shammer
اعضا
#
: 25 Jun 2008 14:01
اگه به همسایت بدی دیگه ولت نمیکنه ولی بهترین راه ایینه که صحنه سازی کنی یعنی طوری قضیه رو جلوه بدی که همسایت به زور باتو رابطه بر قرار کرده یا اگه همسایت زن داره با زنش صحبت کن امید وارم به دردسر نخوری
خود کرده را تدبیر نیست
باید اون اول فکر ایجاهاش رو میکردی
. . . دوست . . . ◄... خدایا سپاس...►
dariushagha
مدیر
#
: 25 Jun 2008 14:21 | ویرایش بوسیله: dariushagha
Quoting: mahmonirrr
شوهرم نمیدونه که مرد همسایه............................کمکم کنید
ببخشیدا..واقعا که..
. بابا جون برو به زنش بگو.... چرا هول کردی... ماچ بوسه چیه...مگه ما بچه هستیم؟؟ یک غلطی کردی تمام شده... بهش بگو یک قدم جلوتر بیایی زنتو میدم شوهرم جرش بده...آنوقت میفهمه به با کی طرفه...یک قابلمه هم دستت بگیر اگه پرو شد محکم بزنی به تخمش... برو ببینم چکار میکنی... وقتی کارت تمام شد..بیا واسای بچه ها یک عکس 4x6 از هیکلت برامون بگذار.
اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
shammer
اعضا
#
: 25 Jun 2008 15:37
dariushagha
کتاب داستان زیاد میخونی نه ؟
. . . دوست . . . ◄... خدایا سپاس...►
amo bade
اعضا
#
: 25 Jun 2008 19:40
Quoting: mahmonirrr
سلام دوستان عزیز شوهرم نمیدونه که من با مرد همسایه رابطه دارم البته در حد ماچ وبوسه ولی اون اصل ارو میخواد منو تهدید کرده چی کار کنم اگه شوهرم بفهمه منو میکشه به دادم برسید چجوری تمومش کنم
ماچ و بوس رو که دادی حالا کوس و کون هم بده طرف بره پی کارش ...
راستشو بگو چقدر تیغش زدی؟
به شانه ام میزنی که تنهاییم را تکانده باشی.به چه دل خوش كرده ايي؟تكاندن برف از شانه هاي آدم برفي؟؟؟
mahmonirrr
اعضا
#
: 26 Jun 2008 00:48
از همه دوستان ممنون که باهام همدردی کردید به خدا شاید باورتون نشه من خیلی تنهام شوهر بی ملاحظه ای دارم ققط بلده داد وهوار راه بندازه مثلا سر پیدا کردن یه جفت جوراب یاهر چیز بیخودی..... همه به من میگن خوشگل به جز شوهرم میترسه لوس بشم .خانوم اون اقا از صبح تا شب سر کاره منم تنهام خونه ما دو طبقه است وهیچ کس جز ما دوتا تو ساختمون نیست اون عصرا همش خونه است یه روز که با شوهرم بحثم شده بود وکتک خورده بودم بعد از اینکه شوهرم رفت اومد در خونه مارو زد مرد گنده جلوی چشم من اشک میریخت که الهی من قربونت برم دستش بشکنه ..دلش میاد ...تو تندیس عشقی من مدتهاست عاشق توام ..بعد دست من رو گرفت روی قلبش گذاشت قلبش مث گنجیشک میزد وشک میریخت ..من و شوهرم اصلا بهم نمیایم وان هم میگفت بعد بهم گفت به خدا این زندگی واسه تو نمیشه تو همش داری کتک میخوری من باهت ازدواج میکنم خدایش مرد اروم وزیبایه با شخصیت از درد بی کسی دعوتش کردم تو میدونستم شوهرم نمیاد اون هر وقت منو میزنه تا نیمه شب خونه نمیاد باهاش کلی دردو دلکردم واون گوش میداد بعد اروم جلو اومد دست مردونه اش رو روی گونه ام گذاشت وصورت مهربونشو جلو اورد وقتی متوجه شدم که در اغوش گرمش جا گرفته بودمولبهامو با مهارت وصف ناشدنی میخورد وموهامو نوازش میکرد منم اونو بوسیدم ولی اون میتونست هر کادی دلش میخواست بکنه اما این کارو نکرد من تا به اون ساعت نمی دونستم اغوش یه مرد چقدر میتونه لذت بخش باشه چیزی که هرگز از طرف شوهرم دریافت نکردم من در سن 25 سالگی عشق ر ا تجربه کردم .نمیدونم چرا احساس گناه نمیکنم من شوهرم را دوست ندارم برایش فیلم بازی میکنم من عاشق شدم وقتی با شوهرم سکس دارم فکر میکنم اونه اینطوری میتونم براش فیلم بازی کنم ما هر دفعه که همو میبینیم فقط میبوسیم اما اون بی تاب شده و من اینو نمیخوام نه اینکه به شوهرم خیانت نکنم نه چون دلم نمیخواد به زن همسایه خیانت کنم به خدا این داستان نبود واقعیت داره در ضمن من هیچ پولی دریافت نکردم من چجوری واسه عشقم دردسر درست کنم
mahmonirrr
اعضا
#
: 26 Jun 2008 00:55
از همه اونایه که میدونن تنهایی چقدر بده شریک بد چقدر سخته راه برگشت نداشتن یعنی چه میخوام کمکم کنید .من تازه عضو انجمن شدم ودیگه احساس تنهایی نمیکنم از همگی شما عزیزان ممنونم
mmmmmmmmmmina
اعضا
#
: 26 Jun 2008 00:58
mahmonirrr
اگه دوستش داری که باید قید شوهرت رو بزنی
البته اگه حوصله دردسرهای یه طلاق و یه شوهر و یه مرد جدید رو داری
ولی اگه نه همین طوری آقاهه رو میخواهی
اگه تهدیدت کرد تو دوبرابر تهدیدت کن
نترس اون دوبرابر از تو میترسه
در ضمن قبل از این که زر زیادی دیگه ای بزنه بهش بگو شوهرت بهش شک کرده
بعدش می ببینی که چطوری خودش مثل بید می لرزه
به هیچ کسی رو نده که سوارت بشه حتی اون شوهر خر نفهمت که کتکت می زنه
mahmonirrr
اعضا
#
: 26 Jun 2008 01:00
از همه اونایه که میدونن تنهایی چقدر بده شریک بد چقدر سخته راه برگشت نداشتن یعنی چه میخوام کمکم کنید .من تازه عضو انجمن شدم ودیگه احساس تنهایی نمیکنم از همگی شما عزیزان ممنونم
.
1
.
2
.
3
.
4
.
5
.
6
.
7
.
8
.
9
.
10
...
15
.
16
.
>>
جواب شما
»
نام
»
رمز عبور
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از
این قسمت
عضو شوید.