صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / سکس در ایران / من مي خوام با يه دختر كه خيلي ازش خوشم اومده دوس بشم ولي ...
<< . 1 . 2 . 3 . >>
نویسنده پیام
# : 14 Jun 2008 04:23

Quoting: Amaturguy
من مي خوام با يه دختر كه خيلي ازش خوشم اومده دوس بشم ولي چندتا مشكل دارم

اولا" اون دختر به درد شما نمیخوره .
شخصیت داشته باش عزیزم .. دنبال کسی برو که لیاقت شما را داشته باشه .
البته خودت میدونی ها !!.
یکروز یکی از فامیلهامون به من گفت : برای شوهر کردن زیاد عجله نکن .. صبر کن خواستگار خودش میاد سراغت .. منهم صبر کردم و چندتا خواستگار خوب اومدن ولی من هیچکدومشون را قبول نکردم و حاضر نشدم باهاشون عروسی کنم و الآن هم هیچ ناراحت نیستم .
الآن تمام فامیل منو مثال میزنن از نظر پاکی و نجابت .
خلاصه دیگه خودت میدونی .

# : 14 Jun 2008 16:01

فقط برو بگو که میخوامت و دوست دارم میدونم که خیلی سخته ولی ادم خیلی زود به جوابش میرسه ولی یه وقت نری مستقیم بگیمیخوامت اروم اروم شاید بعد یه دوستی کوتاه مدت و بعد اینکه تونستید راحت با هم دیگه حرف بزنید

من یه زندگی دارم که شده تحمیل بهم *یه تیکه سنگ بوده شده تبدیل به دل
# : 14 Jun 2008 16:02

فقط برو بگو که میخوامت و دوست دارم میدونم که خیلی سخته ولی ادم خیلی زود به جوابش میرسه ولی یه وقت نری مستقیم بگیمیخوامت اروم اروم شاید بعد یه دوستی کوتاه مدت و بعد اینکه تونستید راحت با هم دیگه حرف بزنید

من یه زندگی دارم که شده تحمیل بهم *یه تیکه سنگ بوده شده تبدیل به دل
# : 15 Jun 2008 16:58

دوست من! تو اون دخترو واسه سکس می خوای فقط؟؟؟ یعنی سکس کنی و بعدش بیخیال!!!
اگه اینطوریه که هیچ!
ولی اگه بهش علاقه داری و میخوای باهاش دوست بشی و اون وسط ها یه سکسی هم بکنی میشه یه کارایی کرد!
حرف آرمین درسته! خودتو دست کم نگیر!
دخترها از شخصیت واقعی پسر بیشتر لذت می برن! یعنی واقعا هرجوری که هستی همونطوری باش! یعنی نرو روز قرار براش تیپ بزن و نقش بازی کنی! این صداقت اولیه باعث میشه بهت اعتماد کنه و در مراحل بعد به پیشنهاد بیا خونه مون هم جواب مثبت بده!
همون روز اول هم نباید بگی بیا خونه مون! چون تابلو میشه و فکر می کنه صرفا واسه سکس می خواستیش!
این روزا هم دختری نیست که الکی کلاس بذاره و افه بیاد مگه اینکه زیادی بچه ننه باشه یا لوس و خودخواه!
پس نترس از اینکه جواب منفی بده و ترش کنه!
عین بچه آدم هم میری بهش میگی من یه مدتیه به شما علاقه مند شدم! و بعدشم منتظر جوابش می شی! یا میگه اره یا میگه نه! اگه گفت نه که هیچ! اگه گفت اره شماره بهش میدی و اونم بهت زنگ میزنه! حداقل تا چند روز اول نباید حرف خاصی بزنی! همین صحبت های روزمره چطوری خوبی فدات شم!
بازم میگم که نباید فراموش کنی که نباید واسه دختر نقش بازی کنی! تو این زمینه دخترا خیلی باهوشن و سریع متوجه میشن این چهره ، چهره خودت نیست و ازت زده میشه! پس سعی کن خودت باشی!
برو ببینم چیکار می کنی

# : 16 Jun 2008 20:03

دوستان از راهنميتون متشكرم اگه كسي نظرات تكميلي داره بذاره استفاده كنيم

Girlfucker
# : 16 Jun 2008 20:23

1.نمي دونم چه جوري دلشو بدس بيارم

دلشو ول کن باید جاهای دیگه اش را به دست بیاری
2.مي خوام برم باهاش صحبت كنم ولي نمي دونم از كجا شروع كنم

از بسم الله فرزندم
2.مي خوام برم باهاش صحبت كنم ولي نمي دونم از كجا شروع كنم _چي بهش بگم_يا چه جوري باهاش قرار بذارم

از صیغه شروع کن باید بگی انکحت نفسی علی صداق المعلوم ...
3.نمي دونم چه جوري شمارمو بهش بدم _وقتي مي خوام شمارمو بهش بدم بايد چي بهش بگم و چكار كنم

شماره ات را روی یک کاغذ بنویس و بگو این شماره من است لکن استفاده از تلفن مکروه و مستحب است از کبوتر نامه بر استفاده شود
4.اگه خدا خواست و جواب گرفتم _اگه بهم زنگ زد چه جوري شروع كنم و چه جوري صحبت كنم و چي بگم و چه جوري براي بار اول تمام كنم

بسیار خوشحالم که به یاد خدا افتادی فرزندم. اگه بهت زنگ زد با بسم الله شروع کن و فارسی صحبت کن. بعد صیغه کن که کار به حول قوه الهی تمام شود
5.اصولا دخترا از چه چيزا و چه شخصيت هايي خوششون مياد

از شخصیت های عالمی مثل بنده
6.بعدش من يكم كمرو هستم چه راه حلي دارين

پسرم توجه داشته باش که لا حیا فی الدین رویت را زیاد کن تا مثل من موفق باشی
7.اگه بخوام بهش بگم بياد خونه پيشم چه جوري بهش بگم

بهش بگو بیا خونمون نماز جماعت در خدمت باشیم
8.چه جوري مسايل سكسي رو مطرح كنم

مطرح کردن مسایل سکسی حرام و عمل به ان از اوجب واجبات است
پسر جان مطرح نکن عمل کن

# : 17 Jun 2008 11:55

خر نشو اگه دلت کس می خواد برو جنده خونه ای جایی این دخترا بد جور خون می مکن یه وقت خر نشی
از ما گفتن بود

زدست دیده و دل هردو فریاد................ که جان را می کند چون شعله در باد!!!...........................مرند
# : 19 Jun 2008 01:18

Mr bin ladan
خيلي باحال بود ولي تو كه اينقدر واردي چرا يه راهنمايي درست حسابي نمي كني ما فيض ببريم
اگه كس ديگه اي هم نظري داره بذاره
يه نفر با حوصله پيدا نميشه ما رو شرمنده كنه يه توضيح مفصل بده
خواهشا راهنمايي كنيد...

Girlfucker
# : 19 Jun 2008 19:35

man ye chizi begam aziz jan?

bazi vaghta vaghty yeki ro kheili ziad dust dary khub nis behesh ziad nazdik shi, chon khatare ashegh shodan dare, bad be khodet miai mibini dokhtare tamame vojoodet o taskhir karde va az to ham unghadry ke to az un khoshet miad, khoshesh nemiad(vagarna ke mokh zany nemikhast avalesh) bad mibini ke dare jaye to zendegi mikone, rahat raftarat ro avaz mikone, majburet mikone zendegit ro avaz koni, bekhad mitooone sigarit kone ya hata tarket bede, ye kary mikone ke az tamame chizayee ke ba un ha bozorg shody mesle khanevadat o ... roo bargarduny.

ye nasihate baradarane mikonam, rush fekr kon:
age didi az yeki kheili khoshet miad, faghat vaghty behesh nazdik sho ke sharayete ezdevajj dashte bashy, yani ye moghe be in jur adama ke azashun khoshet miad nazdik sho ke shanse ezdevaj dashte bashy, yani sharayete zamany e khodet bara ezdevaj mohayya bashan, khanevadat ha moaffegh bashan ke un moghe zamane ezdevajete, be khannevadayee dokhtare miyoomadin o ... hich vaght age ye nafar ro ziad dust dary bara dusty nazdikesh nasho, khususan age adame khejalaty va ehsasaty hasty. man in kar ro kardam va ye sery az behtarin sal haye omram ro ke mitoonestam ba dokhataraye dige normal dusty konam be betalat o asheghy gozasht, akharesh ham faghat gham o ghose o dele shekaste baram mund, age 2bare bekham zendegi konam miram samte dokhtarayee ke hich hessy nesbat beheshun nadaram va kam kam bahashun garm migiram
har vaght ham khastam ezdevaj konam miram donbale unayee ke duseshun daram.

# : 24 Jun 2008 01:02

SAMILY JAN MAMNOON

DOSTAN AGE NAZAR DARAN BEZARAN ESTEFADE KONIM

Girlfucker
<< . 1 . 2 . 3 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.