صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / سکس در ایران / به نطرتون . چند در صد از دخترا توی ایران پرده دارن ؟
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 .
نویسنده پیام
# : 30 Oct 2006 01:47

من که تا حالا با هر چی دختر بر خوردم پرده بی پرده نمیدونم شانس ما بوده دختر سه حرفی به تور ما میخورده یا دخترای شهر ما راحتن شایدم خیلی با کلاسن دیدن تو بمیری مزاحمه ورش داشتن شایدم از اول نداشتن شاید هم بد براشون گذاشتن چسبیده یه ور مشکلی نداره نمیدونم به هر حال

# : 13 May 2007 01:36

baba joone madaratoon bas konid parde che koftiye man az bachegi to kare sexam alanam az hamatoon kochiktaram(fekr konam) dar kol ghablo bezarid kenar be nazare man bade ezdevaj bayad be ham payband bashan albateage ba etelae hamba digaran sex dashte bashan ham ......................man dige vaghan az in kososheraye parde va .. khaste shodam ta onjayi ham ke dastam biyad miram ti tiripe parde bardari kasi ham ke mikhad bakere bashe bikhiyale kone lapayi beshe ma ha be khodemoonam mikhaym dorogh begim ama ta key?????????????????????????????????

حکم اهوراست به اهریمنان ، پارسیان تا به ابد قهرمان
# : 13 May 2007 19:37

اين ها حرف هاي يه پسر بود !
ولي فكر نكنم دختر ها اينجوري فكر كنن ؟!

# : 13 May 2007 20:02

ناامید از عشق
# : 13 May 2007 20:03

Zendegi yani Hamin

Aval bebin khodet Che kaare hasti ...

Ageh To ghabl az Ezdevaj Sex ro tajrobe kardi pas Hamsaret ham in hagh ro daare .

Ghorboonetooon

Babki

ناامید از عشق
# : 18 May 2007 22:11

man tahala az kosai ke kardam hame aval migoftan 2khtarim ama
bad paye mamele miresid hamashoon be ga dade boodan

# : 18 May 2007 22:11

man tahala az kosai ke kardam hame aval migoftan 2khtarim ama
bad paye mamele miresid hamashoon be ga dade boodan

# : 20 May 2007 09:46

حالا چکار پرده دارین اینهمه گنده اش می کنین
آخرش که باید پرده رو ور دارین حالا یه آدم با مرام پیدا شده پرده ها رو ور می داره چرا خودتونو ناراحت می کنین...

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
# : 27 May 2007 21:27

مهم نیست

# : 28 May 2007 09:23

faribakaty
چی مهم نیست عزیز دلم؟؟؟

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 .
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.