| نویسنده |
پیام |
|
|
من که تا حالا با هر چی دختر بر خوردم پرده بی پرده نمیدونم شانس ما بوده دختر سه حرفی به تور ما میخورده یا دخترای شهر ما راحتن شایدم خیلی با کلاسن دیدن تو بمیری مزاحمه ورش داشتن شایدم از اول نداشتن شاید هم بد براشون گذاشتن چسبیده یه ور مشکلی نداره نمیدونم به هر حال
|
|
|
baba joone madaratoon bas konid parde che koftiye man az bachegi to kare sexam alanam az hamatoon kochiktaram(fekr konam) dar kol ghablo bezarid kenar be nazare man bade ezdevaj bayad be ham payband bashan albateage ba etelae hamba digaran sex dashte bashan ham ......................man dige vaghan az in kososheraye parde va .. khaste shodam ta onjayi ham ke dastam biyad miram ti tiripe parde bardari kasi ham ke mikhad bakere bashe bikhiyale kone lapayi beshe ma ha be khodemoonam mikhaym dorogh begim ama ta key?????????????????????????????????
حکم اهوراست به اهریمنان ، پارسیان تا به ابد قهرمان
|
|
|
اين ها حرف هاي يه پسر بود !
ولي فكر نكنم دختر ها اينجوري فكر كنن ؟! 
|
|
|
|
|

ناامید از عشق
|
|
|
Zendegi yani Hamin
Aval bebin khodet Che kaare hasti ...
Ageh To ghabl az Ezdevaj Sex ro tajrobe kardi pas Hamsaret ham in hagh ro daare .
Ghorboonetooon
Babki

ناامید از عشق
|
|
|
man tahala az kosai ke kardam hame aval migoftan 2khtarim ama
bad paye mamele miresid hamashoon be ga dade boodan
|
|
|
man tahala az kosai ke kardam hame aval migoftan 2khtarim ama
bad paye mamele miresid hamashoon be ga dade boodan
|
|
|
حالا چکار پرده دارین اینهمه گنده اش می کنین
آخرش که باید پرده رو ور دارین حالا یه آدم با مرام پیدا شده پرده ها رو ور می داره چرا خودتونو ناراحت می کنین...
من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
|
|
|
|
|
مهم نیست
|
|
|
faribakaty
چی مهم نیست عزیز دلم؟؟؟
من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
|