| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: hta دوست عزیز فکر میکنم اگه کمی رو این موضوع فکر کنی خودت جواب خودتو پیدا میکنی....
1- ترس از طرز فکر مردم..
2- گرفتن لقب فاحش...
3- محدودیت سکس برای دخترن...
4-وجود پرده برای خیلی از اقاین (برای ازدواج) مهم تر از عشق و انسانیت دختر..
5-...
اگه بخوای میتونی این لیست را میتوانی خیلی طولانی ترشهم کنی...
بابا دمت گرم و به قول تو خيلي چيز هاي ديگه نا گفته است
|
|
|
Quoting: Paria_19 من هنوز دخترم. اين دليل نميشه بترسم. تو قسمت مشخصات هم زدم دوست دارم آزاد باشم. از اين نظام هم ترسي ندارم.
ولي خيلي بد بختين
توهين نكن----بابا ادمين اين 10 پست داده هفت تاش توهين بوده يه كاري كن
|
|
|
بابا آحه کیره نمی ذاذره چون تو گلوشون گیر کرده
|
|
|
|
|
اصلا حق دارند نگویند
می دانید هزینه نصب پرده چند است که به این راحتی درباره این نازنینها قضاوت می کنید.
من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
|
|
|
مشکل از مملکت ماست. من خودم پسرم اما عقیده دارم که اشکالی نداره که دخترها سکس کنند چون اونها هم به سکس نیاز دارند. این مشکل از فرهنگ ماست ما همیشه کردن را مثبت می بینیم و دادن را منفی. اگر پسری با دختری سکس کند می گوییم "فلان پسر فلان دختر را کرد" و نمی گوییم "آن دو نفر با هم سکس کردند" این غلطه!!
اگر این مشکل حل بشه خیلی از مشکلات دیگه هم حل می شه. فرضا اینکه طرف بدون اطلاع زنش هزار تا کار می کنه اما زنش همیشه باید لای 50 لایه پارچه باشه تا کسی نبیندش. اگر شوهر می خواهد سکس خارج از برنامه داشته باشد باید به زنش هم این حق را بدهد.
|
|
|
AKHE KODOM DOKHTARI TOKHM DARE
|
|
|
baba hamee mojoodat roo zamin tokhm darannn
to tokhm dariii manam darammm hame darannnn 
|
|
|
مشكل مذهب كيريتونه كه ريده به همه چي. همين الان هر كدوم از شماها رو بگيرن مثل آب خوردن ميتونن اعدامتون كنن. چرا؟ چون اجازشو دارن. ايرانيا خيلي بدبختن. اصلا عربا رو مثال نميزنم. تركيه رو نگاه كنيد. حالا خودتونو نگاه كنيد. ملتي كه حاضر بشه به خاطر دينش از زندگي و زن و حتي بچش بگذره همون بهتره كه اعدام بشه.
|
|
|
|
|
akhe dokhtara hamishe mikhan khodeshoono dastnayaftani neshoon bedan oft dare began ke ghablan dastyaftani shodan
|
|
|
salam,hamontori ke bazi dostan goftan hamesh zire sare in Farhange va azeshhaye ghalati hast ke ma dar in mamlekat darim,benazar man aslan yek dokhtari ke hanoz bakereh hast aslan bara sex khily ham khasteh kondeh hast chon aslan raho chahe droste sexo balad nist va nemeytone to takhtekhab drost hal bedeh va aval bayad modati tarzeh sexo besh yad dad.dar khily keshvarhaye digeh be dokhtari ke balye 18 hastesh va hanoz bakerest meykhandand va meygand teraf normal nist ke hanoz bakereh mondeh.
|