| نویسنده |
پیام |
|
|
آقایونی که تا حالا آبشون رو کسی خورده لطفا جریانش رو تعریف کنن ، بگن به زور دادن خورد یا خودش خواست یا اینکه تصادفی بوده !
خانوم هایی که در این باره خاطره دارن متقابلن بیان کنن و فکر میکنم چیزه جالب و هیجانی از آب در بیاد خودم که تا حالا کسی این محبت رو در حقم نکرده
|
|
|
# : 25 May 2008 14:59 | ویرایش بوسیله: farhadsex
من متاهل هستم و 34 ساله ولي مدتها بود تو ابنترنت دنبال يه خانمي واسه سكس ميگشتم تا اينكه توي يكي از سايتهاي دوست يابي به ظرز باورنكردني با يك دختر 27 ساله به نام شيما آشنا شدم و همان موقع هم قرار بر سكس گذاشيم و لي او گفت چون دختر هست و هنوز پرده دارد در حد خوردن و سكس از عقب باشد كه با هم توافق كرديم . از همان اول هم قضيه متاهل بودن و اينكه فقط به خاطر سكس با هم باشيم را به او گفتم و قبول كرد .يكي 2 بار همديگر را ديديم و پس از آشنايي حضوري و اطمينان از يكديگر، قرار شد براي سكس يك مكاني جور كنيم. اول كه مكاني نداشتيم در ماشين و جاهاي خلوت با همديگر ور ميرفتيم ولي بعد از مدتي آپارتمان يكي از آشنايان كه خالي بود مدتي در اختيارم قرار گرفت . وقتي به اپارتمان ميرفتيم ( معمولن 2-3 ساعت وقت داشتيم ) حسابي با هم حال ميكرديم . من اورا لخت ميكردم و حسابي بدنش را ليس ميزدم از بالا به پايين و آنقدر كسش را ميخوردم كه معمولن بعد از 2-3 دقيقه ارضا ميشد. بعد هم نوبت او بود كه واسه من ساك بزند ( البته اولين بار خودش پيشنهاد داد كه كيرم را بخورد ). ولي هيچوقت من نتونستم ( يا در واقع روم نشد ) به او بگم كه ابم را بخوره و بعد از خوردن كيرم از كون او را ميكردم . معمولن با هم حمام هم ميرفتيم و يك بار ديگر هم در حمام سكس ميكرديم . شيما هم خيلي حشري بود و حسابي حال ميكرد . اما قضيه خوردن آب كيرم : يك بار در حالي كه داشتيم باهم حال ميكرديم و شيما داشت كيرم را حسابي ميخورد( اين را هم بگويم كه معمولن شيما دوست دارد كيرم را تا ته بخورد ( اندازه كيرم 17 سانتيمتر طول و 4.5 سانتيمتر قطر) و آن را كامل در دهانش جا ميداد به طوري كه حالت تهوع بهش دست ميداد) خلاصه ، من داشتم حسابي حال ميكردم و نزديك بود كه آبم بيايد ولي چون در دهان شيما بود نميتونستم هم خالي كنم ولي در يك لحظه از خود بيخود شدم و كنترلم را از دست دادم و پيش خود گفتم هر چه بادا باد، ابم را در دهانش ميريزم اگر ناراحت شد ازش عذر خواهي ميكنم و ميگم كه نتونستم خودم را نگه دارم اگر هم ناراحت نشد كه چه بهتر . خلاصه ابم با فشار در دهان شيما خالي شد و من منتظر داد و بيدادش بودم ولي با كمال تعجب ديدم كه نه تنها عصباني نشد بلكه كيرم را تا آخرين قطره كه ابش آمد در دهانش نگه داشت و حتي با دست هم برايم جلق زد تا كامل شود و بعد ارام كيرم را از دهانش درآورد و ابم را كه در دهانش پر شده بود در قوطي خالي كمپوتي كه همانجا بود و قبلن خورده بوديم خالي كرد و با لبخند نگاهم كرد و گفت چقدر زياد و داغ بود.من كه خيلي تعجب كرده بودم با تاسف گفتم ببخشيد من نميخواستم بريزم ولي شد ديگه ! شيما با خنده گفت هيچ اشكالي نداره من بدم نمياد تازه خوشمزه هم بود ولي دفعه ديگه قبلش بهم بگو . اقا منو بگي انگار دنيا را بهم داده باشند كلي ذوق زده شدم و گفتم راستش من ميترسيدم كه تو ناراحت بشي و گر نه منم خيلي دوست داشتم و الان هم تقريبن عمدي ريختم تا تو را امتحان كنم كه با گفتن اين حرف شيما به من حمله ور شد و كلي به شوخي منو زد و حسابي همديگرو بغل كرديم و بعد هم يه دست كامل از كون كردمش. از اون به بعد هم ديگه هميشه آبم رو ميخوره و بعد از مدتي هم كه آپارتمان رو از دست داديم و ديگه مكاني نداريم الان چند ماهه كه از كون نكردمش و با هم معمولن ماهي يك تا دو بار ميريم بيرون شهر يه جاي خلوت و حسابي همديگرو تو ماشين ميماليم و من سينشو ميخورم و كسشو انقدر ميمالم تا ارضا ميشه اگر شرايط هم مساعد باشه حتي تو ماشين كسشو ليس ميزنم ( ولي با هزار بدبختي !) اونم واسه من ساك ميزنه و واسه اينكه لباسام كثيف نشه و تابلو نشه همه آبمو تو دهنش خالي ميكنم و اگر ازش بخوام همشو هم قورت ميده و ميخوره ولي معمولن ميريزه بيرون . خيلي هم براش جالبه كه چرا مردا اينقدر از خوردن اب كيرشون توسط خانما لذت ميبرن ! و هميشه اينو از من ميپرسه كه آخه چه فرقي واسه مردا داره كه آبشون كجا بريزه ؟ اين رو هم بگم گه شيما در سكس خيلي باحاله و همه جوره حال ميده مثلن من يك بار ازش خواستم تو ماشين صورتشو بگيره زير كيرم و من همه آبم رو روي صورتش ريختم و اونم مثل كرم ماليد به صورتش يا يك بار ديگه آبمو كامل ريختم رو سينه هاش ( سايز 75)و كامل هر 2 سينشو با ابم ماليد و خيس كرد يا يك بار ديگه بيرون از شهر وسط بيابان در حالي كه پريود بود فقط شلوارشو پايين كشيدم و از كون كردمش كه خيلي خيلي حال داد ولي استرس فوق العاده ا ي داشت كه هر لحظه ميترسيديم سرو كله يكي پبدا بشه . كلن شيما دختر خيلي باحاليه و من هم تا جايي كه ميتونم بهش از هر لحاظ كمك ميكنم و ميشه گفت علاوه بر شريك سكسي دوستان بسيار خوبي هم براي يكديگر هستيم . اميدوارم ميشه در زندگي موفق باشد و هر چه كه دوست دارد خدا بهش بدهد. در ضمن شيما و من هر دو مهندس هستيم اينو گفتم كه بدونيد شيما دختر تحصيل كرده اي هم هست و سكس و دوستي ما كاملن بر اساس انتخاب و عاقلانه صورت گرفته است . و مثل خيلي ها با گول زني و دروغ شروع نشده . با اميد موفقيت براي همه دوستان .
|
|
|
اره همسرم واسه منو وقتی حسشو داشته باشه میخوره!
|
|
|
|
|
Quoting: mikeshamash آقایونی که تا حالا آبشون رو کسی خورده لطفا جریانش رو تعریف کنن ، بگن به زور دادن خورد یا خودش خواست یا اینکه تصادفی بوده ! خود دختره خورده 
♥♥♥ هیچوقت نگو میخوام مثل این یا اون باشم... همیشه سعی کن خودت باشی و بهترین ♥♥♥
|
|
|
Quoting: mikeshamash آقایونی که تا حالا آبشون رو کسی خورده لطفا جریانش رو تعریف کنن اب که نه ولی برقمونو خوردن بی انصافا
|