|
|
جاهایی که هدف اصلی این تاپیک بود و می خواستم به همونا برسم، گذاشتم تو گیومه " ".
Laleh23 سکس نرمال بین 10 تا 15 دقیقه است. زیر دو دقیقه هم غیر طبیعی است.
Tina_sadr اگه موضوع فقط سر اصل قضیه باشه که به نظر من هم بین 20 تا 30 دقیقه خوبه. "البته آهسته و پیوسته. ولی برای جزییات هر چی بیشتر کار بشه فکر کنم بهتره."
Assworshiper نکته مهم اینه که مقدمات بسیار تاثیر گذار بر عمل اصلی هستند و "استعداد طرفین در بجا آوردن مناسک مقدماتی، زمان عمل اصلی رو میتونه کم و زیاد کنه. حالا باید دید که طرف مقابل دوست داره سریع سر اصل مطلب رفت یا واسش مقدمه چینی کرد."
Azarin_bal من شخصا اگه با كسي سكس كنم كه دوستش داشته باشم ، همه چيز رو ميسپرم به اون ، يعني با لذت بردن اون ،منم لذت ميبرم.
Dariushagha بابا 15 دقیقه فقط دست گرمیه... لااقل 3 تا پوزیشن که باید استفاده بشه یا نه؟
Jizjiz زمان سكس رو دو طرف با هم تنظيم ميكنند و به ميزاني كه هر دو از اون سكس لذت ببرن بسنده ميكنن. هميشه تعيين كنده پايان سكس مرد هست. به نظرم البته ميشه اينو هر دو انجام بدن. "يعني موقعي كه زن توقع داره اين سكس به پايان برسه به شريك جنسيش اطلاع بده و اون هم تمومش كنه .چه طولاني مدت و مقطع باشه و چه به دليل شرايط مكاني و زماني كمتر از يك دقيقه طول بكشه، مهم نتيجه حاصله هست."
Gipsy Girl toole zamane sex,kamelan salighe i hast va bastegi be mogheiat dare
shakiba56 سکس همیشه نباید در زمانی باشه که دو طرف یا دچار شهوتند یا عشق. اصولا سکس قانون نداره. "چیزی که مهمه همنواخت بودن با همه. یعنی خانوم و آقا حداقل در طول چند ثانیه اختلاف ارضا بشن."
|