| نویسنده |
پیام |
|
|
khob bastegi be 2 taraf dare mamolan sex vaghti tamom mishe ke abe mard biad va mard har chi senesh balatar va tajrobeye sexish bishtar bashe abesh dir miad gheyr az sen kheyli chizaye dige ba erza shodane mard ertebat daran khoshgeliye zan tang ya goshad bodane zan jayi ke tosh sex mikone amadegiye ghabl az sex... hameye ina be on zamane tol keshidane sex rabt daran dar morede zanam hamintore har chi senesh balatar bashe sakht tar erza mishe va ama inke chera to sex ab omadane mard moheme na zan dalilesh ine ke to ye bar ab ovordane mard ye zan momkene chand bar erza beshe
|
|
|
ey baba chera injori shod man har bar send kardam didam naresid akharesh didam hame ba ham resid! :d sorry
|
|
|
Quoting: jizjiz زمان نبايد وقتي باشه كه بعد از اون انتظار چيز غير قابل تحملي بره مثل دعوا و درگيري و يا اينكه قبل از اون اتفاقي روي اعصاب يكي از دو شريك جنسي تاثير گذاشته باشه دوست عزیز همه ی سکسها به خاطر شهوت نیست بله اصول سکس رو درست گفتید اما بعضی از اوقات آقا یا خانوم سکس رو برای خالی شدن ذهنشون میخوان. مثلا خانوم یا آقا از موضوعی عصبی هستند حتی از دست همدیگه اما تو همون لحظه احساس نیاز به سکس رو دارن حالا چرا خانوم به خاطر اینکه اصولا دوست داره مغلوب باشه و وقتی با آقا سکس میکنه ( مخصوصا سکس خشن البته در زمانی که اعصاب خرابه) احساس میکنه از نظر حسی خالی و ارضا شده و آقا چون جنسیتش اصولا غالبه زمان سکس حس برتریش ارضا میشه و اعصابش آروم ژس سکس همیشه نباید در زمانی باشه که دو طرف یا دچار شهوتند یا عشق. اصولا سکس قانون نداره.
شب تنهایی تو قاب آینه چهره ی مات دلم شکسته بود................دل خسته ای که بی حضور عشق همه ی پنجره ها رو بسته بود
|
|
|
|
|
خوب اما جواب سوال صاحب تایپک من مطمئنم تمام کسانی که میزان ساعت و دقیقه دادند خودشون رعایت نکردند حداقل نه همیشه گاهی پیش میاد خانوم یا آقا در زمانی کوتاه ارضا میشن ( البته نه دو دقیقه ) گاهی هم پیش میاد که چند پوزیشن عوض میشه اما حتی به اوج هم نرسیدند چیزی که مهمه همنواخت بودن با همه یعنی خانوم و آقا حداقل در طول چند ثانیه اختلاف ارضا بشن. ولی اگر بخواهیم متناسب در نظر بگیریم فکر کنم بین یک ربع تا نیم ساعت کافی باشه البته فینال نه مخلفات. ممنونم که به تایپکتون دعوتم کردید لذت بخش بود و مفید پیروز باشید.
شب تنهایی تو قاب آینه چهره ی مات دلم شکسته بود................دل خسته ای که بی حضور عشق همه ی پنجره ها رو بسته بود
|
|
|
# : 8 May 2008 01:09 | ویرایش بوسیله: lolipup
Quoting: shakiba56 مثلا خانوم یا آقا از موضوعی عصبی هستند حتی از دست همدیگه make up sex.
Quoting: shakiba56 خانوم به خاطر اینکه اصولا دوست داره مغلوب باشه و وقتی با آقا سکس میکنه ( مخصوصا سکس خشن البته در زمانی که اعصاب خرابه) احساس میکنه از نظر حسی خالی و ارضا شده

Quoting: shakiba56 آقا چون جنسیتش اصولا غالبه زمان سکس حس برتریش ارضا میشه و اعصابش آروم ژ
 Quoting: shakiba56 اصولا سکس قانون نداره. با این موافقم. ولی راجب مغلوب و غالب باش کاملا مخالفم.
|
|
|
15 تا 20 مین نرمالشه !!!
یا رب دل دوستان پر از غم نکنی , با تیز قضا ما خم نکنی , ای چرخ تو را به حق قرآن سوگند بعد از من یک مو ز تن رفیق ما کم نکنی .
|
|
|
ممنون دوستان. کاملا مفید بود. یه خلاصه ای از مطالب دوستان. جاهایی که هدف اصلی این تاپیک بود و می خواستم به همونا برسم، گذاشتم تو گیومه " ".
Laleh23 سکس نرمال بین 10 تا 15 دقیقه است. زیر دو دقیقه هم غیر طبیعی است.
Tina_sadr اگه موضوع فقط سر اصل قضیه باشه که به نظر من هم بین 20 تا 30 دقیقه خوبه. "البته آهسته و پیوسته. ولی برای جزییات هر چی بیشتر کار بشه فکر کنم بهتره."
Assworshiper نکته مهم اینه که مقدمات بسیار تاثیر گذار بر عمل اصلی هستند و "استعداد طرفین در بجا آوردن مناسک مقدماتی، زمان عمل اصلی رو میتونه کم و زیاد کنه. حالا باید دید که طرف مقابل دوست داره سریع سر اصل مطلب رفت یا واسش مقدمه چینی کرد."
Azarin_bal من شخصا اگه با كسي سكس كنم كه دوستش داشته باشم ، همه چيز رو ميسپرم به اون ، يعني با لذت بردن اون ،منم لذت ميبرم.
Dariushagha بابا 15 دقیقه فقط دست گرمیه... لااقل 3 تا پوزیشن که باید استفاده بشه یا نه؟
Jizjiz زمان سكس رو دو طرف با هم تنظيم ميكنند و به ميزاني كه هر دو از اون سكس لذت ببرن بسنده ميكنن. هميشه تعيين كنده پايان سكس مرد هست. به نظرم البته ميشه اينو هر دو انجام بدن. "يعني موقعي كه زن توقع داره اين سكس به پايان برسه به شريك جنسيش اطلاع بده و اون هم تمومش كنه .چه طولاني مدت و مقطع باشه و چه به دليل شرايط مكاني و زماني كمتر از يك دقيقه طول بكشه، مهم نتيجه حاصله هست."
Gipsy Girl toole zamane sex,kamelan salighe i hast va bastegi be mogheiat dare
shakiba56 سکس همیشه نباید در زمانی باشه که دو طرف یا دچار شهوتند یا عشق. اصولا سکس قانون نداره. "چیزی که مهمه همنواخت بودن با همه. یعنی خانوم و آقا حداقل در طول چند ثانیه اختلاف ارضا بشن."
|
|
|
منتظر نظرات جدیدِ دوستان جدید می مونیم. 
|
|
|
|
|
Quoting: foad_sa منتظر نظرات جدیدِ دوستان جدید می مونیم.
نتیجه اخلاقی این تابیک چیه .
|
|
|
Quoting: HalfDevil نتیجه اخلاقی این تابیک چیه نتیجه اینه که کمتر از 15 دقیقه سکس...به مفت نمیارزه.
از دست عزیزان چه بگویم گله ای نیست...گر هم گله ای هست دگر حوصله ای نیست
|