| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: laleh23 سکس نرمال بین 10 تا 15 دقیقه است

Quoting: dariushagha وای من اگه کمتر از 2 سا عت باشه که افسرده میشم. داریوش جان، لاله خانوم بدون مخلفاتش رو گفت... اون گاز گرفتنهای قبل و بعدش رو جدا کن 
no matter who u r or what u do!... there's always a thing 2 sigh 4 u
|
|
|
سکس يعنی چی؟ اگه منظورتون همونه که از نظر من شامل پيش غذا و غذای اصلی و دسر ميشه خب بستگی داره چقدر دو نفر ظرفيت دارن 2 ساعت هم که آقا داريوش گفت توی اين دسته هست امّا اگه منظور از سکس غذای اصلی باشه 15-20 دقيقه که لاله جان گفتن من با اون مدل اوّلش موافقم.. 2 ساعته هه 
دستخطی که تو را عاشق کرد، شوخی کاغذی ماست.. بخند!
|
|
|
ممنون که اومدین و نوشتین.
منظورم همون غذای اصلی بود، نه مقدماتش. 
پس 10 تا 20 دقیقه، پی در پی رفت و برگشت؟ یا آهسته و پیوسته؟
خانومای دیگه نظرشون همینه؟
|
|
|
|
|
به نظر من این موضوع جای بحث داره.
اما به طور کلی اگه موضوع فقط سر اصل قضیه باشه که به نظر من هم بین 20 تا 30 دقیقه خوبه. البته آهسته و پیوسته. ولی برای جزییات هر چی بیشتر کار بشه فکر کنم بهتره. دیگه بستگی به نظر 2 طرف داره.
;;;دارم این زندگی رو به چی میبازم؟؟؟؟;;;
|
|
|
Quoting: dariushagha لاله جان.. واقعا دلم واسط سوخت... چند دقیقه؟؟؟..وای من اگه کمتر از 2 سا عت باشه که افسرده میشم. داریوش باز قرصاتو نخوردی تو 
Quoting: lolipup Dariush, pleaaaaaaaaaaase don't brag.. We have experts among us.:
Dariush watching too many Movie 
لاله
|
|
|
برای اشخاص متاهل چه زن چه مرد که فعالیت سکسی نرمال دارند زمان 15 تا 20 دقیقه برای هفته ای 2 یا 3 بار ایده ال هست ولی برای خواهران و برادرانی که در لیست انتظار هستند و هر از چند ماهی توفیق نصیبشون میشه سکس اگر ساعتها هم طول بکشه باز هم آخرش با حسرت تمام میشه. برای افراد هایپر اکتیو در سکس که اگر هر روز این کار رو انجام ندن بهشون فشار میاد همان 20 تا 30 دقیقه ایده ال هست. نکته مهم دیگه اینه که مقدمات بسیار تاثیر گذار بر عمل اصلی هستند و استعداد طرفین در بجا آوردن مناسک مقدماتی زمان عمل اصلی رو میتونه کم و زیاد کنه. حالا باید دید که طرف مقابل دوست داره سریع سر اصل مطلب رفت یا واسش مقدمه چینی کرد. در این زمینه بین علما اختلاف نظر زیاده!!!
|
|
|
10 مین
خدارو بخونید و به اجابت دعای خود ایمان داشته باشید. چون خدا دعا رو از قلبی که دچار غفلت باشه نمی پذیره.
|
|
|
# : 5 May 2008 21:00 | ویرایش بوسیله: lolipup
Quoting: dariushagha I swear, com on! what is few minutes???? ??
Well, it all depends how you use these few minutes.
Quoting: laleh23 داریوش باز قرصاتو نخوردی تو
نه اتفاقا به نظرم چندتا از همون قرصارو یه دفعه با هم خورده.
Quoting: laleh23 Dariush watching too many Movie
 And he finishes with the movie.
|
|
|
|
|
به نظر من بستگی داره به اینکه آدم چقدر حشری بشه نرمالش 15 دقیقه است واسه من اما اگه خیلی حالم بد باشه بالای یک ساعت لازم دارم البته 3 ساعتم توی کارنامه م هست!
|
|
|
hamid_h73
Quoting: hamid_h73 سلام حمید 32 ساله از تهران - ونک - متاهل - تمایل به دوستی و رابطه با خانم محترم از تهران قد 180 - سبزه - چهار شونه - وزن 80- کارشناس کامپیوتر - شغل : کامپیوتر ایمیل :ofog.p.g@gmail.com
برادر حمید الان اینی که شما گفتین ، چه ربطي به بحث داشت احيانا؟
foad_sa
عزيز ، والا چي بگم ؟ بستگي به طرف داره ، به علاقه اي كه بين دو طرف هست ، من شخصا اگه با كسي سكس كنم كه دوستش داشته باشم ، همه چيز رو ميسپرم به اون ، يعني با لذت بردن اون ،منم لذت ميبرم ،...
اما منطقي اش كه شامل نوشابه و سالاد و سيب زميني و بعضا نون اضافه است !! حول و حوش 45 دقيقه تا 1 ساعت ....
البته اينم بگم به مكان هم بستگي داره ، اگه ترس از اينكه الان صاحب خونه بياد و رسوا بشيم و چه ميدونم اين حرفها باشه كه من به شخصه اصلا ارضا نميشم ..!! 
ريلكس و عشقولانه و اين حرفها ... همون 45 دقيقه تا 1 ساعت .... خدا بده بركت !!!
واسه من که عاشقم همین بسه : ~ " هر کی عاشقه به عشقش برسه"~!
|