| نویسنده |
پیام |
|
|
زمان ایده آل سکس چقدره؟ خصوصا از نظر خانوما. می دونم که تا یه حدی براشون لذت بخشه و به اصطلاح حال میده. بعدش بیحال و زده میشن و در نتیجه ارگاسم نمیشن.
بیاین بگین: سکس، چند دقیقه یا ساعت طول بکشه خوبه؟
(از الان خیلی رُک بگم که دنبال شناسایی خانومای اینجا نیستم. خودم اول بگم که متهم نشم!)
|
|
|
امیدوارم این تاپیک یه چیزی بهمون یاد بده. کجایین؟!
|
|
|
این سوالُ اصرار دارم خانوما بیان جواب بدن. چون آقایون اگه مشکل زود انزالی شون حل بشه، زمان سکس اصلا براشون مهم نیست و به قول معروف هی تلمبه میزنن!! در نتیجه اصلا به طرف دیگه ی سکس، یعنی خانوما توجهی نمیشه. که چقدر نیاز دارن و کی باید ارگاسم بشن.
|
|
|
|
|
سکس شما چقدر طول میکشه؟
|
|
|
Quoting: foad_sa بیاین بگین: سکس، چند دقیقه یا ساعت طول بکشه خوبه؟ ساعت؟  سکس نرمال بین 10 تا 15 دقیقه است  زیر دو دقیقه هم غیر طبیعی است 
لاله
|
|
|
Quoting: laleh23 سکس نرمال بین 10 تا 15 دقیقه است لاله جان.. واقعا دلم واسط سوخت... چند دقیقه؟؟؟..وای من اگه کمتر از 2 سا عت باشه که افسرده میشم.
از دست عزیزان چه بگویم گله ای نیست...گر هم گله ای هست دگر حوصله ای نیست
|
|
|
# : 5 May 2008 05:32 | ویرایش بوسیله: lolipup
Quoting: dariushagha لاله جان.. واقعا دلم واسط سوخت... چند دقیقه؟؟؟..وای من اگه کمتر از 2 سا عت باشه که افسرده میشم.
 Dariush, pleaaaaaaaaaaase don't brag.. We have experts among us. : .
|
|
|
سلام حمید 32 ساله از تهران - ونک - متاهل - تمایل به دوستی و رابطه با خانم محترم از تهران قد 180 - سبزه - چهار شونه - وزن 80- کارشناس کامپیوتر - شغل : کامپیوتر ایمیل :ofog.p.g@gmail.com
|
|
|
|
|
Quoting: lolipup , pleaaaaaaaaaaase don't brag I swear, com on! what is few minutes???? ??
از دست عزیزان چه بگویم گله ای نیست...گر هم گله ای هست دگر حوصله ای نیست
|
|
|
Quoting: laleh23 سکس نرمال بین 10 تا 15 دقیقه است
Quoting: dariushagha کمتر از 2 سا عت باشه که افسرده میشم آقا اصلا بیاید همینجا میانگین میگیریم... یه ساعت و پنج دیقه!!! دیگه دعوا نکنید
no matter who u r or what u do!... there's always a thing 2 sigh 4 u
|