| نویسنده |
پیام |
|
|
ثبت نام ارباب های زن و برده های مرد Misstresses & Male Slaves
mark22
|
|
|
سلام این قسمت رو درست کردم که اگر ارباب زن یا میسترس که دنبال برده میگرده اینجا yahoo id شو بزاره... ممنون
mark22
|
|
|
راستی من خودم دوست دارم که بردگی رو امتحان کنم اینم آیدی من : mannicekiss22@yahoo.com
mark22
|
|
|
|
|
من حاضرم هم برده ی خانم بشم هم طبق دستورشون به دوست پسر یا شوهرشون خدمت کتم Yahoo ID:Tokhme_sage_madar_jende off bezarid
|
|
|
سلام من بابک 38 ساله هستم و دوست دارم برده زنها بشم بخصوص سن بالا ها ی خوشگل.من عاشق خوردن و لیسیدن پا هستم. sevda_babak@yahoo.com
|
|
|
منم شاهين 35 ساله و مجرد ساكن تهران عاشق بردگي و كنيزي زنها بخصوص زنهاي مسن و چاق هستم shaahin_j1350@yahoo.com
|
|
|
سلام من آرمین 20 ساله. دوست دارم این کار رو با یه دختر تجربه کنم (البته مشخصا تا هر حدی که خانوم بخوان) ولی من خوردن پا رو خیلی دوست دارم.
ایمیل من: nagoo_o_napors@yahoo.com
|
|
|
Quoting: barde_madarjende به دوست پسر یا شوهرشون خدمت کتم ظاهرا اینجا همه شیفتگان خدمتن نه تشنگان قدرت
|
|
|
|
|
Quoting: mostafa_74 ظاهرا اینجا همه شیفتگان خدمتن نه تشنگان قدرت

عشق هاله اي است اهورايي که آغازش , پايان و پايانش , آغاز آن است!
|
|
|
man master hamii hastammmmmmmmmmmmmmmmmmmm
inam adresam http://360.yahoo.com/my_profile-7AEomLYzdLxFlrDe9fPV61yqyhn4nQgA5gw-;_ylt=Ah4MY6hQPGFGhlWdqc1HFLC0AO
master_hamii
"یه دختر خوب باید 7 تا (ب) داشته باشه: بیاد، بخوابه، بماله، بخوره، بده، بپوشه، بره" >>> master_hamii
|