صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / سکس در ایران / چرا مرد ایرانی باید تو منگنه باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
. 1 . 2 . >>
نویسنده پیام
# : 3 May 2008 17:13

اگه خواستیم با هم حرف بزنیم من را add کنیدsa_irany@yahoo.com

# : 3 May 2008 18:11

Quoting: sa_irany
چرا مرد ایرانی باید تو منگنه باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

منظورت رو روشنتر كن...
اگه منظورت به اين هست كه درمورد سكس آقايون مشكلهاي بيشتري براي انجامش دارن درحالي كه زنها آزادن براي انتخاب،
اولا اينكه نه تنها توي ايران بلكه الان تقريبا تو همه كشورهاي اروپايي و امريكايي و پيشرفته، جنس مؤنث ارزش و جايگاه بالايي داره و اختيارهاي زيادي براي خودش داره... حتي ميتونم بگم كه خانمهاي اونجا خيلي از خانمهاي ايران آزادتر هستن...
ثانيا از قديم هم گفتن معشوق ناز ميكنه و عاشق ناز ميكشه!.. معمولا هم عاشقها مردها هستن! پس اين طبيعي هست كه انتخاب نهايي هميشه با خانمها باشه... توي سكس هم اوني كه صبرش كمتره و نيازش بيشتر معمولا جنس مذكره و بخاطر همين مردها ميفتن دنبال دخترها و دخترها انتخاب ميكنن فرد دلخواهشون رو!
حالا ما توي ايران هستيم... ايران اسمش جامعه اسلاميه... هرچند نود درصد احكامش رو غلط به گوش مردم خوندن و بيشتر قوانين اصليش رو رعايت نميكنن و بعضي حكمهاش رو خيلي معمولي از كنارش رد ميشن و بعضيهاش رو خيلي گير بيش از حد ميدن بهش!... حالا مسائل اينچنيني توي جامعه اسلامي نهي شده و ازش توي جامعه اي كه اسمش اسلامي هست بايد جلوگيري بشه هرچند اسلام هميشه گفته لااجبارفي الدين اما اينها دارن ملت رو به دين مجبور ميكنن و حتي قضيه امر بالمعروف و نهي عن المنكر رو كه بايد عموم مسلمونها انجام بدن سپردن دست نيروي افتضاحي تا با خشونت اجراش كنن درحالي كه خود اسلام هميشه آدمها رو به برخورد ملايم با همديگه دعوت ميكنه! اما اگر نهي و جلوگيري هم باشه توي اين جامعه براي هردو جنس زن و مرد هست... هرچند اسلام جايگاه زن رو بيشتر از اديان ديگه بهش اهميت داده اما ميبينيم كه تو ايران نسبت به زنها هم خيلي گيرها ميدن... شما شايد سنگسار كسي رو نديده باشي اما اگه ببيني يادت ميفته كه اينجا زنها اونقدري هم آزاد نيستن... شايد تاحالا كسي رو نديدي كه گشت ارشاد بهش گير بده! يا اگه خودت هم خانم هستي(چون از اسم كاربريت نميتونم تشخيص بدم) براي خودت اتفاق نيفتاده تاحالا و طعم تلخ ترسش رو نچشيدي كه اين حرف رو ميزني...
درسته... مردها كسايي هستن كه دنبال دخترها ميان و دخترها هستن كه بايد انتخاب نهايي رو كنن اما اين اصل هميشه و همه جا بوده و هست و حتي بين حيوونها هم نود و نه درصد اونها جنس نر هست كه توي فصل جفت گيري به خودنمايي و جلب توجه جنس ماده ميپردازه

no matter who u r or what u do!... there's always a thing 2 sigh 4 u
# : 5 May 2008 15:58

از اینکه به من اهمیت دادی و دانستنی های من را بالا بردی ممنون ولی بعضی از اطلاعات شما اشتباه است و آمارتون مشکل داره در ضمن اینها رانگفتم که ناراحت بشی یا فقط جواب داده باشم گفتم که باز هم من را از اطلاعات خود با خبر کنی و ما را بی نسیب نزاری ممنون

# : 5 May 2008 15:58

از اینکه به من اهمیت دادی و دانستنی های من را بالا بردی ممنون ولی بعضی از اطلاعات شما اشتباه است و آمارتون مشکل داره در ضمن اینها رانگفتم که ناراحت بشی یا فقط جواب داده باشم گفتم که باز هم من را از اطلاعات خود با خبر کنی و ما را بی نسیب نزاری ممنون

# : 5 May 2008 16:04

چرا مرد ایرانی باید تو منگنه باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چرا باید تو منگنه باشه ؟

چرا باید ادد کنن ؟

چرا همینجا حرف نمیزنی؟

چرا یه تاپیک نمیزنی و آی دی بدی برا دوستیابی و اینجوری بیان میکنی ؟

چرا ؟

هر کجا محرم شدی چشم از خیانت باز دار _*_*_* ای بسا محرم که با یک نقطه مجرم می شود...
# : 5 May 2008 16:09

Quoting: Amir_ho
چرا ؟

شاید می خواد یکی بیاد از تو منگنه درش بیاره

# : 5 May 2008 16:11

بعضی از اطلاعات شما اشتباه است و آمارتون مشکل داره

اولا من هیچ آماری ندادم! ثانیا شما بگو کجاش غلطه شاید من هم یه چی به اطلاعاتم اضافه شد
Quoting: Amir_ho
باید تو منگنه باشه ؟

چرا باید ادد کنن ؟

چرا همینجا حرف نمیزنی؟

چرا یه تاپیک نمیزنی و آی دی بدی برا دوستیابی و اینجوری بیان میکنی ؟

چرا ؟

# : 5 May 2008 16:11

Quoting: mostafa_74
شاید می خواد یکی بیاد از تو منگنه درش بیاره

منگنه قفل کرده

# : 5 May 2008 17:49

اولاً منظورت از آزادی و اختیار چیه اگه منظورت از لحاظ جنسی است درست می گویی اما ارزش والای زن در کشورهای خارجی فقط از لحاظ جنسی است یک چیز دیگر که هم باید اعتراف کنم حقوق زن در کشورهای پیشرفته یا به اصطلاح غربی به هیچ وجه با ایران قابل مقایسه نیست از لحاظ برتری آنها دوماً اگه منظورت از اینکه مردها دنبال زن ها می روند این است که مرد ها به زن ها تیکه میندازند اون اولاً به خاطر شرایط جامعه و دوماً به خاطر حیا زن است نه عاشق و معشوق در ثانی اگر هم از این لحاظ بخواهیم حساب کنیم در کشور ما بیشتر زن ها عاشق می شوند و ناز می کشند اگه شک داری یه سری به دادگاه های کشورت بزن و از لحاظ اینکه دینی که ما ازش حرف می زنیم و دینی که داریم تفاوت های بسیاری دارد موافقم اصلا هیچ حرفی در این نیست اما اگر در مورد مجازات زنها حرف می زنی در خارج هم به همین صورت است ولی در مورد حجاب باتو موافقم چیز الکی است ولی در مورد دختر که می گویی حق انتخاب با آنهاست اولاً مرد شخص مورد نظر خود را انتخاب می کند بعد زن می گوید اره یا نه ثانیاً یادت نرود حق تلاق با مرد است و انتخاب زندگی کردن یا نکردن با اوست و در آخر مقایسه انسان با حیوان کاری عبث و بیهوده است زیرا انسان قدرت تفکر و تعقل دارد واز همه مهم تر اراده و اختیار از خود دارد ولی حیوان چی ..............
در آخر امید وارم موفق باشی

# : 5 May 2008 17:51

منظور از منگنه خودم نبودم

. 1 . 2 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.