| نویسنده |
پیام |
|
|
به نظر من تو این 20 سال زندگی که داشتم متوجه شدم اکثر زنهای ایرونی حاضر هستن با یکی خوشگلتر و جذاب تر از شوهراشون سکس داشته باشن حتی اونا که مذهبی به نظر میان!!!نظر شما چیه؟؟؟ من که تجربه برخورد با اینجور زنها رو خیلی داشتم.
|
|
|
اونوقت این آمارو از کجا آوردی 
لاله
|
|
|
Quoting: sami2008 چرا در ایران بیش از 65%زنها حاضرن با کسی بهتر از شوهراشون سکس داشته باشن؟ مثلا تو این بیست سال با چند نفر این تجربه رو داشتی که این آمار 65% بدست آوردی؟؟؟؟؟  10 نفر؟ 150 نفر؟ 500 نفر؟ 12000 نفر؟
|
|
|
|
|
Quoting: lolipup مثلا تو این بیست سال با چند نفر این تجربه رو داشتی که این آمار 65% بدست آوردی؟؟؟؟؟ 10 نفر؟ 150 نفر؟ 500 نفر؟ 12000 نفر؟
 یه چیزی گفت بنده خدا 
لاله
|
|
|
روی دقت امارش زیاد حساب نکن این چیزیه که حدس زدم من تقریبا همه جای ایران رفتم و از چشم (بعضی )زنها چیزی رو دیدم که رسمآ خیانت رو نشون میداد .چرا؟
|
|
|
Quoting: sami2008 روی دقت امارش زیاد حساب نکن این چیزیه که حدس زدم من تقریبا همه جای ایران رفتم و از چشم (بعضی )زنها چیزی رو دیدم که رسمآ خیانت رو نشون میداد .چرا؟ خوب خیانت تو همه جا وجود داره و منحصر به ایران نیست. بعدش من نمیدونم شما در چه شرایط و محیطی با این خانوما برخورد داشتید اما عموما جوینده یابنده است. منظورمو گرفتید؟؟؟
|
|
|
خودتم میگی بعضی زنها  تو هر چیزی میتونه استثنا باشه ولی اینم بدون خیانت بدون دلیل خیلی کم است و اگه طرف بدون دلیل خیانت کنه دیگه از پستی خودشه 
لاله
|
|
|
Quoting: sami2008 روی دقت امارش زیاد حساب نکن این چیزیه که حدس زدم من تقریبا همه جای ایران رفتم و از چشم (بعضی )زنها چیزی رو دیدم که رسمآ خیانت رو نشون میداد .چرا؟
در همه موارد نیست یعنی همه اینطور که میگی نسیتن خیلی ها با عشق ازدواج میکنن و تا آخر هم همینطور میمانند در اون موارد هیچ وقت خیانت دیده نمیشه چون عشق زندگی جلو میبره نه فکر های زیر شکمی ولی وقتی یکی از طرفین به شریک زندگی خودش بی توجه باشه خوب معلومه دیگه میشه خیانت ولی وقتی همسرت چه زن چه مرد عاشقانه دوست داشته باشی و اون هم همین حس داشته باشه محاله به سمت دیگری کشیده بشه این مطمئن باش 
METAL my soul is crying behind my body
|
|
|
|
|
# : 18 Apr 2008 16:30 | ویرایش بوسیله: sami2008
بحث سر اینه که این یک حقیقت حالا خیلی ها از شنیدن حقیقت ناراحت میشن که به نظر من این دسته از اونایی هستن که یه همچین مشکلی رو در وجودشون یافتن اگر نه که عشق سر جای خودش است وعاشق واقعی چه کم چه زیاد همیشه وجود داشته وداره ولی اگه بخوایم کاری بکنیم چه بهتر اینکه اول مشکل رو بشناسیم وخودمون رو گول نزنیم شما چقدر از دخترا یاپسرا رو دیدید که از روی هوس که بیشتر( خوشگلی و خوش زبونی و رنگ ولعاب و..) یه روز دل به یه نفر میبندن فرداش یکی بهتر پیدا میشه دلو میدن به اون فردا همینا میشن همسر یه ادم ساده لوح ولی اونا هنوز نتونستن عاشق همسرشون بشن و دنبال یه بهانه میگردن تا به قول شما برن دنبال فکرهای زیر شکمی من دور و برم از این ادما زیاد دیدم
|
|
|
اصلا اقا اول این سوال رو از خودت بپرس ببین خودت حاضری با یکی دیگه که در شرایطی (در هر زمینه)بهتر از همسرت باشه سکس داشته باشی فرض کن همه چیز هم مهیا باشه فقط میخوام بدونم حاضری ؟ شعار نده میخوام خود واقعیت جواب بده...
|