| نویسنده |
پیام |
|
|
سلام دوستان من ایمان هستم از کرج 1سوال داشتم آیا از بین شما آقایون و پسرهای متاهل و یا در شرف ازدواج کسی هست که با اینکه همسرش رو در حال خیانت به خودش دیده باشه ولی هنوز اون رو عاشقانه مثل اول دوست داشته باشه و بخواد باهاش زندگی مشترکشون رو ادامه بده آیا کسی از شما این قدرت و تحمل و ایستادگی و عشق رو داره؟ اگر هست خاطرتون رو تعریف کنید . imantyson@yahoo.com shureshi80@yahoo.com
imantyson@yahoo.com
|
|
|
اول مي خواستم جوابت رو كامل بدم . ولي بعداً ديدم در يكي از پست ها ، يك كامنت بي ادبي گذاشتي . براي همين هم از جواب دادن بهت منصرف شدم . مودب باش پسر .
|
|
|
اولا:عزیزم جوسازی نکن من هیچ کامنت بی ادبی نذاشتم. دوما: اگر تحمل شنیدن حرفهای سکسی نداری و بهت فشار میاد پیشنهاد می کنم تو این قبیل سایتها نری. اگر هم منظورت از بی ادبی، بدگفتن به جمهوری اسلامی باشه که دیگه وا وی لا. سوما: شما لطف کن و شعار نده اگه راستمی گی جواب بده با توجه به اینکه من از شما جواب نخواستم چون می دونم آدمهایی که توان همچین گذشتی رو ندارن بالاخره کارشون رو 1جوری توجیه میکنن. من فقط گفتم اگه کسی هست با تعریف کردن خاطره اش دیگران رو هم سهیم کنه. بالاخره این هم 1جور درس انسانیت دیگه. فعلا قربونت با ادب
imantyson@yahoo.com
|
|
|
|
|
شورشی جان سوالت خیلی جالبه و برای اینکار فکر کنم خیلی سخت باشه واسه تصمیم گیری . یعنی باید تمام جوانب رو در نظر گرفت چون مسئله یک عمر زندگی هستش امید وارم منظورمو فهمیده باشی . یعنی قرار نباشه همیشه بخاطره عشق از این جور خیانتا رو تحمل کنی . این سوال برای دخترا هم هست . فقط زنها خیانت نمیکنند .
یه شبی بود و شبی لحظه ای بود و تبی قصه ی غم زدگی دردای پرزدگی همه تاریکیه شب هق هقه گریه رو لب .. ◄... خدایا سپاس...►
|