| نویسنده |
پیام |
|
|
سلام
من یه دوست دختتری دارم که خیلی هم دوستش دارم
این دختر قسم میخوره که تا حالا نداشته اما تئوری خیلی چیزا بلده !
حالا ممکنه که این دختر سکس داشته باشه و به من نگفته باشه و دروغ گفته باشه ؟
خواهشا" درست جواب بدید بحث یه عمره !
|
|
|
Quoting: MPFA_89 این دختر قسم میخوره که تا حالا نداشته اما تئوری خیلی چیزا بلده ! تئوری خیلی ها خیلی چیزها می دونند باید ببینی عملیش چه جوره
|
|
|
MPFA_89 نه عزیز زمان قدیم نیست که  میدونه چون مطالعه داشته الان دیگه با وجود اینترنت و کتابهای مختلف و از همه مهمتر دوستای همه فن حریف مگه میشه کسی تئوری اینجور چیزا رو ندونه به نظر من بهتره مثبت اندیش باشی و بیخودی و بیجهت بدبین نباشی
******* ارزش زندگی به دیدن لبخندهای تو خلاصه میشود ... برای نفس کشیدن من هم شده ، بخنــــــــــــــد *******
|
|
|
|
|
MPFA_89
یعنی تو خودت تا حالا نداشتی؟

مرد و زن به خاطر این ازدواج می کنند که نمی دانند خودشان باید با خودشان چه کار کنند - آنتوان چخوف
|
|
|
Quoting: lili naze الان دیگه با وجود اینترنت و کتابهای مختلف و از همه مهمتر دوستای همه فن حریف مگه میشه کسی تئوری اینجور چیزا رو ندونه

|
|
|
Quoting: MPFA_89 خیلی چیزا بلده بهتر تو مجبور نیستی کلاس آموزشی براش بزاری
|
|
|
Quoting: MPFA_89 ین دختر قسم میخوره که تا حالا نداشته اما تئوری خیلی چیزا بلده ! حالا ممکنه که این دختر سکس داشته باشه و به من نگفته باشه و دروغ گفته باشه ؟
عزیز خودت تا بحال سکس داشتی؟ اگر داشتی پس زیاد مته روی خشخاش نزار.... مهم بعد از با هم بودن و شروع زندگی مشترک هستش.... وفاداری شامل دوران قبل از اشناییتون با هم نمیشه که....
|
|
|
Quoting: mehran_2 عزیز خودت تا بحال سکس داشتی؟ اگر داشتی پس زیاد مته روی خشخاش نزار.... مهم بعد از با هم بودن و شروع زندگی مشترک هستش.... وفاداری شامل دوران قبل از اشناییتون با هم نمیشه که....
پسر ایرانی رو جون تو جونش کنی همین اشکه!
مرد و زن به خاطر این ازدواج می کنند که نمی دانند خودشان باید با خودشان چه کار کنند - آنتوان چخوف
|
|
|
|
|
به جون هممون قسم من نداشتم ! اما از کجا بهمم حرفاش و قول ها و وعده وعید هاش راسته ؟
میخوام مطمئن قدم بردارم
|
|
|
Quoting: MPFA_89 حالا ممکنه که این دختر سکس داشته باشه و به من نگفته باشه و دروغ گفته باشه ؟ خواهشا" درست جواب بدید بحث یه عمره ! یعنی خود تو کاملا باهاش روراست بودی؟ واقع بین باش و بقول مهران ......Quoting: mehran_2 فاداری شامل دوران قبل از اشناییتون با هم نمیشه که..
آدم ها فقط در يك چيز مشتركند : متفاوت بودن .
|