| نویسنده |
پیام |
|
|
قبلا تو یه انجمن دیگه این سوال رو پرسیدم هیچکس جواب نداد. اینجا می پرسم.
دوبی - آذربایجان - ترکیه جنده خونه هاش کجاس؟ هتلی داره که کس هم داشته باشه؟
آیا آستارای جمهوری آذربایجان جنده خونه داره یانه؟
LOVE
|
|
|
اینجا همه بچه ها پاستوریزه هستند و وقتی واسه تفریح به خارج از کشور می رن هیچ وقت به این جور جاها سر نمی زنن
اهالي يک دهکده تصميم گرفتند تا براي نزول باران دعا کنند. در روز موعود،تنها يک پسر بچه با خودش چترآورده بود و اين يعني ايمان
|
|
|
توی مملکتی که من هستم رسما ممنوع هستش غیر قانونی باید از تو خیابون برشون داری  مثل ایران عزیزخودمون
|
|
|
|
|
Quoting: mmmmmmmmmmina توی مملکتی که من هست آهان پس تو افغانستانی... 
از دست عزیزان چه بگویم گله ای نیست...گر هم گله ای هست دگر حوصله ای نیست
|
|
|
Quoting: sanaz2 اینجا همه بچه ها پاستوریزه هستند و وقتی واسه تفریح به خارج از کشور می رن هیچ وقت به این جور جاها سر نمی زن دقیقا.... منکه میترسم برم...
|
|
|
# : 28 Feb 2008 21:12 | ویرایش بوسیله: lolipup
Quoting: dariushagha آهان پس تو افغانستانی... تو مملکت منم ایجوریه(کالیفرنیا)غیر قانونیه 
|
|
|
Quoting: lolipup تو مملکت منم ایجوریه.(کالیفرنیا)غیر قانونیه
Quoting: dariushagha آهان پس تو افغانستانی... آهای همشهریا سلام 
|
|
|
Quoting: mmmmmmmmmmina آهای همشهریا سلام کدومش همشری آقا داریوش در افقنستان یا من کایفرنیا 
|
|
|
|
|
Quoting: dariushagha دقیقا.... منکه میترسم برم... البته علت نرفتن شما دلیل دیگه ای می تونه داشته باشه که فکر کنم ترس از .... یا به قولی همون زی زی گولو بودنه این طور نیست؟ 
اهالي يک دهکده تصميم گرفتند تا براي نزول باران دعا کنند. در روز موعود،تنها يک پسر بچه با خودش چترآورده بود و اين يعني ايمان
|
|
|
Quoting: sanaz2 یا به قولی همون زی زی گولو بودنه فارسی حرف بزن...زی گولو یعنی چی؟
Quoting: lolipup کدومش همشری آقا داریوش در افقنستان یا من کایفرنیا نکنه همشهری باشیم؟؟؟ شمالی یا جنوب کالیفرنیا؟
|