| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: hornet_32 اصلا نیگران نباشه و خودش رو ناراحاند نکنه. هر جا بری من مثل سایه پشت سرتم! پس برو کنار آفتابه رو لازم دارم . 
Quoting: lili naze اومدیم تجربه کسب کنیم دیگه شما بفرمائید کسب تجربه رو در تاپیک خودتان بکنید . اینجا محل کسبه !
کسی چه میداند ، شاید این جهان جهنم عالمی دیگر باشد
|
|
|
Quoting: mashgholam شما بفرمائید کسب تجربه رو در تاپیک خودتان بکنید . اینجا محل کسبه mashgholam نمی فرمایم نمی فرمایم

******* ارزش زندگی به دیدن لبخندهای تو خلاصه میشود ... برای نفس کشیدن من هم شده ، بخنــــــــــــــد *******
|
|
|
Quoting: lili naze hornet_32 اومدیم تجربه کسب کنیم دیگه
شما اختیار دارید!
شما تجربه نداشته باشید پس باید این فدوی تجربه داشته باشد؟ 
Quoting: mashgholam شما بفرمائید کسب تجربه رو در تاپیک خودتان بکنید . اینجا محل کسبه !
Quoting: lili naze mashgholam نمی فرمایم نمی فرمایم
lili naze شما هم خودش را ناراحاند نکنه. ایشون تحت فشاره عرصه بهش تنگ شده! 

مرد و زن به خاطر این ازدواج می کنند که نمی دانند خودشان باید با خودشان چه کار کنند - آنتوان چخوف
|
|
|
|
|
Quoting: lili naze نمی فرمایم نمی فرمایم فکر کردم میای میگی : نمیکنم نمیکنم
اما میبینم که دست از کردن برنمیداری 
Quoting: hornet_32 ایشون تحت فشاره عرصه بهش تنگ شده! شما که از حال من خبری داری یه دستی برسون پس 
کسی چه میداند ، شاید این جهان جهنم عالمی دیگر باشد
|
|
|
Quoting: hornet_32 lili naze شما هم خودش را ناراحاند نکنه. ایشون تحت فشاره عرصه بهش تنگ شده! hornet_32 سعی میکنم درک کنم گارداش 
******* ارزش زندگی به دیدن لبخندهای تو خلاصه میشود ... برای نفس کشیدن من هم شده ، بخنــــــــــــــد *******
|
|
|
Quoting: mashgholam فکر کردم میای میگی : نمیکنم نمیکنم اما میبینم که دست از کردن برنمیداری mashgholam دهه!  از کی تاحالا نمی فرمایم با نمیکنم یکی شده؟
|
|
|
Quoting: lili naze سعی میکنم درک کنم گارداش دیدید ؟ دیدید ؟ دیدید ؟ دیدید ؟ دیدید ؟ دیدید ؟ دیدید ؟ دیدید ؟ دیدید ؟ دیدید ؟ دیدید ؟ دیدید ؟ دیدید ؟ دیدید ؟ دیدید ؟ دیدید ؟ دیدید ؟ دیدید ؟ دیدید ؟ دیدید ؟ دیدید ؟ دیدید ؟ دیدید ؟ دیدید ؟ دیدید ؟ دیدید ؟ دیدید ؟ دیدید ؟ دیدید ؟ دیدید ؟ دیدید ؟ دیدید ؟ دیدید ؟ دیدید ؟ دیدید ؟ دیدید ؟ دیدید ؟ دیدید ؟ دیدید ؟ دیدید ؟ دیدید ؟ دیدید ؟ دیدید ؟ دیدید ؟ دیدید ؟ دیدید ؟ دیدید ؟ دیدید ؟ دیدید ؟ دیدید ؟ دیدید ؟ دیدید ؟ بابا این لیلی ترکه زنه خودمه 
هميني كه هست !!!!!!!!!!!!............
|
|
|
Quoting: ice_girl بابا این لیلی ترکه زنه خودمه
باباش ترکه؟

فکر کنم باباش فقط بتونه شوهرت باشه. استعداد زن شدن واسه شما رو نداره ها! از ما گفتن!

مرد و زن به خاطر این ازدواج می کنند که نمی دانند خودشان باید با خودشان چه کار کنند - آنتوان چخوف
|
|
|
|
|
بی اف من که عاشق اینه که خودم بهش پیشنهاد سکس بدم!!!
|
|
|
Quoting: zan20 کارهایی که پسرا در معاشقه خوششون میاد چیست
پسرا از هیچی تو معاشقه بدشون نمیاد چون میدونن که به هدفشون رسیدن و بیشتر هم میرسن از لیپ گرفته تا بقیه چیزها

*** ♀ MateRial Gurl ♀ ***
|