| نویسنده |
پیام |
|
|
# : 2 Feb 2008 02:39 | ویرایش بوسیله: shah_kos
When you Fuck a girl she Loves you When you Love a girl she Fuck you . . . ؟؟؟
این منم زنی تنها در آستانه فصلی سرد ...
|
|
|
I don`t agree with it
because I fuck Girls in all situations
مثال رود که در نشیب دره سر به سنگ می زند رونده باش..........امید هیچ موجزی ز مرده نیست زنده باش
|
|
|
Quoting: shah_kos she Love's you
فکر نکنم loves احتیاجی به ` داشته باشه ها!!!!!!!!!!!!!!!
مثال رود که در نشیب دره سر به سنگ می زند رونده باش..........امید هیچ موجزی ز مرده نیست زنده باش
|
|
|
|
|
حالا ملا لغتی نشو دیگه ....
|
|
|
shah_kos
Quoting: shah_kos When you Love a girl she Fuck you
معمولاً معادل فارسی Fuck میشه گائیدن !
منم یه حساسیتی روی این قضیه دارم ... که دید آدمها نسبت به سکس منفی نباشه !
منتها چون معنی نابود کردن ! یا تحقیر کردن رو هم به خودش گرفته .... با اون حساب ....
موافقم !
Quoting: shah_kos When you Fuck a girl she Love's you
اینو نمیدونم ! دختر ها رو می تونم درک کنم ! ... ولی دختر نیستم !
یعنی دخترها به خاطر کردن پسرها رو دوست دارن ؟! 
شایدم باشه ... ولی فکر نمی کنم بشه تعمیم داد و مطلق دید !!! 
ما برای آرمان شهر شما می جنگیم ؛ ما شرافتمندانه کشته خواهیم شد .... و شما ؟
|
|
|
فکر کنم درست منظورم رو نرسوندم ... میگه وقتی که دختری رو میکنی اون عاشقت میشه و وقتی تو عاشقش میشی دختر سرویست میکنه !!!!
|
|
|
shah_kos
Quoting: shah_kos فکر کنم درست منظورم رو نرسوندم ... میگه وقتی که دختری رو میکنی اون عاشقت میشه و وقتی تو عاشقش میشی دختر سرویست میکنه !!!!
آره دیگه ! منم همینو گفتم ... درسته !
در مورد پسرا ... با توجه به تجربه ام ... میگم درسته !
منتها دخترا رو نمیدونم !  و حتی اگر درست هم باشه ... فکر کنم همونی باشه که گفتم ! یعنی همگانی نیست ! اونم به اون شکل ... مطلق گفته بشه !
ما برای آرمان شهر شما می جنگیم ؛ ما شرافتمندانه کشته خواهیم شد .... و شما ؟
|
|
|
......گذشته از این حرفا یه سوال برام پیش اومده !! ببینم تو شاه کسی یا کست شاه یا کس شاه بودی یا شاه کست بوده ؟؟؟

|
|
|
|
|
Quoting: shah_kos فکر کنم درست منظورم رو نرسوندم ... میگه وقتی که دختری رو میکنی اون عاشقت میشه و وقتی تو عاشقش میشی دختر سرویست میکنه !!!! ما که نفهمیدیم منظورت چی بود ولی همین که صحبت از کردن بود خوشمان آمد 
زندگی آنچه زیسته ایم نیست.بلکه آن چیزیست که به یاد می آوریم تا روایت کنیم ((گابریل گارسیا مارکز))
|
|
|
Quoting: shah_kos When you Fuck a girl she Loves you When you Love a girl she Fuck you
موافقم
دیگه آب حوض نمی کشیم، دمپایی خشکه هم نمی خریم، پیـره زن هم خفه نمی کنیم، اما کـــس مــــی کنیم!
|