صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / سکس در ایران / آزاد باش ای ایران
نویسنده پیام
# : 25 Jan 2008 18:12

چند روز پیش وقتی در خیابان می رفتم 2 گربه را دیدم که جلوی همه با خیال راحت به عمل نزدیکی می پرداختند!
وقتی هم دورشان می کردم دوباره همدیگر را پیدا می کردند و ...
واقعا برای خودمان تاسف می خورم که حتی به اندازه یک حیوان آزادی نداریم به راستی آیا این ما انسان ها نیستیم که عملی را که خداوند برای لذت و برای بقای نسل گذاشته بر خود حرام کردیم؟!
چرا یک مشت انسان باید برای دیگران تصمیم بگیرند و عمل آزادی را که خداوند خلق کرده را بر دیگران عذاب اعلام کنند؟
چرا باید ازدواج و عشق در انسان ها به این روز بیفتد که آمار طلاق تا این حد بالا رفته؟
چرا دیگر بوی از عشق مجنون و لیلی نیست؟ چرا 2 موجود که همدیگر را دوست دارند باید به خاطر یک عقیده که معلوم نیست درست هست یا نه تا آخر عمر نتوانند به هم برسند؟
چرا هر دینی خود را برتر می داند و ادیان دیگر را قبول ندارد؟ به راستی اگر فکر کنیم می بینید که هر کسی برای خویش از دری می زند.
اما ایران من به روز سیاه نشسته ایرانی که با داشتن این همه منابع زیر زمینی باز فقیر است
اما کشور های دیگر که ذره ای ندارند باید راحت بوده و هر کاری دلشان خواست انجام دهند.
چرا دیگران باید برای من تصمیم بگیرند و برای من قانون تایین کنند؟!!!!

# : 8 Feb 2008 02:13

یعنی تو حاضری در حد یک حیوان خودت رو پایین بیاری که بتونی مثل اون تو خیابان سکس کنی؟
اونوقت فرق آدمی زاد با حیوان چی میشه؟

اهالي يک دهکده تصميم گرفتند تا براي نزول باران دعا کنند. در روز موعود،تنها يک پسر بچه با خودش چترآورده بود و اين يعني ايمان
# : 11 Feb 2008 14:28

Quoting: sanaz2
یعنی تو حاضری در حد یک حیوان خودت رو پایین بیاری که بتونی مثل اون تو خیابان سکس کنی؟
اونوقت فرق آدمی زاد با حیوان چی میشه؟

به هر حال رسیدگی به کارتن خوابهای تو خیابون که محل مناسبی برای این کارها ندارند یکی از وظایف شهرداریه!

مرد و زن به خاطر این ازدواج می کنند که نمی دانند خودشان باید با خودشان چه کار کنند - آنتوان چخوف
# : 11 Feb 2008 15:12

Quoting: goodboy_teh2003
ایرانی که با داشتن این همه منابع زیر زمینی باز فقیر است

خودت میگی منابع زیرزمینی
برای اینکه اون منابع را از زیر زمین دربیاری نیاز به سرمایه گذاری خارجی هست که با تحریم های امریکا نمیشه

# : 11 Feb 2008 23:48

Quoting: mostafa_74
خودت میگی منابع زیرزمینی
برای اینکه اون منابع را از زیر زمین دربیاری نیاز به سرمایه گذاری خارجی هست که با تحریم های امریکا نمیشه

پس...

.

.

.

.

.

.

.

چه باید کرد؟

مرد و زن به خاطر این ازدواج می کنند که نمی دانند خودشان باید با خودشان چه کار کنند - آنتوان چخوف
# : 27 Feb 2008 19:35

من واقعا" به وجود جوونایی مث شما که با دیدن صحنه نزدیکی دوتا گربه اینقدر به فکر فرو میرن افتخار میکنم!
ps. وجه تسمیه ش گمونم همون شکل جغرافیاییه وطنمون هست که شکل یه گربه نشسته هست . کسی جه میدونه ....شاید این روزها با دولت منتخب ,تصویر هوایی وطن به شکل یه گربه در حال جفتگیری باشه...
گوئیا پر بیراه نگفته رفیقمون!

# : 27 Feb 2008 19:38

mostafa_74
Quoting: mostafa_74

حالا آمریکا تحریم نکنه و از زیر زمین بکشن بیرون به ما چی میرسه همه میره تو جیب آغازاده ها

estrogen
Quoting: estrogen
دولت منتخب ,تصویر هوایی وطن به شکل یه گربه در حال جفتگیری باشه...

جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.