صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / سکس در ایران / من نمی دونم دختر چه مزه ایه!
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 .
نویسنده پیام
# : 17 Mar 2008 01:53

من یه سوال دارم از دولت مردان ؟

آخه داداش من کدوم یکی از دولت مردان عضو آویزونه که تو بحث سیاسی میکنی؟

سفرکردم که از یادم بری دیدم نمیشه!
# : 20 Mar 2008 20:22

salam!
agha zire 18 rah midin?man 14 salame!az vaghti oomadam too azivoon ,be khodam omidvar shodam!
chon hade aghal ye seri ba tajrobe inja hast ke kari ke maman, babaye adam bayad bokonan(amoozesh!)ro be ohde migiran!
be nazare man(alan hame migan,bache ki nazare toro khast!);pak budan kheili kheili sakhte,vali momkene!
mamnun az hame!
bye!

# : 20 Mar 2008 20:44

shahryar_1995
Quoting: shahryar_1995
chon hade aghal ye seri ba tajrobe inja hast ke kari ke maman, babaye adam bayad bokonan(amoozesh!)ro be ohde migiran!

حق داری این حرفو بزنی. ولی دقت کن که هر چیز ام که اینجا میشنوی میینی ممکنه با حقیقت خیلی فاصله داشته باشه. همه رو باور نکن.
Quoting: shahryar_1995
be nazare man(alan hame migan,bache ki nazare toro khast!);pak budan kheili kheili sakhte,vali momkene!

آفرین.

# : 21 Mar 2008 15:24

Quoting: lolipup
حق داری این حرفو بزنی. ولی دقت کن که هر چیز ام که اینجا میشنوی میینی ممکنه با حقیقت خیلی فاصله داشته باشه. همه رو باور نکن.

میدونم.این خیلی طبیعیه و نه تنها در این مورد بلکه در همه موارد صدق میکنه.
به هر حال آدم عاقل همه چیزو با عقل خودش و دیده هاش و شنیده هاش چک میکنه و بعد یا قبولش میکنه و یا رد!

# : 21 Mar 2008 15:25

Quoting: lolipup

میدونم.این خیلی طبیعیه و نه تنها در این مورد بلکه در همه موارد صدق میکنه.
به هر حال آدم عاقل همه چیزو با عقل خودش و دیده هاش و شنیده هاش چک میکنه و بعد یا قبولش میکنه و یا رد!

# : 21 Mar 2008 15:25 | ویرایش بوسیله: shahryar_1995

ببخشید 2 بار پشت سر هم فرستاده شد!

# : 8 Jul 2008 04:23

بهتره تو بري كون بدي نميخواد دست به دختر بزني دستات اوف ميشه

123456
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 .
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.