| نویسنده |
پیام |
|
|
من یه سوال دارم از دولت مردان ؟
آخه داداش من کدوم یکی از دولت مردان عضو آویزونه که تو بحث سیاسی میکنی؟
سفرکردم که از یادم بری دیدم نمیشه!
|
|
|
salam! agha zire 18 rah midin?man 14 salame!az vaghti oomadam too azivoon ,be khodam omidvar shodam! chon hade aghal ye seri ba tajrobe inja hast ke kari ke maman, babaye adam bayad bokonan(amoozesh!)ro be ohde migiran! be nazare man(alan hame migan,bache ki nazare toro khast!);pak budan kheili kheili sakhte,vali momkene! mamnun az hame! bye!
|
|
|
shahryar_1995
Quoting: shahryar_1995 chon hade aghal ye seri ba tajrobe inja hast ke kari ke maman, babaye adam bayad bokonan(amoozesh!)ro be ohde migiran! حق داری این حرفو بزنی. ولی دقت کن که هر چیز ام که اینجا میشنوی میینی ممکنه با حقیقت خیلی فاصله داشته باشه. همه رو باور نکن. 
Quoting: shahryar_1995 be nazare man(alan hame migan,bache ki nazare toro khast!);pak budan kheili kheili sakhte,vali momkene! آفرین. 
|
|
|
|
|
Quoting: lolipup حق داری این حرفو بزنی. ولی دقت کن که هر چیز ام که اینجا میشنوی میینی ممکنه با حقیقت خیلی فاصله داشته باشه. همه رو باور نکن.
میدونم.این خیلی طبیعیه و نه تنها در این مورد بلکه در همه موارد صدق میکنه. به هر حال آدم عاقل همه چیزو با عقل خودش و دیده هاش و شنیده هاش چک میکنه و بعد یا قبولش میکنه و یا رد!
|
|
|
Quoting: lolipup حق داری این حرفو بزنی. ولی دقت کن که هر چیز ام که اینجا میشنوی میینی ممکنه با حقیقت خیلی فاصله داشته باشه. همه رو باور نکن.
میدونم.این خیلی طبیعیه و نه تنها در این مورد بلکه در همه موارد صدق میکنه. به هر حال آدم عاقل همه چیزو با عقل خودش و دیده هاش و شنیده هاش چک میکنه و بعد یا قبولش میکنه و یا رد!
|
|
|
# : 21 Mar 2008 15:25 | ویرایش بوسیله: shahryar_1995
ببخشید 2 بار پشت سر هم فرستاده شد!
|
|
|
بهتره تو بري كون بدي نميخواد دست به دختر بزني دستات اوف ميشه
123456
|