| نویسنده |
پیام |
|
|
تكليف خودت و معلوم كن ميخواي دختر بازي كني با سكس كني كدوم مشكلت الان دختر بازي اصلا سراغش نرو چون هم فكرت و مشغول ميكنه هم وقت تو ميگيره و اگه كار به عشق و عاشقي برسه كه دهنت سرويس در كل بگم سعي كن عاشق نشي تا ازدواج يعني عاشق همسرت بشي ولي اگه مشكلت سكس كه خيلي راحت ميتوني اين مورد رو حل كني بچه نماز خوان هم كه هستس پس بهتر دنبال صيغه ايش بگردي كه خيلي زود ميتوني گير بياري و مشكلت رو حل كني
ولي يه موضوع اينجا مطرح پسرايي كه سكس نميكنن تا ازدواج به سن 40 كه ميرسن شروع ميكنن به كس كلك بازي تازه ميفهمن كه چه كلاهي سرشون رفته
|
|
|
در مورد پاراگراف آخر توضیح لطفا" 
|
|
|
سلام
لازم میدونم بنده هه مطالعاتی که روی این موضوع داشتم رو در اختیار کسی که مثل خودم هست بزارم آقا منم 22 سالمه و حتی دستم هم به خانومای عزیز نخورده . حالا بزار برات بگم مطهری که شخصیت کمی نبوده چی گفته (آخوندی که تونسته زمان شاه استاد روانشناسی دانشگاه باشه برا خودش خیلی کس بوده ) از بحث پرت نشیم ... نقل از کتاب حقوق زنان در اسلام : بحث ازدواج موقت هست ... این دوره و زمونه یه پسر اگه بخواد ازدواج دایم کنه خوب تا 24 سالگی داره لیسانس میگیره یا تحصیلات میکنه بعدش هم 2 سال خدمت سربازی و در آخر هم بعد از سربازی باید بیاد کار کنه ، شاغل بشه و پولدار بشه برای ازدواج ...میگیم مثلا 3- سالگی میشه حدوداً ... این 15 سالگی تا 30 سالگی رو باید چیکار کنه ؟ 2 تا راه هست .. اول اینکه مثل من و شما بشینه ریاضت بکشه و جلو نیاز جنسیش رو با چیو چیو چی بگیره ...این رو علم روانکاوی امروز ثابت کرده که این پسر مشکل پیدا میکنه واقعا هم همینه .....
راه بعدی اینه که دختر و پسر مثل غربی ها تا قبل ازدواج دائم آزاد باشن تو سکس خوب چی میشه ؟آیا دحتری که بغل 10 ها پسر خوابیده میتونه زن زندگی باشه ؟زنی که مسئول احساسات خانه هست ، زنی که افلاطون میگه زن با همان دستی که گهواره رو تکان میدهد دنیا را دگرگون میکند....اینم نمیشه و واقعا تو غرب دارن نتیجه آزاد بودن سکس رو کم کم حس می کنن ...
حالا وظیفه چیه ؟چه باید کرد ؟ همه میدونیم اسلام ما جاییش مشکل نداره ،اون کم کاری ما هست و بی ارادگی ما به این معنی که اسلام دین تعادل هر چیزی به اندازش ...فکر کنم همه اینو قبول داشته باشن .. راه حل زدواج موقت هست ازدواجی که همه چیز مثل ازدواج دائم اما تعهد دو طرف خیلی کمتره زن دیگه از مرد اجازه لازم نداره تا ....مرد دیگه عهده خرج و مخارج نداره ....زن از مرد ارث نمی بره و ... در عوض 2 طرف حالشو میبرن اما با اصول و شرعی واقعا اگه این ازدواج موقت رایج میشد عالی بود که الان میگم برای چی نشده ؟ 2 دلیل نداشتن فرهنگ .. مثل میگم شما حاضری با دختری که مثلا 10 بار صیغه شده ازدواج کنی ؟ معلومه میگی نه یا حاضری با دختر اُپن ازدواج کنی ... ای ن فرهنگ باید جا بیوفته ...کی باید جا بندازه من و شما دختر ترسشون همی هست اینکه پسره پردش رو بزنه و بدبخت شه . همش همینه چند وقت پیش وزیر کشور اومد طرح ازدواج موقت رو داد زدن تو سر بنده خدا ..
خیلی تو اسلام به ازدواج موقت تاکید شده ..خیلی خوبه ها داره فیکیش اینه که دیگه ازدواج دائم رو برای شهوت نمیکنی و ....
دولت هم قدم بر نمیداره میگی فرهنگش نیست من یه سوال دارم از دولت مردان ؟ چیزی که تو مردم نباشه چطور فرهنگش جا بیوفته ؟ مثلا اول موتور سیکلت میریزن تو بازار بعد تبلیغات برا فرهنگش میکنن ...
فقط اینو میدونم من شخصا اون دنیا جلو کسی که مخالفت میکنه با این امر وایمیستم ...
به هر حال این بود کل کلام خوشحال میشم دوستان نظراتشون رو بیان کنن 
راستی خانوما من و این دوستمون که تا حالا نتونستیم سکس کنیم رو به حساب منگلی یا نمیدونم بی ارزگی یا بد تیپی نزارید ...حسابش جداس حسابش اعتقاداته ...

hossein_ev@yahoo.com
|
|
|
|
|
Quoting: sighe حسابش جداس حسابش اعتقاداته ... ایول اینو خوب اومدی
Tombstone Piledriver
|
|
|
Quoting: Sex_hot_Sex ولي اگه مشكلت سكس كه خيلي راحت ميتوني اين مورد رو حل كني بچه نماز خوان هم كه هستس پس بهتر دنبال صيغه ايش بگردي كه خيلي زود ميتوني گير بياري و مشكلت رو حل كني
نمیدونم تهران چطوریه ولی یزد خیلی گشتم کسی که صیغه ای باشه پیدا نکردم یا از این خانومای پولی هست که از نظر اسلام صحیح نیست ازدواج باهاشون یا دختر خانومای اُپن که من یکی نمیدونم چطوری برم بهشون بگم صیغه من شو ! دختر خانومای اُپن میشه بگید بهم اگه یه پسری مثا بیاد بهتون بگه من میخوام شما رو صیغه کنم چی بارش میکنید ؟!

|
|
|
بی عرضه دختر تور بزن حالشو ببر . به خدا اگه اونم راضی باشه عشق بازی اصلا گناه نیست
فقط نامردی نکن و اون و راضی کن.
|
|
|
صیغه کلا شرعی پسر خوب
سعی کن با ی خانم که اونم مایل رابطه بر قرار کنی
|
|
|
salam age injori man24 salame 24 va tahal sex naadshtam nemikahm be hamsare aynaadm khainat konm nazere shoma cheie inmbegm khli delam sex mikahd nemidonm chikar kkkonm
|
|
|
|
|
من جوابتو دادم برو تاپیکتو نگاه کن
سفرکردم که از یادم بری دیدم نمیشه!
|
|
|
نمیدونم چی بگم صیغه خوبه ولی در دسترس نیست .به نظر من البته!
سفرکردم که از یادم بری دیدم نمیشه!
|