صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / سکس در ایران / من نمی دونم دختر چه مزه ایه!
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
نویسنده پیام
# : 22 Jan 2008 22:47

hizhan21
خوب کاری میکنی نماز میخونی!!!
Quoting: hizhan21
یه پسر 22 ساله که هیچ وقت تو عمرش دستش به یه دختر نخورده

me 2

Tombstone Piledriver
# : 22 Jan 2008 22:54

آقا بالاخره خوبه یا نه؟ من احساس می کنم تحمل این وضع روحیه مو خراب می کنه از اون ور هم امکان ازدواج ندارم دور و برمم دختر خوشکل کم نیست تازه تو خون مجردی هم زندگی می کنم!!(خیلی خطرناکه حسن!) می ترسم وسوسه بشم1
البته اونقدرها بی ادب نیستم که یه دختر رو بردارم هر غلطی باهاش بکنم ولی دلم بوس و کنار می خواد منتهی از اون ور می ترسم کارم به ارتباط مستقیم جنسی بکشه و عمرم تلف شه.

# : 22 Jan 2008 23:18

توکل کن به اوستا کریم.
سکس رو هم به موقش(حالا موقش نیست)
تو فکرش نرو
بیخیال باش
یه لذت نیم ساعته رو ترجیح نده به وجود پاک الانت!!!

Tombstone Piledriver
# : 22 Jan 2008 23:29

اون که البته واقعا هم تو فکر س... نیستم<

منتهی یه جورایی غبطه می خورم وقتی می بینم دوستام همه gf دارن و کلی باهاش حال می کنن! منم این وسط بی عرضه -فن!-یخ-و هزار جور چیز دیگه میشم...
نمی خوام بگم خیلی به حرف مردم توجه می کنم

یک کلام احساس می کنم تو این فیلد ّه خصوص کلا سرم رفته

# : 22 Jan 2008 23:31

شیرین.

پرنده لب تنگ ماهی نشسته بود و به ماهی نگاه میکرد و میگفت:سقف قفست شکسته چرا پرواز نمیکنی؟!
# : 22 Jan 2008 23:42

احساس می کنم تو این فیلده بخصوص کلاه سرم رفته

دوره و زمونه بر عکس شده ها!!!!

Tombstone Piledriver
# : 23 Jan 2008 08:17

من می ترسم آدمی که اینجوریه نتونه تو ازدواجش موفق باشه (شایدم توهمه) مثل اینه(یه کمی مثل اینه!) که صبح از خواب پاشی بری یه ماشین گرون قیمت بخری بعد تازه بفهمی ازش خوشش نمییاد!!!

این امکان همیشه وجود داره. ولی با دونستن یا ندونستن مزه زن, اینو چه طور میخوای بر طرف کنی, چون شما ممکنه با صدتا زن تجربه کنی ولی از اونیکه باش ازدواج کردی خوشت نیاد. مگه اینکه بگی من می خوام مزه همون که می خوام باش ازدواج کنم رو قبل از ازدواج بچشم که بعدش یشیمون نشم. که اینم باز با ذهنییت اکثر مردای ایرانی سازگار نیست.
ولی دوست عزیز یه چیز به شما میتونم بگم و اون اینه که تو رابطه ازدواج همش مسئله سکس نیست. سکس درش مهم است ولی چیزای دیگه مثل تفاهم, درک کردن یکدیگر, دوست هم بودن, هم صحبتی, همه برا زندگی مهم هستند.
نمی دونم چه جوری بگم احساس می کنم با قوانین دنیا (طبیعت و کائنات و ... ) منافات داره که جنس مخالف رو لمس نکرده باشی احساس می کنم از یه بخشی مهمی از دنیا بی خبرم.

خوب تمایل به لمس جنس مخالف بخاطر غریزه جنسیه و جلوگیری از هرنوع غریزه با قوانین دنیا منافات داره. اما انسانها یه سری اصولی برا بر طرف کردن این غریزها گذاشتند که زمان و شرایط درست جز اینا میشه و برا هر کس متفاوته.
حتی فتوا بدن که نماز بده من ادامه می دم چون به عینه فوایدشو دیدم

انشا... همیشه تو امر اعتقاداتون موفق باشید.

# : 23 Jan 2008 08:36 | ویرایش بوسیله: lolipup

Elderado
Quoting: Elderado
یه لذت نیم ساعته رو ترجیح نده به وجود پاک الانت!!!

hizhan21
یک کلام احساس می کنم تو این فیلد ّه خصوص کلا سرم رفته

شاید برعکس باشه. شایدم از آخر سر اونایی که بهشون غبطه می خوری کلا رفته, چون اونا دلشونو با این سکسای موقتی خوش کردنند در صورتیکه سکس واقعی رو فقط با کسیکه دوستش داری و میدونی حاضری یه عمر در کنارش باشی حس میکنی

# : 23 Jan 2008 09:35

اون که البته واقعا هم تو فکر س... نیستم<

منتهی یه جورایی غبطه می خورم وقتی می بینم دوستام همه gf دارن و کلی باهاش حال می کنن

من وقتی 16 یا 17 سالم بود خیلی حشری بودم و مثل تو خیلی حسرت میخوردم (البته نمی دونم که چند سالت). یک روز به یکی از دوستام که تازه سال اول دانشگاه رو تموم کرده بود مثل شما از اوضاع شکایت کردم. گفت فکر نکنی که علی آباد هم شهری است. آدما فکر میکنن که به محض اینکه منی دار شدن باید یک دوست دختر بگیرن تا تجربه دار بشن. ولی بدون که به معدن هرچه کمتر دست بزنی ارزشش بیشتر میشه . آدم وقتی با افراد مختلف رابطه داشته باشه مزههای مختلف زیر دندونش میره و همیشه بعدی رو با قبلی مقایسه میکنه و هیچ وقت کاملا راضی نمیشه. تازه چون خودش دوست دختر داشته فکر میکنه که زنی هم که میگره دوست مذکر داشته و به زنش اعتماد کامل نخواهد داشت. منهم به حرفش گوش کردم و دست به این کار ها نزدم. الان که زن گرفتم از همه اونهایی که دوست دختر داشتن بیشتر لذت میبرم. یکی شون زودتر از من ازدواج کرد و هنوز دوماه نگذشته بود که قر میزد که تو رختخواب حال نمیکنه. گفتم چرا گفت هروقت میخوام زنمم به بوسم صورتش میکشه عقب. قبلی ها اینطوری نبودند. گفتم خودت دختر میخواستی. گفت راست میگی ولی به او نای که دوست بسر داشتند اعتمادم نمیشد.
خلاصه نگران نباش.
در مورد اینکه آیا زندگی زناشویی خوبی خواهی داشت یا نه lolipup بهت جوابای خوبی داده فکر نمی کردم اینقدر فهمیده باشه. دستش درد نکنه کار منو ساده کرد

Peace cannot be kept by force; it can only be achieved through understanding."AE
# : 23 Jan 2008 10:34

Quoting: Optimist
lolipup بهت جوابای خوبی داده فکر نمی کردم اینقدر فهمیده باشه. دستش درد نکنه کار منو ساده کرد

ببخشید؟؟؟؟

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.